Рецепт Суп з курячими потрохами

Рецепт Суп з курячими потрохами
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Тут я покажу, як приготувати суп з курячими потрохами. Це досить простий і бюджетний варіант для тих, хто любить ситні і наваристі супи і постійно шукає нові рецепти для себе і своєї сім'ї.

опис приготування:

Курячі шлунки в супі добре поєднуються з томатом. Тому можна додати томатну пасту або ж дрібно нарізаний помідор. Якщо ви вирішили додати свіжий помідор, то класти його в каструлю потрібно приблизно за 10 хвилин до готовності супу.

В якості спецій до цього супу відмінно підходить приправа хмелі-сунелі. А для додаткової густоти в суп можна покласти жменю крупи кус-кус.

  • курячі шлунки— 400 грам
  • Картопля— 4 штуки(середнього розміру)
  • морква— 1 штука
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • сіль, перець— За смаком
  • Лавровий лист— 2-3 штук
  • приправи— За смаком
Суп з курячими потрохами - фото крок 1 Насамперед курячі шлунки очистіть і добре промийте. Їх можна нарізати або ж готувати цілком. Залийте їх літром води і поставте варитися. Після закипання воду злийте і наберіть нової, поставте на вогонь. Варяться шлунки близько 50 хвилин.

Суп з курячими потрохами - фото крок 2 Цибулю очистіть від лушпиння і дрібно наріжте. Морква теж очистіть і натріть на крупній тертці. На рослинному маслі обсмажити цибулю з морквою до золотистого кольору. Це засмажкою для супу.

Суп з курячими потрохами - фото крок 3 через 15 хвилин після закипання другий води потрібно закинути туди картоплю. Раніше його очистіть і наріжте на невеликі шматочки. У бульйон разом з картоплею насипте сіль, покладіть лавровий лист і додайте свої улюблені спеції. Туди ж ще через 15 хвилин додайте зажарку.

Суп з курячими потрохами - фото крок 4 Варіть суп до готовності шлунків. За бажанням в суп можна додати кілька столових ложок томатної пасти. Подавайте суп гарячим, прикрасивши його зеленню.

Подібні рецепти

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Овочевий салат з майонезом «Прованський»

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...

Чай з листя чорної смородини

Чай з листя чорної смородини

Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...

Джем з дині

Джем з дині

дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...

Цибульник

Цибульник

Дуже смачна страва української кухні, особливо західної її частини. Там такі Цибульник можна часто зустріти. Особливо гарні Цибульник гарячі, тільки з печі! опис приготування: Цибульник готують з ріпчастої цибулі, борошна, яєць і спеції. Смажать як оладки і подають зі сметаною. Цибуля ріпчас...