Рецепт Cвіная рулька по-німецьки
Одне з найпопулярніших страв в німецькій кухні. Свиняча рулька по-німецьки — приголомшливе за смаком і дивовижне по простоті приготування блюдо. Соковитий м'ясний делікатес привнесе нову нотку до столу!
опис приготування:
Рецепт приготування свинячої рульки по-німецьки на перший погляд здається складним, але це не так. Готувати цю страву дуже легко, тільки якщо хочете соковиту і дуже смачну рульку, значить треба запастися часом. Вперше свинячу рульку я спробував, коли їздив до друзів в Німеччину. Ось вони-то і навчили мене її готувати по-німецьки. Рулька виходить соковитою, дуже смачною і з хрусткою скоринкою, а готувати її зовсім нескладно, переконайтеся самі.
- Свиняча рулька— 1 кілограм
- морква— 1 штука
- гірчичний— 1 Ст. ложка
- Соєвий соус— 2 Ст. ложки
- Лавровий лист— 2 штуки
- Оливкова олія— 3 Ст. ложки
- часник— 1-2 зубчиків
- пиво темне— 500 мілілітрів
- Спеції для м'яса— 1 Чайна ложка
- перець духмяний— 10 штук
- Ріпчаста цибуля— 1 штука
- мед— 1 Ст. ложка
Цибулю і часник чистимо від лушпиння, часник ріжемо навпіл, а в цибулині робимо хрестоподібний надріз. Моркву чистимо і нарізаємо товстими кружечками.
У велику глибоку каструлю викладаємо спеції, рульку і овочі. Заливаємо водою так, щоб покрити повністю рульку. Ставимо на великий вогонь, щоб закипіло. прибираємо піну, робимо вогонь маленький. варимо рульку 2-3 години під кришкою.
Змішуємо пиво і соєвий соус. Готову рульку перекладаємо в ємність і заливаємо маринадом. Бульйон від рульки нікуди не діваємо, він нам ще знадобиться. Відправляємо блюдо в холодильник на ніч. Якщо маринад не покрив рульку, треба буде її кілька разів перевертати.
Замаринована рулька виглядає дуже апетитно, але це ще не все. Включаємо духовку на 180 градусів.
Рулька по-німецьки — значить повинна бути і капуста. Викладаємо у форму кислу капусту, зверху - застиглий бульйон з-під рульки і саму рульку.
Змішуємо оливкову олію, мед і гірчицю, щедро змащуємо цією сумішшю рульку. Відправляємо її з капустою в духовку на 30 хвилин. Потім робимо температуру 200 градусів і даємо рулька підрум'янитися з одного боку десь 10 хвилин. Далі перевертаємо і знову змащуємо соусом, підсмажуємо з іншого боку.
даємо 5-7 хвилин рулька настоятися і трохи охолонути, а потім подаємо на стіл з тушкованою кислою капустою, відвареною картоплею, з соусом або гірчицею.
Подібні рецепти
Салат з селерою, яблуком і блакитним сиром
Якщо ви любите страви не тільки смачні, але і прості в приготуванні, тогда гляньте, як приготувати свинячу грудинку в духовці з мінімумом інгредієнтів і клопоту. Відмінний варіант для кожного! опис приготування: Цей рецепт нескладний, але в цілому займає близько 4 годин. Тривалий період запіка...
Cвіная шийка шматочками в духовці
Пробували запікати свинячу шийку в духовці? Дуже смачне домашнє блюдо, яке ідеально підійде як для святкового столу, так і на повсякденний обід або вечерю. М'ясо поєднується з будь-якими гарнірами. опис приготування: Як приготувати свинячу шийку шматочками в духовці в домашніх умовах? Досить-т...
Буріто з телятиною рисом і квасолею
Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...
Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром
В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...
Чай з листя чорної смородини
Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...