Рецепт Домашній кетчуп в мультиварці
Хочу розповісти, як приготувати домашній кетчуп в мультиварці. Виходить дуже якісний і смачний соус, який нічим не поступається магазинному, а навіть навпаки — набагато духмяний і натуральніше!
опис приготування:
Цей простий рецепт домашнього кетчупу в мультиварці сподобається всім любителям і любителькам домашньої кухні. Цей соус виходить соковитим і смачним, в міру густим і в міру водянистим. Щоб соус вийшов, як з магазину — на фінальному етапі, після звукового сигналу, надо перетирать соус через марлю, щоб все насіння і залишки спецій не були в готовий соус. Але це, звичайно, по бажанню — особисто мені навіть з насінням соус не менш смачний!
- помідори— 1 кілограм
- Цибуля— 1 штука
- Перець горошком— 10 штук
- гвоздика— 3 штуки
- часник— 1 зубчик
- цукор— 1 Ст. ложка
- сіль— 0.5 Ст. ложки
- коріандр мелений— 0.5 чайних ложки
- кориця мелена— 0.3 чайних ложки
- базилік сушений— 1 Чайна ложка
2. Тепер за допомогою ступи перетираємо весь вміст, щоб вийшла однорідна консистенція. Виставимо таймер на годину і 15 хвилин в режимі "; Гасіння ";.
3. для 15 хвилин до кінця готування додаємо всі подрібнені спеції і перемішати. Чекаємо остаточного сигналу.
4. Кетчуп перекладаємо в чисті банки і закриваємо стерильними кришками. Зберігаємо в холодильнику. Готово!
Подібні рецепти
Домашній кетчуп з гірчицею
Домашній кетчуп вигідно відрізняється від свого аналога з магазину. натуральний склад, неповторний аромат і дивовижний смак! З ним навіть саме нудне блюдо заграє фарбами. опис приготування: Нижче я дам покроковий опис, як приготувати домашній кетчуп з помідорів на зиму. Яблука рекомендую викор...
Домашній кетчуп на зиму
Якщо вам захочеться зробити страви з м'яса більш пікантними, додайте гострий смачний кетчуп! Приготувати його можна і самостійно, в цьому немає нічого складного, просто дивіться рецепт домашній кетчупу! опис приготування: Для приготування домашнього кетчупу на зиму знадобляться: стиглий помідо...
Домашній апельсиновий мармелад
Одним з найбільш простих способів приготування мармеладу є використання апельсинів і цукру. Такі інгредієнти доступні практично кожному і дозволяють створити смачний і ароматний десерт. опис приготування: Отриманий мармелад найкраще розподіляти стерилізованої ложкою в стерилізовані ємності. Не...
Домашній балик (сировялений)
Смачні м'ясні делікатеси можна з легкістю зробити самостійно. Для цього підійдуть будь-які види м'яса: свинина, курка, яловичина. розповім, як приготувати домашній балик (сировялений) зі свинини. опис приготування: Такий балик можна подати як закуску для будь-якого свята. Крім цього з ним можн...
Домашній батон з кропом
Апетитний домашній батон з ароматним кропом. У тісто ми додамо куркуму, в результаті чого м'якуш вироби вийде жовтого кольору, а прошарку з Усе це створює ефектний контраст. опис приготування: Батон виходить м'яким, ароматним і дуже смачним! Кількість додається в батон зелені кропу можна варію...