Рецепт Десерт з желатином і сметаною

Рецепт Десерт з желатином і сметаною
Кількість порцій: 4 Час приготування: 5 г. 0 хв.
Ніжний десерт з желатином і сметаною порадує вас і ваших дітей своїм приголомшливим вершковим смаком. Смачно і просто, для святкового столу - то, що потрібно.

опис приготування:

Десерт з желатином і сметаною подавайте в охолодженому вигляді. Перед подачею його можна прикрасити ягодами, фруктами, сухофруктами, згущеним молоком, подрібненим шоколадом або горіхами (по бажанню).

  • крем 20% жирності— 330 мілілітрів
  • цукор— 100 грам
  • желатин швидкорозчинний— 10 грам
  • цукор ванільний— 5 грам
  • вода— 130 мілілітрів
Десерт з желатином і сметаною - фото крок 1 1. Насипте в миску швидкорозчинний желатин, залийте його 100 мл. кип'яченої охолодженої води. Перемішайте до однорідності і залиште на 10 - 15 хвилин для набухання. По закінченні цього часу перекладіть набряклий желатин в невеликій сотейник або в будь-яку іншу відповідну посуд. Нагрівайте до повного розчинення желатину. Процідіть отриману масу через дрібне ситечко в миску, залиште трохи охолонути.

Десерт з желатином і сметаною - фото крок 2 2. Для приготування цукрового сиропу в сотейник всипте цукор, додайте 30 мл. кип'яченої води (2 столові ложки), перемішуючи, нагрівайте на середній вогонь до повного розчинення цукру. Цей процес займе не більше 3 - 4 хвилин.

Десерт з желатином і сметаною - фото крок 3 3. У глибоку миску викладіть сметану, насипте ванільний цукор і влийте гарячий цукровий сироп, постійно помішуючи віночком, поступово додайте трохи охолонувши желатин. Продовжуйте збивати до отримання однорідної консистенції.

Десерт з желатином і сметаною - фото крок 4 4. Готову суміш розлийте в креманки або в будь-які інші форми. Закрийте їх харчовою плівкою і поставте в холодильник до повного застигання желе, з 3 - 4 годину (або на ніч).

Десерт з желатином і сметаною - фото крок 5 5. Після застигання вийміть желе з холодильника і дістаньте його з форм. Для цього налийте в глибоку ємність окріп і по черзі опускайте в нього форми з желе секунд на 30 — 40 так, щоб вода не потрапила всередину.

Десерт з желатином і сметаною - фото крок 6 6. Вийміть форму з желе з миски з окропом і, накривши її тарілкою так, щоб форма була посередині, відразу переверніть її догори дном, притримуючи рукою тарілку. Зніміть форму.

Подібні рецепти

Салат з помідорів зі сметаною

Качка з картоплею в духовці

Це дуже простий і швидкий салат з помідорів зі сметаною, який треба їсти відразу після приготування. Одне з легких страв, приготувати яке не складе ніяких труднощів навіть початківцям кулінарам. опис приготування: Цей салат максимально універсальний. Ви можете його подавати до будь-якої страви...

Цвітна капуста запечена в духовці зі сметаною

Цвітна капуста запечена в духовці зі сметаною

Якщо у вас в холодильнику знайдеться баночка сметани, сир, трохи майонезу і кольорова капуста, то я розповім вам, як з цих продуктів приготувати кольорову капусту запечену в духовці зі сметаною. опис приготування: У мене не завжди є час на приготування вишуканих і складних страв, тому цей прос...

Десерт «для улюблених»

Десерт «для улюблених»

Ніжний десерт з красивою подачею "; Для улюблених" до наближалася доведеться дуже до речі. З таким сюрпризом чудовий настрій буде триматися цілий рік до наступного свята опис приготування: День Святого Валентина - прекрасний привід побалувати себе і коханого десертом: несподіваним, домашнім і ...

Десерт «графині Вишні»

Десерт «графині Вишні»

Цей десерт зможуть оцінити наші маленькі гурмани, вишеньки не тільки приємно їсти, але і ліпити всім разом! Підготуйте продукти, кличте помічників, і вперед! Я розповім вам, як приготувати десерт! опис приготування: Десерт може здатися важким, але повірте: це тільки на перший погляд. Процес го...

Десерт з ананаса

Десерт з ананаса

Десерт з ананаса — прекрасна можливість порадувати себе, домашніх і Ваших гостей! Десерт з ананаса готується досить легко і принесе багато задоволення! опис приготування: Десерт з ананаса з даного рецептом радує своїм незвичайним смаком. Такий десерт найкраще їсти з пилу-жару. Після того, як а...