Рецепт «Чорна троянда»

Рецепт «Чорна троянда»
Кількість порцій: багато Час приготування: 40 хв.
Любителям буряка присвячується)

опис приготування:

1. Печериці промити і нарізати середніми шматочками.

2. Цибулю дрібно нарізати . Підсмажити цибулю з грибами до готовності.

3. Яйця відварити і натерти на крупній тертці.

4. буряк відварити — одну натерти на крупній тертці, другу нарізати півколами і залишити для прикраси салату.

5. Оселедець очистити від кісток і нарізати невеликими шматочками .

6. Дрібно нарізати чорнослив

Салат укладається шарами в такому порядку:

1 СЛОЙ-оселедець

2 СЛОЙ- печериці з цибулею

3 СЛОЙ-яйця

4 СЛОЙ-чорнослив

5 СЛОЙ-буряк

Кожен шар намазати майонезом. Прикрасити напівколами відвареної буряків! Смачного!


  • яйця— 5  штук
  • чорнослив— 150 грам
  • буряк— 2 штуки
  • оселедець— 1 штука
  • цибулина— 1 штука
  • печериці— 400 грам
  • майонез— 1 За смаком
1. Печериці промити і нарізати середніми шматочками.

2. Цибулю дрібно нарізати . Підсмажити цибулю з грибами до готовності.

3. Яйця відварити і натерти на крупній тертці.

4. буряк відварити — одну натерти на крупній тертці, другу нарізати півколами і залишити для прикраси салату.

5. Оселедець очистити від кісток і нарізати невеликими шматочками .

6. Дрібно нарізати чорнослив

Салат укладається шарами в такому порядку:

1 СЛОЙ-оселедець

2 СЛОЙ- печериці з цибулею

3 СЛОЙ-яйця

4 СЛОЙ-чорнослив

5 СЛОЙ-буряк

Кожен шар намазати майонезом. Прикрасити напівколами відвареної буряків! Смачного!


Подібні рецепти

Сочевиця чорна на сковороді

Торт «трюфель Єви»

Сьогодні хочу поділитися з вами рецептом приготування чорної сочевиці на сковороді. Блюдо прекрасно поєднується з рибою і куркою. Будемо поєднувати сочевицю з рисом, в результаті вийде класний гарнір. опис приготування: Готову страву можна подавати зі сметаною. Також сочевиця стане прекрасним ...

Чорна квасоля з чилі

Чорна квасоля з чилі

Рецепт приготування чорної квасолі з чилі, цукіні, цибулею, морквою, помідорами і кукурудзою. опис приготування: У великій каструлі нагріти масло на середньому вогні. Нарізати кубиками цибулю. Пропустити часник через прес. Тонко нарізати цукіні і моркву. Додати в каструлю цибулю і часник, прип...

Чорна паста з морепродуктами

Чорна паста з морепродуктами

Пропоную вам спробувати незвичайно смачна страва - це чорна паста з мідіями, а я покажу, як приготувати чорну пасту з морепродуктами, ефектну пасту по-італійськи. всім, хто любить спагеті! опис приготування: Чорний колір багатьом відомим страв: соусу, вставити, паелье або різотто. Цей колір на...

Чорна квасоля з ковбасками

Чорна квасоля з ковбасками

Рецепт приготування чорної квасолі з ковбасками, морквою, цибулею і петрушкою. опис приготування: У великій сковороді нагріти оливкове масло на середньому вогні. Додати ковбаски і смажити до коричневого кольору з усіх боків, близько 8 хвилин. Викласти ковбаски в тарілку. Додати моркву і цибул...

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...