Рецепт Cушение креветки
Відмінна закуска до пива і не тільки - це пікантні і хрусткі сушені креветки в соусі! Дозвольте мені показати вам, як їх приготувати. Цей простий рецепт доведеться вам до душі, обіцяю!
опис приготування:
Щоб приготувати сушені креветки, для початку купіть їх: сушені креветки вільно продаються в будь-яких супермаркетах, головне — вибрати якісні. Ви можете подумати, що сушені креветки — це маленькі, & Quot; дубові" засушені креветки, але це не так. Вони повинні бути досить м'ясистим і не ламатися. Сушені креветки можна гасити або додавати в салат. Мені подобається їх смажити в пікантному соєвому соусі з цукром, дуже оригінально виходить!
- сушені креветки— 150 грам
- Масло рослинне— 2 Ст. ложки
- цукор— 5 Ст. ложок
- Кленовий або рисовий сироп— 1 Ст. ложка
- Рисове вино мирин— 1 Ст. ложка(або саке)
- Соєвий соус— 1 Ст. ложка
Спочатку приготуйте соус: змішайте соєвий соус, столову ложку цукру і мирин (рисове вино, або замінити сак).
Налийте масло рослинне в сковороду, розігрійте його. Потім додайте креветки, помішуючи, готуйте хвилини 3.
Зменшіть вогонь до середнього, посипте цукром рівномірно і ще смажте теж хвилини 3.
Потім ще зменшіть вогонь до маленького і полийте соєвим соусом, який ви приготували раніше, перемішайте гарненько, готуйте ще три хвилини.
фінальний етап: полийте кленовим або рисовим солодким сиропом, додайте вогонь до середнього і смажте, поки креветки не підрум'яняться.
Готові сушені креветки виходять медово-рум'яними, хрусткими і дуже смачними. Можете подати з гострим або кисло-солодким соусом, наприклад. Смачного!
Подібні рецепти
Торт «Pars»
Часникові креветки готуються простіше простого, а смак виходить — вище всяких похвал. Спробуйте і оцініть смак і простоту! опис приготування: креветки нині — наймодніша і популярна закуска до пива. Найчастіше ми їх варимо. часникові креветки, приготовані за цим простим рецептом, готуються так ...
Буріто з телятиною рисом і квасолею
Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...
Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром
В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...
Чай з листя чорної смородини
Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...
Джем з дині
дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...