Рецепт Chernichnoe суфле з маскарпоне

Рецепт Chernichnoe суфле з маскарпоне
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Робити домашні суфле, муси і морозиво завжди цікаво. У літній період і в сезон ягід можна експериментувати. наприклад, chernichnoe суфле з маскарпоне — відмінна альтернатива морозиву

опис приготування:

Таке чорничне суфле на маскарпоне стане чудовою альтернативою морозиву. Ласощі люблять не тільки діти, але і дорослі. Особливо влітку суфле у вигляді морозива смакує найкраще. Збийте інгредієнти і поставте масу в морозильну камеру, після чого подавайте з ягодами, фруктами, кокосовою стружкою або джемом в холодному вигляді.

  • Яєчний жовток— 2  штуки
  • цукор— 60  грам
  • маскарпоне— 250  грам
  • молоко— 50  грам
  • чорниця— 250  грам
Chernichnoe суфле з маскарпоне - фото крок 1 1. Для початку потрібно збити жовтки з цукром, щоб вийшла пишна світла маса. Замість цукру можна взяти цукрову пудру або дрібнокристалічний цукор. Маскарпоне потрібно розім'яти виделкою і ввести в збиту масу. Все ретельно перемішуємо. При бажанні можна додати столову ложку рому (на любителя).

Chernichnoe суфле з маскарпоне - фото крок 2 2. Чорницю слід ретельно вимити і відправити в чашу блендера. Якщо у вас є заморожена ягода, від цей десерт можна готувати в будь-який час року. Подрібнюємо в блендері ягоду.

Chernichnoe суфле з маскарпоне - фото крок 3 3. Відправляємо подрібнену чорницю до збитого суфле. Ретельно починаємо перемішувати.

Chernichnoe суфле з маскарпоне - фото крок 4 4. Я люблю подавати чорничне суфле на маскарпоне у вигляді морозива, а для цього збиту масу потрібно прибрати в морозильну камеру на одну годину.

Chernichnoe суфле з маскарпоне - фото крок 5 5. Оформити можна на свій розсуд: прикрасити ягодами, листочками м'яти або яскравими контрастними фруктами.

Подібні рецепти

Бутерброди з маскарпоне

Абрикосова трава

Цей вершковий сир має дуже ніжним і вишуканим смаком, тому і бутерброди з ним — це справжній делікатес. Ну а червона ікра і москарпоне настільки гарне поєднання, що його оцінять всі. опис приготування: Я думаю, що з класичним варіантом таких бутербродів, де замість сиру використовується вершко...

Дієтичне суфле

Дієтичне суфле

Сьогодні пропоную приготувати десерт солодкий, дієтичний з сиру і зеленого яблука, підсолоджувати будемо медом. приступимо. опис приготування: дієтичне суфле — це легкий для засвоєння продукт, низькокалорійний і корисний. Сир треба змішати з яєчним жовтком і медом. Яблуко почистіть і натріть н...

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...

Чай з листя чорної смородини

Чай з листя чорної смородини

Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...