Рецепт Десерт з морозивом Бейліс і праліне

Рецепт Десерт з морозивом Бейліс і праліне
Кількість порцій: 8 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Десерт з морозивом Бейліс і праліне - це справжнє блаженство для гурманів. Десерт складається з ніжною випічки, яка заснована на морозиві. А зверху десерт політ найніжнішим соусом з Бейлісом.

опис приготування:

Цей десерт обов'язково припаде до смаку кожному ласуни. Кекс виходить дуже ніжним і смачним. Спасибі праліне, яким поливають тісто зверху, десерт виходить дуже ароматним. Не забудьте горішки, переважніше, щоб вони були мигдальними. Щоб дізнатися, як приготувати десерт з морозивом Бейліс і праліне, прочитайте цей рецепт.

  • Коричневий цукор— 1 Склянка
  • крем— 1/2 склянки
  • Вершкове масло— 120 грам
  • крохмаль— 2 чайних ложки
  • ванільний екстракт— 12 чайних ложок
  • морозиво— 2 склянки
  • яйця— 2 штуки
  • борошно— 1,5 склянки
  • крихти печива— 1 Склянка
  • цукор— 2/3 склянки
  • розпушувач— 2,5 чайних ложки
  • сіль— 1/2 чайних ложки
  • подрібнені горіхи— 1/2 склянки
  • Бейліс— 1/2 склянки
Десерт з морозивом Бейліс і праліне - фото крок 1 У сотейнику або каструлі з товстим дном розтопіть на повільному вогні коричневий цукор, сметану, вершкове масло, крохмаль. Доведіть масу до кипіння, додайте бейліс і ванілін. Перемішайте і включіть вогонь.

Десерт з морозивом Бейліс і праліне - фото крок 2 Печиво подрібніть в крихту за допомогою блендера. Найкраще підійде для цього класичне пісочне печиво.

Десерт з морозивом Бейліс і праліне - фото крок 3 Залишки масла розтопіть в каструльці, додайте морозиво і ванілін. Вбийте по одному яйця. Збийте всі інгредієнти за допомогою віночка в однорідну масу.

Десерт з морозивом Бейліс і праліне - фото крок 4 борошно просійте, змішайте з сіллю, цукром, розпушувачем і крихтою печива. Додайте всі сухі інгредієнти до рідких і замісіть тісто. Воно повинно бути рідким і однорідним.

Десерт з морозивом Бейліс і праліне - фото крок 5 Форму для запікання змастіть вершковим маслом. Вилийте в неї тісто. Розігрійте духовку до ста вісімдесяти градусів. Поставте в неї форму з тестом, запікайте півгодини.

Десерт з морозивом Бейліс і праліне - фото крок 6 остудіть корж, розріжте його на шматочки. Полийте шматочки соусом і посипте горішками. подавайте, прикрасивши зеленню м'яти.

Подібні рецепти

Домашній лікер Бейліс

Праліне з Funduk

Приготувати лікер Бейліс в домашніх умовах не так вже й складно, до того ж це відмінний спосіб здивувати гостей. Лікер виходить не менш смачним, ніж покупної. опис приготування: Приготований лікер можна також використовувати для приготування тортів і різних десертів. вершків 25-30%  — 300 м...

Десерт з груш з морозивом

Десерт з груш з морозивом

Десерт з груш з морозивом — це дуже смачно і досить просто. Якщо у вас намічається свято, замість звичного фруктового асорті подайте такий фруктовий десерт з морозивом — всім сподобається. опис приготування: Десерт з груш з морозивом мені подобається з кількох причин. По перше, він готується д...

Десерт з суниці

Десерт з суниці

сира суниця — ягода надзвичайно корисна, проте багато її не з'їси. Тому пропоную поласувати і приготувати собі десерт з суниці — смачний спосіб наситити організм вітамінами. опис приготування: 1. Ягоди суниці перебрати, вимити і дати їм обсохнути. 2. У мисочці міксером збиваємо два охолоджених...

Десерт «Анна Павлова»

Десерт «Анна Павлова»

Десерт & Quot; Анна Павлова" відрізняється відмінним смаком і дуже приємною текстурою, а солодке хрустке безе в поєднанні з ніжним масляним кремом і ароматними ягодами не залишать байдужими нікого! опис приготування: Десерт & Quot; Анна Павлова" виходить неймовірно ніжним, що робить його відмі...

Десерт «для улюблених»

Десерт «для улюблених»

Ніжний десерт з красивою подачею "; Для улюблених" до наближалася доведеться дуже до речі. З таким сюрпризом чудовий настрій буде триматися цілий рік до наступного свята опис приготування: День Святого Валентина - прекрасний привід побалувати себе і коханого десертом: несподіваним, домашнім і ...