Рецепт Бутерброди з маскарпоне

Рецепт Бутерброди з маскарпоне
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 20 хв.
Цей вершковий сир має дуже ніжним і вишуканим смаком, тому і бутерброди з ним — це справжній делікатес. Ну а червона ікра і москарпоне настільки гарне поєднання, що його оцінять всі.

опис приготування:

Я думаю, що з класичним варіантом таких бутербродів, де замість сиру використовується вершкове масло, ви все добре знайомі. Але скажу вам по секрету, бутерброди з маскарпоне в домашніх умовах виходять в сто раз смачніше. У такий закуски настільки ніжний і благородний смак, що словами його передати складно. Ці бутерброди сміливо можна подавати на будь-який святковий стіл або фуршет, а так же порадувати свою половинку такої приголомшливої ​​закускою в романтичний вечір. Загалом, цей рецепт приготування бутербродів з маскарпоне безперечно варто взяти на замітку кожної господині.

1) Для початку ми нарізаємо хліб на скибочки й обсмажуємо їх до легкої скоринки на сковороді (без масла), після цього розрізаємо кожну скибочку на 2-3 частини, в залежності від того, бутерброди якого розміру ви хочете зробити.

2) Далі змащуємо кожен шматочок хліба маскарпоне і викладаємо на нього пару листочків салату корн.

3) Додаємо червертінку скибочки лимона, і завершальний штрих — це червона ікра.

Ось так швидко і без особливих зусиль ми приготували чудову закуску. Приємного всім апетиту!


  • хліб чорний— 2-3 скибочок
  • маскарпоне— 100 грам
  • Ікра червона— 100 грам
  • лимон— 0,5 штуки
  • Salat корн— — За смаком
Я думаю, що з класичним варіантом таких бутербродів, де замість сиру використовується вершкове масло, ви все добре знайомі. Але скажу вам по секрету, бутерброди з маскарпоне в домашніх умовах виходять в сто раз смачніше. У такий закуски настільки ніжний і благородний смак, що словами його передати складно. Ці бутерброди сміливо можна подавати на будь-який святковий стіл або фуршет, а так же порадувати свою половинку такої приголомшливої ​​закускою в романтичний вечір. Загалом, цей рецепт приготування бутербродів з маскарпоне безперечно варто взяти на замітку кожної господині.

1) Для початку ми нарізаємо хліб на скибочки й обсмажуємо їх до легкої скоринки на сковороді (без масла), після цього розрізаємо кожну скибочку на 2-3 частини, в залежності від того, бутерброди якого розміру ви хочете зробити.

2) Далі змащуємо кожен шматочок хліба маскарпоне і викладаємо на нього пару листочків салату корн.

3) Додаємо червертінку скибочки лимона, і завершальний штрих — це червона ікра.

Ось так швидко і без особливих зусиль ми приготували чудову закуску. Приємного всім апетиту!


Подібні рецепти

Chernichnoe суфле з маскарпоне

Овочі, тушковані в сметані

Робити домашні суфле, муси і морозиво завжди цікаво. У літній період і в сезон ягід можна експериментувати. наприклад, chernichnoe суфле з маскарпоне — відмінна альтернатива морозиву опис приготування: Таке чорничне суфле на маскарпоне стане чудовою альтернативою морозиву. Ласощі люблять не ті...

Бутерброди на пікнік на природі

Бутерброди на пікнік на природі

Бутерброди на пікнік на природі — це такі бутерброди, які ми робимо вдома, а їмо через кілька годин на привалі. Вони повинні бути досить ситними і сухими, щоб не розвалилися і не розмокнули. опис приготування: Бутерброди на пікнік на природі в приготованому вигляді можуть чекати своєї години ц...

Бутерброди асорті

Бутерброди асорті

Рецепт бутерброди асорті — приготування святкової закуски з овочів, грибів і ковбаси. Прикрасить будь-який святковий стіл. опис приготування: Бутерброди з ковбасними кульочки з салямі: Принесіть кульочки з кілець салямі, які розмістіть на листі салату, покладеного на хліб, перемазанный маслом....

Бутерброди на сковороді

Бутерброди на сковороді

Смачні бутерброди на сковороді стануть відмінним рішенням для швидкого сніданку або ситного перекусу на обід. опис приготування: Приготування бутербродів часто зводиться до того, що потрібно нарізати ковбасу, сир і хліб. Пропоную вам цікавий рецепт, коли бутерброди смажаться на сковороді разом...

Бутерброди під сирно-томатної подушкою

Бутерброди під сирно-томатної подушкою

Це нереально смачно! По-іншому про ці бутербродах і не скажеш. Як тільки я їх спробувала, вони відразу ж стали моїми улюбленими гарячими бутербродами. У них все ідеально: хліб, сир, томатний соус… опис приготування: На перший погляд, в цих бутербродах немає нічого примітного: звичайний хліб, з...