Рецепт Домашня карамель

Рецепт Домашня карамель
Кількість порцій: 10 Час приготування: 20 хв.
Хочете чогось солоденького і незвичайного? те, що ви ніколи не пробували? І при цьому особливо не хочете витрачати час на приготування? Тоді вам точно потрібен цей рецепт. простий, швидкий і оригінальний.

опис приготування:

Прочитайте про те, як приготувати домашню карамель в мікрохвильовці. Вам знадобиться всього 4 інгредієнта і трохи часу, щоб насолодитися смачним десертом. Вам він точно нагадає іриски з вершковою основою. Тільки ці цукерки Не такі в'язкі, і таять у роті. Підійдуть як частування до чаю.

  • вершки жирні— 100 мілілітрів
  • Кукурудзяний сироп світлий— 50 мілілітрів(можете спробувати і інші за смаком сиропи)
  • цукор— 50 грам
  • Кукурудзяний сироп темний— 2 Ст. ложки
Домашня карамель - фото крок 1 1. Перемішайте в мисці всі інгредієнти зі складу.

Домашня карамель - фото крок 2 2. Потім переставте їх в мікрохвильовку на 5 хвилин при 700 Вт. Потім суміш перемішайте, і приберіть запікатися ще на 2-2,5 хвилини.

Домашня карамель - фото крок 3 3. Після цього вилийте масу в форму на пергаментний папір. Дайте їй повністю охолонути.

Домашня карамель - фото крок 4 4. А потім карамель розріжте або наріжте ножицями на невеликі частини. приємною дегустації!

Подібні рецепти

Домашня фруктова карамель

Домашня солона карамель

Рецепт приготування домашньої фруктової карамелі. опис приготування: Простий рецепт приготування домашньої карамелі з фруктів на ваш вибір. полуниці або інших свіжих фруктів— 2 склянки води— 1/4 склянки лимонного соку— 1 Ст. ложка цукру— 1/4 склянки рослинної олії— 1 Ст. ложка 1. Розіг...

Домашня аджика з помідорів без варіння

Домашня аджика з помідорів без варіння

Рецептів приготування аджики дуже багато. Пропоную рецепт аджики без варіння, тобто холодним способом. Виходить дуже смачно! опис приготування: Приготувати аджику з помідорів без варіння дуже просто, дивіться покрокові рекомендації. попереджаю, що розливати її слід в простерилізовані банки, а ...

Домашня булочка

Домашня булочка

Традиційна французька плоска булочка, покрита яєчним кремом. Найкраще її є свіжою! кількість порцій: 2 мука— 250 грам дріжджі— 20 грам сіль— 5 грам цукрова пудра— 80 грам молоко— 50 мілілітрів вершки— 250 мілілітрів яйця— 2 штуки вершкове масло— 130 грам ванільний цукор— 10 грам яєчні жовтки— 3...

Домашня гірчиця на розсолі

Домашня гірчиця на розсолі

Ароматна і ядреная гірчиця вийде, якщо з'єднати гірчичний порошок і простий огірковий розсіл. Немає необхідності купувати такої елементарної продукт в магазині, коли його зовсім легко приготувати. опис приготування: Дотримуючись певну послідовність дій, дуже легко приготувати гостру смачну гі...

Домашня ковбаса з курки

Домашня ковбаса з курки

Любіть ковбаску, але побоюєтеся купувати через велику кількість хімічних добавок? Пропоную вам відмінний рецепт приготування домашньої ковбаси з курки, яку можна дати навіть дітям. опис приготування: Цей простий рецепт домашньої ковбаси з курки можна використовувати як основу, додаючи свіжу аб...