Рецепт Цитрусові маффіни зі смородиною

Рецепт Цитрусові маффіни зі смородиною
Кількість порцій: 12 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування мафінів з цедрою апельсина, апельсиновим і лимонним соком, екстрактом лимона і сушеної смородиною.

опис приготування:

Сонячні кекси з теплим цитрусовим ароматом нагадають про спекотне літо.

  • апельсин, Cedra— 1 штука
  • розпушувача— 2 1/2 чайних ложки
  • соди— 1/4 чайних ложки
  • солі— 1 щіпка
  • свіжого лимонного соку— 2 Ст. ложки
  • екстракту лимона— 1/4 чайних ложки
  • пачка(200 г) розтопленого вершкового масла— 200 грам
  • яйця— 2 штуки(великі)
Цитрусові маффіни зі смородиною - фото крок 1 1. Розігріти духовку зі стійкою в центрі до 190 градусів. Змастити вершковим маслом форму для мафінів з 12 відділеннями або вистелити їх паперовими вкладишами. Остудити розтоплене вершкове масло. У великій мисці розтерти цукор і апельсинову цедру разом пальцями до тих пір, поки цукор не стає вологим і ароматним. В іншій мисці змішати борошно, розпушувач, соду і сіль. У великому мірній склянці стакан або іншій мисці збити апельсиновий і лимонний соки, екстракт лимона, розтоплене вершкове масло і яйця.

Цитрусові маффіни зі смородиною - фото крок 2 2. Вилити цитрусову суміш на сухі інгредієнти і перемішати віночком або гумовим шпателем. Не турбуйтеся про те, якщо в тесті буде кілька грудок, головне - надмірно перемішувати його. Розмішати тісто з сушеної смородиною і рівномірно розподілити серед відділень підготовленої форми.

Цитрусові маффіни зі смородиною - фото крок 3 3. Випікати маффіни близько 20 хвилин до золотистого кольору, поки тонкий ніж, вставлений в центр, не виходитиме чистим. Поставити форму на стійку і дати охолонути протягом 5 хвилин, потім витягти маффіни з форми і дати охолонути повністю.

Подібні рецепти

Цитрусові печиво

Домашній хліб на кефірі

Рецепт приготування печива з цедрою лайма і лимона, соком цитрусових і цукровим посипанням. опис приготування: За цим рецептом виходить 2 дюжини печива. М'яке цукрове печиво з ноткою лайма відмінно підходить до чаю. мука— 1 1/2-2 склянки сода— 1/2 чайних ложки розпушувач— 1/4 чайних ложки сі...

Цитрусові печиво в глазурі

Цитрусові печиво в глазурі

Рецепт приготування масляного печива з цедрою і соком апельсина, лимона і лайма і з цитрусової глазур'ю. опис приготування: Це масляне печиво зачарує вас своїм терпким цитрусовим ароматом. цукру— 1-1/2 склянки яйця— 2 штуки цедри апельсина, лимона і лайма (по 1 столовій ложці кожної)  — 3 Ст...

Цитрусові цукрове печиво

Цитрусові цукрове печиво

Рецепт приготування новорічного печива з лимонною цедрою. опис приготування: У кухонному комбайні змішати борошно, розпушувач і сіль. Додати масло і збивати до консистенції крихти. Додати цукор, яйця і лимонну цедру і збивати поки суміш не буде нагадувати мокрий пісок. На злегка посипаною бор...

Булочки зі смородиною

Булочки зі смородиною

Рецепт приготування булочок зі смородиною або родзинками на вибір. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде близько 8 булочок. Їх найкраще вжити в день їх приготування, тому що на другий день вони стають твердими. борошно для кексів— 1 Склянка цукровий пісок— 1/4 склянки сода— 1 1/2 ч...

Дієтичні сирні маффіни

Дієтичні сирні маффіни

Все той же кисло-молочний продукт і вся та ж користь від нього. Ознайомтеся з тим, як приготувати дієтичні сирні маффіни. тільки користь, приємний смак і щасливі домочадці. ідеальний рецепт! опис приготування: Якщо ви говорите про дієту, тобто два продукти, які завжди будуть її супроводжувати:...