Рецепт Десерт з карамелізованими бананами

Рецепт Десерт з карамелізованими бананами
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 30 хв.
Для приготування потрібно чавунна сковорода, яка використовується для приготування паельї, а також м'ясної сковорідки. Розповім вам про те, як приготувати десерт з карамелізованими бананами.

опис приготування:

Якщо у вас не виявилося нормального сковорідки, використовуйте жаротривку форму для випічки з товстими стінками. Вас чекає хрусткий смак основи і солодкі крамелізірованние банани. Можна подавати цей десерт, прикрасивши кульками морозива.

  • темний ром— 1 Ст. ложка
  • жирні вершки— 2 Ст. ложки
  • банан— 2 штуки
  • мелена кориця— 0,5 чайних ложки
  • Коричневий цукор— 2 Ст. ложки
  • Вершкове масло— 2 Ст. ложки
  • борошно— 0,5 склянки
  • сіль— За смаком
  • екстракт ванілі— 0,5 чайних ложки
  • молоко— 0,5 склянки
  • яйця— 2 штуки
Десерт з карамелізованими бананами - фото крок 1 1. Перемішайте до отримання однорідної маси в окремій ємності яйця, молоко, ваніль і сіль. Потроху додавайте борошно і перемішайте, стежте, щоб не утворювалися грудочки.

Десерт з карамелізованими бананами - фото крок 2 2. Почистіть і наріжте рівними шматочками 1 банан. Гарненько розігрійте сковороду на сильному вогні, додайте в неї 1 ложку вершкового масла і рівномірно розкладіть банани.

Десерт з карамелізованими бананами - фото крок 3 3. Вилийте тісто в сковороду на банани, перемістіть сковороду в заздалегідь розігріту до 230 градусів духовку. запікайте 13-18 хвилин до появи золотистої і хрусткої скоринки.

Десерт з карамелізованими бананами - фото крок 4 4. для 5-7 хвилин до закінчення приготування сделлайте соус, для цього почистіть і поріжте залишився банан, додайте 1 столову ложку масла, коричневий цукор і корицю в сковороду, розігрійте на середньому вогні, обсмажуйте, поки цукор не розплавиться.

Десерт з карамелізованими бананами - фото крок 5 5. Додайте банан в сковороду і акуратно перемішайте, щоб соус покрив всі шматочки. Влийте вершки і знову перемішайте.

Десерт з карамелізованими бананами - фото крок 6 6. Влийте в сковороду ром і підпаліть його, будьте гранично уважні і переконайтеся, що нічого не запалиться випадково. Соус буде готовий, коли полум'я ослабне.

Десерт з карамелізованими бананами - фото крок 7 7. Вилийте соус на пиріг і подавайте десерт на стіл, Будьте уважні, так як блюдо дуже гаряче.

Подібні рецепти

Десерт «Анна Павлова»

Шарлотка з мандаринами

Десерт & Quot; Анна Павлова" відрізняється відмінним смаком і дуже приємною текстурою, а солодке хрустке безе в поєднанні з ніжним масляним кремом і ароматними ягодами не залишать байдужими нікого! опис приготування: Десерт & Quot; Анна Павлова" виходить неймовірно ніжним, що робить його відмі...

Десерт «для улюблених»

Десерт «для улюблених»

Ніжний десерт з красивою подачею "; Для улюблених" до наближалася доведеться дуже до речі. З таким сюрпризом чудовий настрій буде триматися цілий рік до наступного свята опис приготування: День Святого Валентина - прекрасний привід побалувати себе і коханого десертом: несподіваним, домашнім і ...

Десерт «графині Вишні»

Десерт «графині Вишні»

Цей десерт зможуть оцінити наші маленькі гурмани, вишеньки не тільки приємно їсти, але і ліпити всім разом! Підготуйте продукти, кличте помічників, і вперед! Я розповім вам, як приготувати десерт! опис приготування: Десерт може здатися важким, але повірте: це тільки на перший погляд. Процес го...

Десерт з ананаса

Десерт з ананаса

Десерт з ананаса — прекрасна можливість порадувати себе, домашніх і Ваших гостей! Десерт з ананаса готується досить легко і принесе багато задоволення! опис приготування: Десерт з ананаса з даного рецептом радує своїм незвичайним смаком. Такий десерт найкраще їсти з пилу-жару. Після того, як а...

Десерт з груш з морозивом

Десерт з груш з морозивом

Десерт з груш з морозивом — це дуже смачно і досить просто. Якщо у вас намічається свято, замість звичного фруктового асорті подайте такий фруктовий десерт з морозивом — всім сподобається. опис приготування: Десерт з груш з морозивом мені подобається з кількох причин. По перше, він готується д...