Рецепт Cвіная грудинка в духовці

Рецепт Cвіная грудинка в духовці
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 4 г. 0 хв.
Якщо ви любите страви не тільки смачні, але і прості в приготуванні, тогда гляньте, як приготувати свинячу грудинку в духовці з мінімумом інгредієнтів і клопоту. Відмінний варіант для кожного!

опис приготування:

Цей рецепт нескладний, але в цілому займає близько 4 годин. Тривалий період запікання при низькій температурі дозволяє м'ясу добре пропектися і при цьому залишатися соковитим. В даному варіанті використовується класична пара спецій - сіль і перець, але при бажанні ви можете додати улюблені приправи, сушені трави та інші добавки, щоб грудинка вийшла пікантною і ароматною.

  • Грудинка— 1,5 кілограма
  • цибулина— 1 штука
  • Рослинна олія— 2-3 Ст. ложок
  • вода— 100 мілілітрів
  • Сіль і спеції— За смаком
Cвіная грудинка в духовці - фото крок 1 1. Грудинку вимийте і висушіть паперовим рушником. Змішайте сіль і перець і натріть отриманою сумішшю м'ясо з усіх боків.

Cвіная грудинка в духовці - фото крок 2 2. Очистіть цибулину і наріжте великими кільцями. Викладіть на дно дека. Влийте чисту воду.

Cвіная грудинка в духовці - фото крок 3 3. Сверху выложите грудинку, додайте дрібку крупної солі і відправте в розігріту духовку. Запікайте м'ясо при температурі 155-160 градусів близько 3 годин.

Cвіная грудинка в духовці - фото крок 4 4. Після акуратно дістаньте форму, накрийте її фольгою і збільште температуру до 250 градусів. Запекайте грудинку еще около 20 хвилин.
Смачного!

Подібні рецепти

Cвіная шийка шматочками в духовці

Диву з картоплею даргинского

Пробували запікати свинячу шийку в духовці? Дуже смачне домашнє блюдо, яке ідеально підійде як для святкового столу, так і на повсякденний обід або вечерю. М'ясо поєднується з будь-якими гарнірами. опис приготування: Як приготувати свинячу шийку шматочками в духовці в домашніх умовах? Досить-т...

Cвіная рулька по-німецьки

Cвіная рулька по-німецьки

Одне з найпопулярніших страв в німецькій кухні. Свиняча рулька по-німецьки — приголомшливе за смаком і дивовижне по простоті приготування блюдо. Соковитий м'ясний делікатес привнесе нову нотку до столу! опис приготування: Рецепт приготування свинячої рульки по-німецьки на перший погляд здаєтьс...

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...

Чай з листя чорної смородини

Чай з листя чорної смородини

Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...