Рецепт Çepalgaş

Рецепт Çepalgaş
Кількість порцій: 8 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Ці ніжні коржі з сирною начинкою просто таять у роті! Всім любителям несолодкої випічки присвячується цей чудовий рецепт чеченської кухні!

опис приготування:

Не треба мені ні тістечок, ні тортів, адже для мене немає нічого смачнішого цих чудових коржів з найніжнішої начинкою, тому сьогодні мова піде про рецепт приготування чепалгаша. Це приголомшливе блюдо родом з Чеченської республіки настільки припало до смаку мені і моїй родині, що тепер ми готуємо його на кожні вихідні, якщо, звичайно ж, час дозволяє. Дуже цікавий і сам процес приготування чепалгаша, який проходить в кілька етапів: спочатку обсмажування коржів на сковороді, потім обмивання в воді і, нарешті, рясна просочення маслом. Загалом, з цим класичним рецептом чепалгаша час пролетить швидко, а враження будуть незабутні.

  • кефір теплий— 500 мілілітрів
  • сіль— 0,5 чайних ложки
  • цукор— 2 Ст. ложки
  • сода— 0,5 чайних ложки
  • Борошно пшеничне— 1 кілограм
  • Сир— 500 грам
  • яйце— 1 штука
  • Вершкове масло— 250 грам
Çepalgaş - фото крок 1 Для початку приготуємо тісто, змішавши теплий кефір з сіллю, цукром, содою і борошном. Далі змішуємо сир з яйцем, додаємо трохи солі — це наша начинка. Testo частка на 8 рівних частин, в середину кожної частини кладемо приготовлену начинку і з'єднуємо краю так, щоб начинка виявилася усередині.

Çepalgaş - фото крок 2 Тепер розгортаємо тісто з начинкою всередині в досить тонкий корж.

Çepalgaş - фото крок 3 Сковороду добре розігріваємо викладаємо на неї корж. Масло додавати не треба.

Çepalgaş - фото крок 4 Смажимо з обох боків до утворення коричневих цяток.

Çepalgaş - фото крок 5 Знімаємо млинець корж з сковороду і швидко занурюємо її в кип'ячену воду, промиваємо від гару.

Çepalgaş - фото крок 6 Перекладаємо корж в каструлю, змащуємо гарненько вершковим маслом і накриваємо кришкою. Те ж саме робимо з усіма коржами.

Çepalgaş - фото крок 7 Потім викладаємо на широке блюдо і розрізаємо на 8 частин як торт. Приємного всім апетиту!

Подібні рецепти

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Кнейдлах

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...

Чай з листя чорної смородини

Чай з листя чорної смородини

Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...

Джем з дині

Джем з дині

дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...

Цибульник

Цибульник

Дуже смачна страва української кухні, особливо західної її частини. Там такі Цибульник можна часто зустріти. Особливо гарні Цибульник гарячі, тільки з печі! опис приготування: Цибульник готують з ріпчастої цибулі, борошна, яєць і спеції. Смажать як оладки і подають зі сметаною. Цибуля ріпчас...