Рецепт Десерт з морозивом Бейліс і праліне
Десерт з морозивом Бейліс і праліне - це справжнє блаженство для гурманів. Десерт складається з ніжною випічки, яка заснована на морозиві. А зверху десерт політ найніжнішим соусом з Бейлісом.
опис приготування:
Цей десерт обов'язково припаде до смаку кожному ласуни. Кекс виходить дуже ніжним і смачним. Спасибі праліне, яким поливають тісто зверху, десерт виходить дуже ароматним. Не забудьте горішки, переважніше, щоб вони були мигдальними. Щоб дізнатися, як приготувати десерт з морозивом Бейліс і праліне, прочитайте цей рецепт.
- Коричневий цукор— 1 Склянка
- крем— 1/2 склянки
- Вершкове масло— 120 грам
- крохмаль— 2 чайних ложки
- ванільний екстракт— 12 чайних ложок
- морозиво— 2 склянки
- яйця— 2 штуки
- борошно— 1,5 склянки
- крихти печива— 1 Склянка
- цукор— 2/3 склянки
- розпушувач— 2,5 чайних ложки
- сіль— 1/2 чайних ложки
- подрібнені горіхи— 1/2 склянки
- Бейліс— 1/2 склянки
Печиво подрібніть в крихту за допомогою блендера. Найкраще підійде для цього класичне пісочне печиво.
Залишки масла розтопіть в каструльці, додайте морозиво і ванілін. Вбийте по одному яйця. Збийте всі інгредієнти за допомогою віночка в однорідну масу.
борошно просійте, змішайте з сіллю, цукром, розпушувачем і крихтою печива. Додайте всі сухі інгредієнти до рідких і замісіть тісто. Воно повинно бути рідким і однорідним.
Форму для запікання змастіть вершковим маслом. Вилийте в неї тісто. Розігрійте духовку до ста вісімдесяти градусів. Поставте в неї форму з тестом, запікайте півгодини.
остудіть корж, розріжте його на шматочки. Полийте шматочки соусом і посипте горішками. подавайте, прикрасивши зеленню м'яти.
Подібні рецепти
Праліне з Funduk
Приготувати лікер Бейліс в домашніх умовах не так вже й складно, до того ж це відмінний спосіб здивувати гостей. Лікер виходить не менш смачним, ніж покупної. опис приготування: Приготований лікер можна також використовувати для приготування тортів і різних десертів. вершків 25-30% — 300 м...
Десерт з груш з морозивом
Десерт з груш з морозивом — це дуже смачно і досить просто. Якщо у вас намічається свято, замість звичного фруктового асорті подайте такий фруктовий десерт з морозивом — всім сподобається. опис приготування: Десерт з груш з морозивом мені подобається з кількох причин. По перше, він готується д...
Десерт з суниці
сира суниця — ягода надзвичайно корисна, проте багато її не з'їси. Тому пропоную поласувати і приготувати собі десерт з суниці — смачний спосіб наситити організм вітамінами. опис приготування: 1. Ягоди суниці перебрати, вимити і дати їм обсохнути. 2. У мисочці міксером збиваємо два охолоджених...
Десерт «Анна Павлова»
Десерт & Quot; Анна Павлова" відрізняється відмінним смаком і дуже приємною текстурою, а солодке хрустке безе в поєднанні з ніжним масляним кремом і ароматними ягодами не залишать байдужими нікого! опис приготування: Десерт & Quot; Анна Павлова" виходить неймовірно ніжним, що робить його відмі...
Десерт «для улюблених»
Ніжний десерт з красивою подачею "; Для улюблених" до наближалася доведеться дуже до речі. З таким сюрпризом чудовий настрій буде триматися цілий рік до наступного свята опис приготування: День Святого Валентина - прекрасний привід побалувати себе і коханого десертом: несподіваним, домашнім і ...