Рецепт Домашній коньяк

Рецепт Домашній коньяк
Кількість порцій: 15-20
звичайно, приготувати справжній коньяк в домашніх умовах неможливо, але цілком реально порадувати і здивувати гостей терпким саморобним напоєм.

опис приготування:

Купуючи коньяк в магазині, ніхто не зможе поручитися за його високу якість, тому можна спробувати приготувати коньяк в домашніх умовах самостійно.

приготування:

Перемішати всі інгредієнти і вилити отриману суміш в ємність. Дати постояти мінімум 15 днів, потім процідити через подвійний шар марлі і розлити по пляшках. Наполягати коньяк мінімум 40 днів. Чим довше буде настоюватися коньяк, тим смачніше він буде.


  • водки или разбавленного спирта— 3 L
  • цукру— 2 Ст. ложки(з верхом)
  • ягод шиповника— 18 штук
  • горошин чорного перцю— 5 штук
  • небольшая веточка зверобоя— 1 штука
  • дубовой коры— 50 грам
  • сухого чая— 1 Чайна ложка
Купуючи коньяк в магазині, ніхто не зможе поручитися за його високу якість, тому можна спробувати приготувати коньяк в домашніх умовах самостійно.

приготування:

Перемішати всі інгредієнти і вилити отриману суміш в ємність. Дати постояти мінімум 15 днів, потім процідити через подвійний шар марлі і розлити по пляшках. Наполягати коньяк мінімум 40 днів. Чим довше буде настоюватися коньяк, тим смачніше він буде.


Подібні рецепти

Домашній апельсиновий мармелад

Відкидний плов

Одним з найбільш простих способів приготування мармеладу є використання апельсинів і цукру. Такі інгредієнти доступні практично кожному і дозволяють створити смачний і ароматний десерт. опис приготування: Отриманий мармелад найкраще розподіляти стерилізованої ложкою в стерилізовані ємності. Не...

Домашній балик (сировялений)

Домашній балик (сировялений)

Смачні м'ясні делікатеси можна з легкістю зробити самостійно. Для цього підійдуть будь-які види м'яса: свинина, курка, яловичина. розповім, як приготувати домашній балик (сировялений) зі свинини. опис приготування: Такий балик можна подати як закуску для будь-якого свята. Крім цього з ним можн...

Домашній батон з кропом

Домашній батон з кропом

Апетитний домашній батон з ароматним кропом. У тісто ми додамо куркуму, в результаті чого м'якуш вироби вийде жовтого кольору, а прошарку з Усе це створює ефектний контраст. опис приготування: Батон виходить м'яким, ароматним і дуже смачним! Кількість додається в батон зелені кропу можна варію...

Домашній Бургер

Домашній Бургер

Рецепт приготування гамбургерів в домашніх умовах. кількість порцій: 4 яловичина— 900 грам сіль— 1 Чайна ложка чорний перець— 1/2 чайних ложки соус Табаско— 1 штука(за смаком) вершкове масло— 2 Ст. ложки Червона цибуля— 1 штука цукор— 2 Ст. ложки булочки— 4 штуки листя салату— 8 штук Наріз...

Домашній хліб з горіхами, базиліком і козячим сиром

Домашній хліб з горіхами, базиліком і козячим сиром

Немає нічого смачнішого, ніж домашній хліб. особливо, якщо хліб приготовлений майстерно. Домашній хліб з горіхами, базиліком і козячим сиром — це саме майстерно приготовлений хліб. ділюся рецептом! опис приготування: Я, по суті, обожнюю домашній хліб. Коли в квартирі пахне свіженьким хлібцем —...