Рецепт Cвіная рулька по-німецьки

Рецепт Cвіная рулька по-німецьки
Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 11 г. 0 хв.
Одне з найпопулярніших страв в німецькій кухні. Свиняча рулька по-німецьки — приголомшливе за смаком і дивовижне по простоті приготування блюдо. Соковитий м'ясний делікатес привнесе нову нотку до столу!

опис приготування:

Рецепт приготування свинячої рульки по-німецьки на перший погляд здається складним, але це не так. Готувати цю страву дуже легко, тільки якщо хочете соковиту і дуже смачну рульку, значить треба запастися часом. Вперше свинячу рульку я спробував, коли їздив до друзів в Німеччину. Ось вони-то і навчили мене її готувати по-німецьки. Рулька виходить соковитою, дуже смачною і з хрусткою скоринкою, а готувати її зовсім нескладно, переконайтеся самі.

  • Свиняча рулька— 1 кілограм
  • морква— 1 штука
  • гірчичний— 1 Ст. ложка
  • Соєвий соус— 2 Ст. ложки
  • Лавровий лист— 2 штуки
  • Оливкова олія— 3 Ст. ложки
  • часник— 1-2 зубчиків
  • пиво темне— 500 мілілітрів
  • Спеції для м'яса— 1 Чайна ложка
  • перець духмяний— 10 штук
  • Ріпчаста цибуля— 1 штука
  • мед— 1 Ст. ложка
Cвіная рулька по-німецьки - фото крок 1 Рульку треба добре помити під проточною водою, поскоблить шкіру і,якщо є волоски, то обпалити їх на вогні.

Cвіная рулька по-німецьки - фото крок 2 Цибулю і часник чистимо від лушпиння, часник ріжемо навпіл, а в цибулині робимо хрестоподібний надріз. Моркву чистимо і нарізаємо товстими кружечками.

Cвіная рулька по-німецьки - фото крок 3 У велику глибоку каструлю викладаємо спеції, рульку і овочі. Заливаємо водою так, щоб покрити повністю рульку. Ставимо на великий вогонь, щоб закипіло. прибираємо піну, робимо вогонь маленький. варимо рульку 2-3 години під кришкою.

Cвіная рулька по-німецьки - фото крок 4 Змішуємо пиво і соєвий соус. Готову рульку перекладаємо в ємність і заливаємо маринадом. Бульйон від рульки нікуди не діваємо, він нам ще знадобиться. Відправляємо блюдо в холодильник на ніч. Якщо маринад не покрив рульку, треба буде її кілька разів перевертати.

Cвіная рулька по-німецьки - фото крок 5 Замаринована рулька виглядає дуже апетитно, але це ще не все. Включаємо духовку на 180 градусів.

Cвіная рулька по-німецьки - фото крок 6 Рулька по-німецьки — значить повинна бути і капуста. Викладаємо у форму кислу капусту, зверху - застиглий бульйон з-під рульки і саму рульку.

Cвіная рулька по-німецьки - фото крок 7 Змішуємо оливкову олію, мед і гірчицю, щедро змащуємо цією сумішшю рульку. Відправляємо її з капустою в духовку на 30 хвилин. Потім робимо температуру 200 градусів і даємо рулька підрум'янитися з одного боку десь 10 хвилин. Далі перевертаємо і знову змащуємо соусом, підсмажуємо з іншого боку.

Cвіная рулька по-німецьки - фото крок 8 даємо 5-7 хвилин рулька настоятися і трохи охолонути, а потім подаємо на стіл з тушкованою кислою капустою, відвареною картоплею, з соусом або гірчицею.

Подібні рецепти

Cвіная грудинка в духовці

Салат з селерою, яблуком і блакитним сиром

Якщо ви любите страви не тільки смачні, але і прості в приготуванні, тогда гляньте, як приготувати свинячу грудинку в духовці з мінімумом інгредієнтів і клопоту. Відмінний варіант для кожного! опис приготування: Цей рецепт нескладний, але в цілому займає близько 4 годин. Тривалий період запіка...

Cвіная шийка шматочками в духовці

Cвіная шийка шматочками в духовці

Пробували запікати свинячу шийку в духовці? Дуже смачне домашнє блюдо, яке ідеально підійде як для святкового столу, так і на повсякденний обід або вечерю. М'ясо поєднується з будь-якими гарнірами. опис приготування: Як приготувати свинячу шийку шматочками в духовці в домашніх умовах? Досить-т...

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...

Чай з листя чорної смородини

Чай з листя чорної смородини

Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...