Рецепт Черемша маринована

Рецепт Черемша маринована
Кількість порцій: 3 Час приготування: 40 хв.
Ви любите робити заготовки на зиму і хочете спробувати щось новеньке? тоді подивіться, як приготувати черемшу мариновану. Це пікантна хрустка закуска з так званої часниковою трави.

опис приготування:

Мариновану черемшу смачно вживати з гарячими м'ясними стравами і відвареною картоплею. Також її можна додавати в різноманітні салати. наприклад, роблять салат з черемші, відвареного рису і яловичини.

Черемша є багатим джерелом вітамінів, володіючи цілющими властивостями. Вона відмінно чистить кров і допомагає в профілактиці шлункових захворювань. Особливо можна відзначити високий вміст вітаміну С, що є величезним плюсом для тих, хто хоче зміцнити свій імунітет.


  • цибуля— 1,5 кілограма
  • вода чиста— 2 L
  • сіль— 3 Ст. ложки
  • цукор— 3 Ст. ложки
  • оцет— 2 чайних ложки
  • лист лавровий— 2-3 штук
  • спеції— За смаком
черемша маринована - фото крок 1 Свежую черемшу обмойте. Теперь её нужно будет разобрать на составные части. Для начала отделите листья и корни. У вас должны остаться лишь стебли, которые и будут мариноваться.

черемша маринована - фото крок 2 Теперь можно поставить готовиться маринад. Два литра воды поместите в кастрюлю. Туда всыпьте соль, цукор, улюблені спеції, вылейте уксус и положите лавровый лист. Маринад вскипятите.

черемша маринована - фото крок 3 Поки готується маринад, ещё раз промойте стебли. На них может быть земля, поэтому не жалейте времени и тщательно проверяйте стебли. Простерилизуйте банки удобным способом и положите в них стебли.

черемша маринована - фото крок 4 Залейте черемшу горячим маринадом и закройте металлическими крышками. Переверните банки вверх дном и поставьте их на плоскую поверхность. Кушать такую черемшу можно будет через неделю.

Подібні рецепти

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Черемша солона

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...

Чай з листя чорної смородини

Чай з листя чорної смородини

Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...

Джем з дині

Джем з дині

дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...

Цибульник

Цибульник

Дуже смачна страва української кухні, особливо західної її частини. Там такі Цибульник можна часто зустріти. Особливо гарні Цибульник гарячі, тільки з печі! опис приготування: Цибульник готують з ріпчастої цибулі, борошна, яєць і спеції. Смажать як оладки і подають зі сметаною. Цибуля ріпчас...