Рецепт Chernichnoe суфле з маскарпоне
Робити домашні суфле, муси і морозиво завжди цікаво. У літній період і в сезон ягід можна експериментувати. наприклад, chernichnoe суфле з маскарпоне — відмінна альтернатива морозиву
опис приготування:
Таке чорничне суфле на маскарпоне стане чудовою альтернативою морозиву. Ласощі люблять не тільки діти, але і дорослі. Особливо влітку суфле у вигляді морозива смакує найкраще. Збийте інгредієнти і поставте масу в морозильну камеру, після чого подавайте з ягодами, фруктами, кокосовою стружкою або джемом в холодному вигляді.
- Яєчний жовток— 2 штуки
- цукор— 60 грам
- маскарпоне— 250 грам
- молоко— 50 грам
- чорниця— 250 грам
2. Чорницю слід ретельно вимити і відправити в чашу блендера. Якщо у вас є заморожена ягода, від цей десерт можна готувати в будь-який час року. Подрібнюємо в блендері ягоду.
3. Відправляємо подрібнену чорницю до збитого суфле. Ретельно починаємо перемішувати.
4. Я люблю подавати чорничне суфле на маскарпоне у вигляді морозива, а для цього збиту масу потрібно прибрати в морозильну камеру на одну годину.
5. Оформити можна на свій розсуд: прикрасити ягодами, листочками м'яти або яскравими контрастними фруктами.
Подібні рецепти
Абрикосова трава
Цей вершковий сир має дуже ніжним і вишуканим смаком, тому і бутерброди з ним — це справжній делікатес. Ну а червона ікра і москарпоне настільки гарне поєднання, що його оцінять всі. опис приготування: Я думаю, що з класичним варіантом таких бутербродів, де замість сиру використовується вершко...
Дієтичне суфле
Сьогодні пропоную приготувати десерт солодкий, дієтичний з сиру і зеленого яблука, підсолоджувати будемо медом. приступимо. опис приготування: дієтичне суфле — це легкий для засвоєння продукт, низькокалорійний і корисний. Сир треба змішати з яєчним жовтком і медом. Яблуко почистіть і натріть н...
Буріто з телятиною рисом і квасолею
Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...
Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром
В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...
Чай з листя чорної смородини
Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...