Рецепт Цитрусові цукрове печиво
Рецепт приготування новорічного печива з лимонною цедрою.
опис приготування:
У кухонному комбайні змішати борошно, розпушувач і сіль. Додати масло і збивати до консистенції крихти. Додати цукор, яйця і лимонну цедру і збивати поки суміш не буде нагадувати мокрий пісок.
На злегка посипаною борошном поверхні замісити тісто. Поділити на 3 частини. Розкачати кожну частину товщиною 3 мм, викласти на аркуші для випічки і поставити в холодильник на 20 хвилин або до 2 тижнів.
Розігріти духовку до 190 градусів. Вирізати з тіста печиво бажаної форми, викласти на аркуші для випічки на відстані близько 2,5 см один від одного. посипати цукром, якщо це необхідно. прохолодний 15 хвилин.
Випікати печиво від 7 до 9 хвилин. Дати охолонути повністю. Використання ложку, прикрасити айсінгом і кольоровим цукром, якщо це необхідно.
Печиво може зберігатися в герметичному контейнері при кімнатній температурі до 4 днів.
- борошна— 4 склянки
- розпушувача— 1 Чайна ложка
- солі— 3/4 чайних ложки
- велике яйце— 1 штука
- великий яєчний білок— 1 штука
- тертої лимонної цедри— 2 чайних ложки
- айсинг (сахарно-белковая рисовальная масса) и цветной сахар— — За смаком
На злегка посипаною борошном поверхні замісити тісто. Поділити на 3 частини. Розкачати кожну частину товщиною 3 мм, викласти на аркуші для випічки і поставити в холодильник на 20 хвилин або до 2 тижнів.
Розігріти духовку до 190 градусів. Вирізати з тіста печиво бажаної форми, викласти на аркуші для випічки на відстані близько 2,5 см один від одного. посипати цукром, якщо це необхідно. прохолодний 15 хвилин.
Випікати печиво від 7 до 9 хвилин. Дати охолонути повністю. Використання ложку, прикрасити айсінгом і кольоровим цукром, якщо це необхідно.
Печиво може зберігатися в герметичному контейнері при кімнатній температурі до 4 днів.
Подібні рецепти
Плов без води
Рецепт приготування печива з цедрою лайма і лимона, соком цитрусових і цукровим посипанням. опис приготування: За цим рецептом виходить 2 дюжини печива. М'яке цукрове печиво з ноткою лайма відмінно підходить до чаю. мука— 1 1/2-2 склянки сода— 1/2 чайних ложки розпушувач— 1/4 чайних ложки сі...
Цитрусові печиво в глазурі
Рецепт приготування масляного печива з цедрою і соком апельсина, лимона і лайма і з цитрусової глазур'ю. опис приготування: Це масляне печиво зачарує вас своїм терпким цитрусовим ароматом. цукру— 1-1/2 склянки яйця— 2 штуки цедри апельсина, лимона і лайма (по 1 столовій ложці кожної) — 3 Ст...
Цитрусові маффіни зі смородиною
Рецепт приготування мафінів з цедрою апельсина, апельсиновим і лимонним соком, екстрактом лимона і сушеної смородиною. опис приготування: Сонячні кекси з теплим цитрусовим ароматом нагадають про спекотне літо. апельсин, Cedra— 1 штука розпушувача— 2 1/2 чайних ложки соди— 1/4 чайних ложки со...
Буріто з телятиною рисом і квасолею
Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...
Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром
В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...