Рецепт Домашня аджика з помідорів без варіння

Рецепт Домашня аджика з помідорів без варіння
Кількість порцій: 2 Час приготування: 4 г. 0 хв.
Рецептів приготування аджики дуже багато. Пропоную рецепт аджики без варіння, тобто холодним способом. Виходить дуже смачно!

опис приготування:

Приготувати аджику з помідорів без варіння дуже просто, дивіться покрокові рекомендації. попереджаю, що розливати її слід в простерилізовані банки, а зберігати в холодильнику.

  • помідори— 1 кілограм
  • часник— 1 штука(головка)
  • Перець болгарський— 2-3 штук(2 великих або 3 дрібних)
  • перець гострий— 2 штуки
  • цукор— 2 Ст. ложки
  • сіль— 1 Ст. ложка
  • оцет— 3 Ст. ложки
  • зелень петрушки— 20 грам
Домашня аджика з помідорів без варіння - фото крок 1 Підготуйте інгредієнти.

Домашня аджика з помідорів без варіння - фото крок 2 помідори помийте, чистий, поріжте на часточки.

Домашня аджика з помідорів без варіння - фото крок 3 Очистіть перець від плодоніжки, насіння і перегородок, поріжте на часточки. У гострого перцю видаліть тільки плодоніжки.

Домашня аджика з помідорів без варіння - фото крок 4 очистіть часник.

Домашня аджика з помідорів без варіння - фото крок 5 Всі овочі перекрутити через м'ясорубку. додайте сіль, цукор, влийте оцет.

Домашня аджика з помідорів без варіння - фото крок 6 Аджика повинна настоятися 3-4 годину, після чого додайте в неї дрібно нарізану петрушку.

Домашня аджика з помідорів без варіння - фото крок 7 Розлийте аджику в простерилізовані банки, закрийте простерилізованих кришками. Зберігати таку аджику слід в холодильнику. Вона така смачна, що відірватися неможливо. З даної кількості інгредієнтів виходить близько 1,3-1,4 літра аджики.

Подібні рецепти

Домашня ковбаса без кишок

Мус йогуртовий

Якщо ви відносите себе до любителів м'ясних закусок, то, напевно, як ніхто знаєте, яку зараз роблять погану ковбасу. А я вам пропоную простий рецепт домашньої ковбаси без кишок — пікантною і смачною! опис приготування: Така домашня ковбаса без кишок в домашніх умовах готується досить просто. Я...

Домашня булочка

Домашня булочка

Традиційна французька плоска булочка, покрита яєчним кремом. Найкраще її є свіжою! кількість порцій: 2 мука— 250 грам дріжджі— 20 грам сіль— 5 грам цукрова пудра— 80 грам молоко— 50 мілілітрів вершки— 250 мілілітрів яйця— 2 штуки вершкове масло— 130 грам ванільний цукор— 10 грам яєчні жовтки— 3...

Домашня фруктова карамель

Домашня фруктова карамель

Рецепт приготування домашньої фруктової карамелі. опис приготування: Простий рецепт приготування домашньої карамелі з фруктів на ваш вибір. полуниці або інших свіжих фруктів— 2 склянки води— 1/4 склянки лимонного соку— 1 Ст. ложка цукру— 1/4 склянки рослинної олії— 1 Ст. ложка 1. Розіг...

Домашня гірчиця на розсолі

Домашня гірчиця на розсолі

Ароматна і ядреная гірчиця вийде, якщо з'єднати гірчичний порошок і простий огірковий розсіл. Немає необхідності купувати такої елементарної продукт в магазині, коли його зовсім легко приготувати. опис приготування: Дотримуючись певну послідовність дій, дуже легко приготувати гостру смачну гі...

Домашня гірчиця

Домашня гірчиця

гірчичний, як і інші спеції, соуси, викликає апетит. Її можна використовувати для заправки салатів, для м'ясного маринаду або просто намазувати на хліб. розповім, як приготувати домашню гірчицю. опис приготування: У домашніх умовах можна легко зробити гірчицю. Ви можете регулювати її гостроту ...