Рецепт «Чорна троянда»
Любителям буряка присвячується)
опис приготування:
1. Печериці промити і нарізати середніми шматочками.
2. Цибулю дрібно нарізати . Підсмажити цибулю з грибами до готовності.
3. Яйця відварити і натерти на крупній тертці.
4. буряк відварити — одну натерти на крупній тертці, другу нарізати півколами і залишити для прикраси салату.
5. Оселедець очистити від кісток і нарізати невеликими шматочками .
6. Дрібно нарізати чорнослив
Салат укладається шарами в такому порядку:
1 СЛОЙ-оселедець
2 СЛОЙ- печериці з цибулею
3 СЛОЙ-яйця
4 СЛОЙ-чорнослив
5 СЛОЙ-буряк
Кожен шар намазати майонезом. Прикрасити напівколами відвареної буряків! Смачного!
- яйця— 5 штук
- чорнослив— 150 грам
- буряк— 2 штуки
- оселедець— 1 штука
- цибулина— 1 штука
- печериці— 400 грам
- майонез— 1 За смаком
2. Цибулю дрібно нарізати . Підсмажити цибулю з грибами до готовності.
3. Яйця відварити і натерти на крупній тертці.
4. буряк відварити — одну натерти на крупній тертці, другу нарізати півколами і залишити для прикраси салату.
5. Оселедець очистити від кісток і нарізати невеликими шматочками .
6. Дрібно нарізати чорнослив
Салат укладається шарами в такому порядку:
1 СЛОЙ-оселедець
2 СЛОЙ- печериці з цибулею
3 СЛОЙ-яйця
4 СЛОЙ-чорнослив
5 СЛОЙ-буряк
Кожен шар намазати майонезом. Прикрасити напівколами відвареної буряків! Смачного!
Подібні рецепти
Торт «трюфель Єви»
Сьогодні хочу поділитися з вами рецептом приготування чорної сочевиці на сковороді. Блюдо прекрасно поєднується з рибою і куркою. Будемо поєднувати сочевицю з рисом, в результаті вийде класний гарнір. опис приготування: Готову страву можна подавати зі сметаною. Також сочевиця стане прекрасним ...
Чорна квасоля з чилі
Рецепт приготування чорної квасолі з чилі, цукіні, цибулею, морквою, помідорами і кукурудзою. опис приготування: У великій каструлі нагріти масло на середньому вогні. Нарізати кубиками цибулю. Пропустити часник через прес. Тонко нарізати цукіні і моркву. Додати в каструлю цибулю і часник, прип...
Чорна паста з морепродуктами
Пропоную вам спробувати незвичайно смачна страва - це чорна паста з мідіями, а я покажу, як приготувати чорну пасту з морепродуктами, ефектну пасту по-італійськи. всім, хто любить спагеті! опис приготування: Чорний колір багатьом відомим страв: соусу, вставити, паелье або різотто. Цей колір на...
Чорна квасоля з ковбасками
Рецепт приготування чорної квасолі з ковбасками, морквою, цибулею і петрушкою. опис приготування: У великій сковороді нагріти оливкове масло на середньому вогні. Додати ковбаски і смажити до коричневого кольору з усіх боків, близько 8 хвилин. Викласти ковбаски в тарілку. Додати моркву і цибул...
Буріто з телятиною рисом і квасолею
Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...