Рецепт Домашній кетчуп в мультиварці

Рецепт Домашній кетчуп в мультиварці
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Хочу розповісти, як приготувати домашній кетчуп в мультиварці. Виходить дуже якісний і смачний соус, який нічим не поступається магазинному, а навіть навпаки — набагато духмяний і натуральніше!

опис приготування:

Цей простий рецепт домашнього кетчупу в мультиварці сподобається всім любителям і любителькам домашньої кухні. Цей соус виходить соковитим і смачним, в міру густим і в міру водянистим. Щоб соус вийшов, як з магазину — на фінальному етапі, після звукового сигналу, надо перетирать соус через марлю, щоб все насіння і залишки спецій не були в готовий соус. Але це, звичайно, по бажанню — особисто мені навіть з насінням соус не менш смачний!

  • помідори— 1 кілограм
  • Цибуля— 1 штука
  • Перець горошком— 10 штук
  • гвоздика— 3 штуки
  • часник— 1 зубчик
  • цукор— 1 Ст. ложка
  • сіль— 0.5 Ст. ложки
  • коріандр мелений— 0.5 чайних ложки
  • кориця мелена— 0.3 чайних ложки
  • базилік сушений— 1 Чайна ложка
Домашній кетчуп в мультиварці - фото крок 1 1. Помідори обшпарити в окропі, потім остудити і знімемо шкурки. Викладаємо в чашу мультиварки, додамо лук шматочками і в режимі "; Гасіння" тримаємо півгодини.

Домашній кетчуп в мультиварці - фото крок 2 2. Тепер за допомогою ступи перетираємо весь вміст, щоб вийшла однорідна консистенція. Виставимо таймер на годину і 15 хвилин в режимі "; Гасіння ";.

Домашній кетчуп в мультиварці - фото крок 3 3. для 15 хвилин до кінця готування додаємо всі подрібнені спеції і перемішати. Чекаємо остаточного сигналу.

Домашній кетчуп в мультиварці - фото крок 4 4. Кетчуп перекладаємо в чисті банки і закриваємо стерильними кришками. Зберігаємо в холодильнику. Готово!

Подібні рецепти

Домашній кетчуп з помідорів на зиму

Домашній кетчуп з гірчицею

Домашній кетчуп вигідно відрізняється від свого аналога з магазину. натуральний склад, неповторний аромат і дивовижний смак! З ним навіть саме нудне блюдо заграє фарбами. опис приготування: Нижче я дам покроковий опис, як приготувати домашній кетчуп з помідорів на зиму. Яблука рекомендую викор...

Домашній кетчуп на зиму

Домашній кетчуп на зиму

Якщо вам захочеться зробити страви з м'яса більш пікантними, додайте гострий смачний кетчуп! Приготувати його можна і самостійно, в цьому немає нічого складного, просто дивіться рецепт домашній кетчупу! опис приготування: Для приготування домашнього кетчупу на зиму знадобляться: стиглий помідо...

Домашній апельсиновий мармелад

Домашній апельсиновий мармелад

Одним з найбільш простих способів приготування мармеладу є використання апельсинів і цукру. Такі інгредієнти доступні практично кожному і дозволяють створити смачний і ароматний десерт. опис приготування: Отриманий мармелад найкраще розподіляти стерилізованої ложкою в стерилізовані ємності. Не...

Домашній балик (сировялений)

Домашній балик (сировялений)

Смачні м'ясні делікатеси можна з легкістю зробити самостійно. Для цього підійдуть будь-які види м'яса: свинина, курка, яловичина. розповім, як приготувати домашній балик (сировялений) зі свинини. опис приготування: Такий балик можна подати як закуску для будь-якого свята. Крім цього з ним можн...

Домашній батон з кропом

Домашній батон з кропом

Апетитний домашній батон з ароматним кропом. У тісто ми додамо куркуму, в результаті чого м'якуш вироби вийде жовтого кольору, а прошарку з Усе це створює ефектний контраст. опис приготування: Батон виходить м'яким, ароматним і дуже смачним! Кількість додається в батон зелені кропу можна варію...