Рецепт Бутерброди під сирно-томатної подушкою
Це нереально смачно! По-іншому про ці бутербродах і не скажеш. Як тільки я їх спробувала, вони відразу ж стали моїми улюбленими гарячими бутербродами. У них все ідеально: хліб, сир, томатний соус…
опис приготування:
На перший погляд, в цих бутербродах немає нічого примітного: звичайний хліб, звичайний сир, томатний соус. Деякі можуть сказати: «А де ж ковбаса?». А її тут немає, і вона зовсім не потрібна! Ці бутерброди зовсім інші і не схожі на ті, які ми звикли робити кожен день. Бутерброди під сирно-томатної подушкою виходять дуже соковитими, ніжними, з легкою кислинкою і яскравим насиченим ароматом. що, такі бутерброди дуже ситні і поживні, тому готувати і їсти їх раджу в першій половині дня. Далі читайте мій детальний рецепт, як приготувати бутерброди під сирно-томатної подушкою.
- хліб тостерний— 6 скибочок
- сир твердий— 120 грам
- Вершкове масло— 70 грам
- часник— 2-3 зубчиків
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- Томатний сік— 250 мілілітрів
- сіль, перець— За смаком
- Рослинна олія— 1 Ст. ложка
Почнемо з приготування соусу. Цибулину і кілька зубчиків часнику подрібніть ножем. Викладіть на сковороду з розігрітим рослинним маслом і смажте до легкого золотистого відтінку.
Додайте томатний сік. Якщо він кислий, то всипте трохи цукру. Додати сіль за смаком су. Варіть соус до загусання, потім пюріруйте за допомогою блендера. соус готовий.
намажте все 6 скибочок хліба з одного боку вершково-часниковим маслом.
приблизно 2/3 сиру наріжте тонкими скибочками (можете використовувати бутербродний сир). Перший шматок хліба переверніть маслом вниз і покладіть сир. Зверху накрийте другим скибочкою хліба, щоб масло виявилося зверху.
Обсмажте отримані бутерброди з обох сторін на сковороді до рум'яності. Масло при цьому добре оживляти хліб, зробить його неймовірно ніжним і ароматним, а сир розплавиться і зробить бутерброд єдиним цілим.
Дно форми для запікання злегка змастіть томатним соусом. Викладіть все три бутерброда.
Зверху ще змастіть томатним соусом. Сир, що натріть на дрібній тертці, присипте їм бутерброди зверху.
Запікайте в духовці 20-25 хвилин при температурі 170 градусів.
Подавайте ароматні і неймовірно смачні бутерброди під сирно-томатної подушкою гарячими. Смачного!
Подібні рецепти
Солянка по-грузинськи класичний рецепт
Рецепт бутерброди асорті — приготування святкової закуски з овочів, грибів і ковбаси. Прикрасить будь-який святковий стіл. опис приготування: Бутерброди з ковбасними кульочки з салямі: Принесіть кульочки з кілець салямі, які розмістіть на листі салату, покладеного на хліб, перемазанный маслом....
Бутерброди на пікнік на природі
Бутерброди на пікнік на природі — це такі бутерброди, які ми робимо вдома, а їмо через кілька годин на привалі. Вони повинні бути досить ситними і сухими, щоб не розвалилися і не розмокнули. опис приготування: Бутерброди на пікнік на природі в приготованому вигляді можуть чекати своєї години ц...
Бутерброди на сковороді
Смачні бутерброди на сковороді стануть відмінним рішенням для швидкого сніданку або ситного перекусу на обід. опис приготування: Приготування бутербродів часто зводиться до того, що потрібно нарізати ковбасу, сир і хліб. Пропоную вам цікавий рецепт, коли бутерброди смажаться на сковороді разом...
Бутерброди з фореллю
Їли ви плануєте подати бутерброди з фореллю, то її можна засолити самостійно, так вийде дешевше. Цей простий рецепт підходить для всіх видів червоної риби. смачно, ошатно і дуже корисно. опис приготування: Ці бутерброди з фореллю, думаю, вам сподобаються, тому що вони просто не можуть не спод...
Бутерброди з ковбасою на святковий стіл
смачні, апетитні бутерброди з ковбасою на святковий стіл — це не проблема. Вони можуть бути великими або маленькими, головне щоб вони були супер красивими і привертали до себе увагу гостей. опис приготування: Бутерброди з ковбасою на святковий стіл з даного рецептом — це мета всіх гостей. Особ...