Рецепт Десерт з желатином і сметаною
Ніжний десерт з желатином і сметаною порадує вас і ваших дітей своїм приголомшливим вершковим смаком. Смачно і просто, для святкового столу - то, що потрібно.
опис приготування:
Десерт з желатином і сметаною подавайте в охолодженому вигляді. Перед подачею його можна прикрасити ягодами, фруктами, сухофруктами, згущеним молоком, подрібненим шоколадом або горіхами (по бажанню).
- крем 20% жирності— 330 мілілітрів
- цукор— 100 грам
- желатин швидкорозчинний— 10 грам
- цукор ванільний— 5 грам
- вода— 130 мілілітрів
2. Для приготування цукрового сиропу в сотейник всипте цукор, додайте 30 мл. кип'яченої води (2 столові ложки), перемішуючи, нагрівайте на середній вогонь до повного розчинення цукру. Цей процес займе не більше 3 - 4 хвилин.
3. У глибоку миску викладіть сметану, насипте ванільний цукор і влийте гарячий цукровий сироп, постійно помішуючи віночком, поступово додайте трохи охолонувши желатин. Продовжуйте збивати до отримання однорідної консистенції.
4. Готову суміш розлийте в креманки або в будь-які інші форми. Закрийте їх харчовою плівкою і поставте в холодильник до повного застигання желе, з 3 - 4 годину (або на ніч).
5. Після застигання вийміть желе з холодильника і дістаньте його з форм. Для цього налийте в глибоку ємність окріп і по черзі опускайте в нього форми з желе секунд на 30 — 40 так, щоб вода не потрапила всередину.
6. Вийміть форму з желе з миски з окропом і, накривши її тарілкою так, щоб форма була посередині, відразу переверніть її догори дном, притримуючи рукою тарілку. Зніміть форму.
Подібні рецепти
Качка з картоплею в духовці
Це дуже простий і швидкий салат з помідорів зі сметаною, який треба їсти відразу після приготування. Одне з легких страв, приготувати яке не складе ніяких труднощів навіть початківцям кулінарам. опис приготування: Цей салат максимально універсальний. Ви можете його подавати до будь-якої страви...
Цвітна капуста запечена в духовці зі сметаною
Якщо у вас в холодильнику знайдеться баночка сметани, сир, трохи майонезу і кольорова капуста, то я розповім вам, як з цих продуктів приготувати кольорову капусту запечену в духовці зі сметаною. опис приготування: У мене не завжди є час на приготування вишуканих і складних страв, тому цей прос...
Десерт «для улюблених»
Ніжний десерт з красивою подачею "; Для улюблених" до наближалася доведеться дуже до речі. З таким сюрпризом чудовий настрій буде триматися цілий рік до наступного свята опис приготування: День Святого Валентина - прекрасний привід побалувати себе і коханого десертом: несподіваним, домашнім і ...
Десерт «графині Вишні»
Цей десерт зможуть оцінити наші маленькі гурмани, вишеньки не тільки приємно їсти, але і ліпити всім разом! Підготуйте продукти, кличте помічників, і вперед! Я розповім вам, як приготувати десерт! опис приготування: Десерт може здатися важким, але повірте: це тільки на перший погляд. Процес го...
Десерт з ананаса
Десерт з ананаса — прекрасна можливість порадувати себе, домашніх і Ваших гостей! Десерт з ананаса готується досить легко і принесе багато задоволення! опис приготування: Десерт з ананаса з даного рецептом радує своїм незвичайним смаком. Такий десерт найкраще їсти з пилу-жару. Після того, як а...