Рецепт Суп з курячими потрохами
Тут я покажу, як приготувати суп з курячими потрохами. Це досить простий і бюджетний варіант для тих, хто любить ситні і наваристі супи і постійно шукає нові рецепти для себе і своєї сім'ї.
опис приготування:
Курячі шлунки в супі добре поєднуються з томатом. Тому можна додати томатну пасту або ж дрібно нарізаний помідор. Якщо ви вирішили додати свіжий помідор, то класти його в каструлю потрібно приблизно за 10 хвилин до готовності супу.
В якості спецій до цього супу відмінно підходить приправа хмелі-сунелі. А для додаткової густоти в суп можна покласти жменю крупи кус-кус.
- курячі шлунки— 400 грам
- Картопля— 4 штуки(середнього розміру)
- морква— 1 штука
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- сіль, перець— За смаком
- Лавровий лист— 2-3 штук
- приправи— За смаком
Цибулю очистіть від лушпиння і дрібно наріжте. Морква теж очистіть і натріть на крупній тертці. На рослинному маслі обсмажити цибулю з морквою до золотистого кольору. Це засмажкою для супу.
через 15 хвилин після закипання другий води потрібно закинути туди картоплю. Раніше його очистіть і наріжте на невеликі шматочки. У бульйон разом з картоплею насипте сіль, покладіть лавровий лист і додайте свої улюблені спеції. Туди ж ще через 15 хвилин додайте зажарку.
Варіть суп до готовності шлунків. За бажанням в суп можна додати кілька столових ложок томатної пасти. Подавайте суп гарячим, прикрасивши його зеленню.
Подібні рецепти
Овочевий салат з майонезом «Прованський»
Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...
Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром
В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...
Чай з листя чорної смородини
Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...
Джем з дині
дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...
Цибульник
Дуже смачна страва української кухні, особливо західної її частини. Там такі Цибульник можна часто зустріти. Особливо гарні Цибульник гарячі, тільки з печі! опис приготування: Цибульник готують з ріпчастої цибулі, борошна, яєць і спеції. Смажать як оладки і подають зі сметаною. Цибуля ріпчас...