Рецепт Домашня фруктова карамель

Рецепт Домашня фруктова карамель
Кількість порцій: 15 Час приготування: 15 г. 0 хв.
Рецепт приготування домашньої фруктової карамелі.

опис приготування:

Простий рецепт приготування домашньої карамелі з фруктів на ваш вибір.

  • полуниці або інших свіжих фруктів— 2 склянки
  • води— 1/4 склянки
  • лимонного соку— 1 Ст. ложка
  • цукру— 1/4 склянки
  • рослинної олії— 1 Ст. ложка
Домашня фруктова карамель - фото крок 1 1. Розігріти духовку до 65-75 градусів. Нарізати полуницю або інші фрукти на дрібні шматочки.
Покладіть фрукти в невелику каструльку, додавши воду і сік лимона. Варити на середньому вогні до м'якості. Даний вид приготування дозволяє фруктам зберегти свій колір.

Домашня фруктова карамель - фото крок 2 2. Помістити фруктову м'якоть в кухонний комбайн або блендер і змішати до отримання однорідної маси. Спробуйте пюре на смак і додайте більше цукру в разі потреби. Майте на увазі, що коли карамель висохне, вона стане більш солодкою за рахунок цукру, що міститься в самих фруктах, тому не переборщіть. Додати невелику кількість води в разі необхідності, якщо пюре дуже густе.

Домашня фруктова карамель - фото крок 3 3. Вистелити деко поліетиленовою плівкою. Температура в духовці досить низька, щоб впливати на пластик. Пензлем змастити деко олією, а потім вилити на деко фруктове пюре, розрівнюючи його шпателем до товщини 4-6 мм. Поставити деко в духовку на 6-8 годин. переконайтеся, що в духовці існує циркуляції повітря, щоб запобігти пригорання. Замість духовки ви можете помістити деко на сонце на 6-8 годин.

Домашня фруктова карамель - фото крок 4 4. через 6-8 годин помістити акуратно зняти фруктову масу з дека, прибрати поліетиленову плівку, замінити її папером для випікання і викласти фруктову масу назад. Помістити в духовку або на сонці ще на 6-8 годин. Якщо вона стає занадто сухий, змастити карамель змоченою у воді кистю.

Домашня фруктова карамель - фото крок 5 5. Згорнути аркуш паперу і нарізати карамель на скибочки потрібного розміру. Посипати кукурудзяним крохмалем для запобігання прилипання, накрити пластиковою кришкою і зберігати в прохолодному місці в щільно закритій тарі.

Подібні рецепти

Домашня карамель

Торт з бантом

Хочете чогось солоденького і незвичайного? те, що ви ніколи не пробували? І при цьому особливо не хочете витрачати час на приготування? Тоді вам точно потрібен цей рецепт. простий, швидкий і оригінальний. опис приготування: Прочитайте про те, як приготувати домашню карамель в мікрохвильовці. В...

Домашня печеня з реберцями і картоплею

Домашня печеня з реберцями і картоплею

печеня — дуже ситне і самодостатня страва! Поєднує в собі пікантний овочевий гарнір і смажені свинячі реберця. Прекрасно підійде для сімейного обіду або вечері. опис приготування: Для приготування цієї страви можна брати не тільки свинячі ребра, — це можуть бути яловичі або баранячі реберця. Т...

Домашня гірчиця на розсолі

Домашня гірчиця на розсолі

Ароматна і ядреная гірчиця вийде, якщо з'єднати гірчичний порошок і простий огірковий розсіл. Немає необхідності купувати такої елементарної продукт в магазині, коли його зовсім легко приготувати. опис приготування: Дотримуючись певну послідовність дій, дуже легко приготувати гостру смачну гі...

Домашня ковбаса з курки

Домашня ковбаса з курки

Любіть ковбаску, але побоюєтеся купувати через велику кількість хімічних добавок? Пропоную вам відмінний рецепт приготування домашньої ковбаси з курки, яку можна дати навіть дітям. опис приготування: Цей простий рецепт домашньої ковбаси з курки можна використовувати як основу, додаючи свіжу аб...

Домашня ковбаса в пакеті

Домашня ковбаса в пакеті

Прилавки магазинів буквально ломляться від різної ковбаси. Але давайте приготуємо ковбасу в домашніх умовах без підсилювачів смаку, барвників і консервантів. опис приготування: Як правило, домашню ковбасу готують в оболонці з кишок. Але їх не завжди можна знайти в продажу. До того ж кишки вима...