Рецепт Домашній кетчуп на зиму

Рецепт Домашній кетчуп на зиму
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Якщо вам захочеться зробити страви з м'яса більш пікантними, додайте гострий смачний кетчуп! Приготувати його можна і самостійно, в цьому немає нічого складного, просто дивіться рецепт домашній кетчупу!

опис приготування:

Для приготування домашнього кетчупу на зиму знадобляться: стиглий помідори, трохи червоного перцю (не острів), спеції, часник і цибулю. Обов'язково потрібен оцет, я беру винний 9 %, але яблучний теж, в принципі, підходить. З кілограма помідорів виходить невелика банку кетчупу, так як при гасінні вони швидко зменшуються. Можете інгредієнтів взяти і більше.

  • помідори— 1 кілограм
  • перець червоний— 0,25 склянки
  • часник— 2 зубчики
  • Luk salotų— 1 штука
  • лук білий— 1 штука
  • Винний оцет— 0,25 склянки
  • цукор коричневий— 1 Ст. ложка
  • паприка— 0,25 чайних ложки
  • Чилі порошок— 0,25 чайних ложки
  • чебрець— 0,25 чайних ложки
  • сіль— 2 чайних ложки
Домашній кетчуп на зиму - фото крок 1 Підготуйте всі необхідні інгредієнти.

Домашній кетчуп на зиму - фото крок 2 Помідори обшпарте окропом і очистіть від шкірки.

Домашній кетчуп на зиму - фото крок 3 Поріжте дрібними кубиками перець, шалот, цибуля і часник.
У помідорів видаліть насіння.
У каструлю або глибоку сковороду налийте трохи оливкового масла, додайте цибулю, шалот, часник і чебрець. обсмажуйте, поки всі інгредієнти не стануть м'якими.

Домашній кетчуп на зиму - фото крок 4 Потім додайте помідори і перець, готуйте на середньому вогні хвилин 30, час від часу помішуючи.

Домашній кетчуп на зиму - фото крок 5 Кечуп починає поступово загустевать.

Домашній кетчуп на зиму - фото крок 6 додайте сіль, оцет, паприка, порошок чилі і цукор. Подрібніть все в пюре (краще це робити за допомогою портативного блендера). Продовжуйте готувати на невеликому вогні хвилин 15-20.
Тим часом підготуйте банки, їх потрібно простерилізувати.

Домашній кетчуп на зиму - фото крок 7 Готовий кетчуп домашній на зиму викладіть в банку і закатати. Дайте йому охолонути, потім можете зберігати в холодильнику.
До речі, дуже хороший кетчуп і відразу після приготування.
Подавайте його з домашніми гамбургерами. Смачного!

Подібні рецепти

Домашній кетчуп з помідорів на зиму

Здобний пиріг з черешнею

Домашній кетчуп вигідно відрізняється від свого аналога з магазину. натуральний склад, неповторний аромат і дивовижний смак! З ним навіть саме нудне блюдо заграє фарбами. опис приготування: Нижче я дам покроковий опис, як приготувати домашній кетчуп з помідорів на зиму. Яблука рекомендую викор...

Домашній кетчуп в мультиварці

Домашній кетчуп в мультиварці

Хочу розповісти, як приготувати домашній кетчуп в мультиварці. Виходить дуже якісний і смачний соус, який нічим не поступається магазинному, а навіть навпаки — набагато духмяний і натуральніше! опис приготування: Цей простий рецепт домашнього кетчупу в мультиварці сподобається всім любителям і...

Домашній томатний сік на зиму

Домашній томатний сік на зиму

Домашній томатний сік на зиму довго у мене не варто. Тому раджу ставити побільше! Томатний сік в домашніх умовах приготувати нескладно, головне — придбати побільше стиглих смачних томатів! опис приготування: Як приготувати томатний сік на зиму в домашніх умовах? 1. Помідори промийте і наріжте ...

Домашній томатний соус на зиму

Домашній томатний соус на зиму

Цей соус з успіхом замінить кетчуп. А також може бути використаний при приготуванні супів, соусів на основі томату. За своєю суттю, він замінює томатну пасту. Стерилізації не вимагає. опис приготування: За смаком можете додати в соус перець чилі або якісь трави і приправи, які вам подобаються....

Домашній балик (сировялений)

Домашній балик (сировялений)

Смачні м'ясні делікатеси можна з легкістю зробити самостійно. Для цього підійдуть будь-які види м'яса: свинина, курка, яловичина. розповім, як приготувати домашній балик (сировялений) зі свинини. опис приготування: Такий балик можна подати як закуску для будь-якого свята. Крім цього з ним можн...