Рецепт Цитрусові цукрове печиво

Рецепт Цитрусові цукрове печиво
Кількість порцій: 40 Час приготування: 5 г. 30 хв.
Рецепт приготування новорічного печива з лимонною цедрою.


опис приготування:

У кухонному комбайні змішати борошно, розпушувач і сіль. Додати масло і збивати до консистенції крихти. Додати цукор, яйця і лимонну цедру і збивати поки суміш не буде нагадувати мокрий пісок.

На злегка посипаною борошном поверхні замісити тісто. Поділити на 3 частини. Розкачати кожну частину товщиною 3 мм, викласти на аркуші для випічки і поставити в холодильник на 20 хвилин або до 2 тижнів.

Розігріти духовку до 190 градусів. Вирізати з тіста печиво бажаної форми, викласти на аркуші для випічки на відстані близько 2,5 см один від одного. посипати цукром, якщо це необхідно. прохолодний 15 хвилин.

Випікати печиво від 7 до 9 хвилин. Дати охолонути повністю. Використання ложку, прикрасити айсінгом і кольоровим цукром, якщо це необхідно.

Печиво може зберігатися в герметичному контейнері при кімнатній температурі до 4 днів.


  • борошна— 4 склянки
  • розпушувача— 1 Чайна ложка
  • солі— 3/4 чайних ложки
  • велике яйце— 1 штука
  • великий яєчний білок— 1 штука
  • тертої лимонної цедри— 2 чайних ложки
  • айсинг (сахарно-белковая рисовальная масса) и цветной сахар— — За смаком
У кухонному комбайні змішати борошно, розпушувач і сіль. Додати масло і збивати до консистенції крихти. Додати цукор, яйця і лимонну цедру і збивати поки суміш не буде нагадувати мокрий пісок.

На злегка посипаною борошном поверхні замісити тісто. Поділити на 3 частини. Розкачати кожну частину товщиною 3 мм, викласти на аркуші для випічки і поставити в холодильник на 20 хвилин або до 2 тижнів.

Розігріти духовку до 190 градусів. Вирізати з тіста печиво бажаної форми, викласти на аркуші для випічки на відстані близько 2,5 см один від одного. посипати цукром, якщо це необхідно. прохолодний 15 хвилин.

Випікати печиво від 7 до 9 хвилин. Дати охолонути повністю. Використання ложку, прикрасити айсінгом і кольоровим цукром, якщо це необхідно.

Печиво може зберігатися в герметичному контейнері при кімнатній температурі до 4 днів.


Подібні рецепти

Цитрусові печиво

Плов без води

Рецепт приготування печива з цедрою лайма і лимона, соком цитрусових і цукровим посипанням. опис приготування: За цим рецептом виходить 2 дюжини печива. М'яке цукрове печиво з ноткою лайма відмінно підходить до чаю. мука— 1 1/2-2 склянки сода— 1/2 чайних ложки розпушувач— 1/4 чайних ложки сі...

Цитрусові печиво в глазурі

Цитрусові печиво в глазурі

Рецепт приготування масляного печива з цедрою і соком апельсина, лимона і лайма і з цитрусової глазур'ю. опис приготування: Це масляне печиво зачарує вас своїм терпким цитрусовим ароматом. цукру— 1-1/2 склянки яйця— 2 штуки цедри апельсина, лимона і лайма (по 1 столовій ложці кожної)  — 3 Ст...

Цитрусові маффіни зі смородиною

Цитрусові маффіни зі смородиною

Рецепт приготування мафінів з цедрою апельсина, апельсиновим і лимонним соком, екстрактом лимона і сушеної смородиною. опис приготування: Сонячні кекси з теплим цитрусовим ароматом нагадають про спекотне літо. апельсин, Cedra— 1 штука розпушувача— 2 1/2 чайних ложки соди— 1/4 чайних ложки со...

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...