Рецепт Cвіная шийка шматочками в духовці
Пробували запікати свинячу шийку в духовці? Дуже смачне домашнє блюдо, яке ідеально підійде як для святкового столу, так і на повсякденний обід або вечерю. М'ясо поєднується з будь-якими гарнірами.
опис приготування:
Як приготувати свинячу шийку шматочками в духовці в домашніх умовах? Досить-таки просто! Виходить такий собі домашній шашличок, дуже смачний і апетитний. На гарнір можна відварити картоплю, рис або макарони. вдалого приготування!
- свиняча шийка— 500 грам
- Цибуля ріпчаста— 500 грам
- Сіль і перець— За смаком
- Koriandr— За смаком
- кетчуп— 100 грам
- зелень— За смаком(петрушка і кінза)
- оцет— 1 Чайна ложка
- вода— 500 грам
Перекладаємо свинину в широку каструлю, присипаємо кільцями очищеного цибулі, перцем і коріандром.
вливаємо 300 мл. води і перемішуємо все руками.
Встановіть на м'ясо з цибулею тарілку, зверху помістіть банку з водою. Залиште маринуватися на 1 час.
Щоб якісно і зручно запекти м'ясо, нанизуємо його на дерев'яні шпажки.
М'ясо смажиться або запікають у духовці на решітці 30 хвилин, температура - 200 градусів. Слід постійно крутити дерев'яні шпажки, щоб м'ясо рівномірно присмажився з усіх боків. Ріпчасту цибулю можна смажити з м'ясом або замаринувати окремо, додавши оцет і 200 мл. води. Зелень подрібнюємо і змішуємо з кетчупом.
Подаємо м'ясо з шашличним кетчупом і маринованою цибулею. Смачного!
Подібні рецепти
Булочки з заварного тіста
Якщо ви любите страви не тільки смачні, але і прості в приготуванні, тогда гляньте, як приготувати свинячу грудинку в духовці з мінімумом інгредієнтів і клопоту. Відмінний варіант для кожного! опис приготування: Цей рецепт нескладний, але в цілому займає близько 4 годин. Тривалий період запіка...
Cвіная рулька по-німецьки
Одне з найпопулярніших страв в німецькій кухні. Свиняча рулька по-німецьки — приголомшливе за смаком і дивовижне по простоті приготування блюдо. Соковитий м'ясний делікатес привнесе нову нотку до столу! опис приготування: Рецепт приготування свинячої рульки по-німецьки на перший погляд здаєтьс...
Cвініна шматочками в соусі
Якщо ви любите гостренькі страви в азіатському стилі, візьміть на замітку це нескладний рецепт приготування свинини шматочками в соусі з овочів і спецій. дуже ароматне, ситне і пікантне блюдо. опис приготування: Незважаючи на безліч варіантів, як зробити свинину шматочками в соусі, пропоную ду...
Джем з аличі з шматочками волоського горіха
Джем, приготований з жовтої аличі виходить смачним, з приємною кислинкою і насиченим ароматом. Горіхи роблять бурштиновий джем ще цікавіше, спробуйте! опис приготування: Почнемо з приємного. Кісточки з аличі не виймати. Особливо відчувається економія часу, якщо готувати велику порцію джему. Ал...
Датська вівсянка з шматочками фруктів
Поряд з традиційними стравами, такими як товсті дріжджові оладки з медом, данці на сніданок воліють вівсянку. Вівсянка з шматочками фруктів, сир і свіжі булочки - звичайний сніданок в Данії. опис приготування: Простий і швидкий рецепт, як приготувати датську вівсянку з шматочками фруктів на сн...