Рецепт Десерт з вишні і горіхів
Сьогодні ми будемо готувати дуже смачний, красивий і оригінальний десерт з вишні і горіхів, який вам навряд чи зустрінеться навіть в найкращому ресторані світу Готується легко і навіть цікаво!
опис приготування:
Десерт з вишні і горіхів — дуже смачний десерт, який готується досить просто і швидко. Найскладніше в створенні цього десерту — медово-мигдальна крихта, яка запікається в духовці. Але саме вона надає десерту унікальний хрест і смаковий відтінок. А в іншому приготування десерту просте. Читайте, як приготувати десерт з вишні і горіхів, і переконайтеся в цьому самі. хороший десерт, всім раджу!
- нарізаний мигдаль— 1/3 склянки
- мед— 1 Ст. ложка
- Вишня або черешня— 1 Склянка
- Сік лимона— 1 Чайна ложка
- мигдальний екстракт— 1/2 чайних ложки
- цукор— 1 Склянка
- вода— 2 Ст. ложки
- Коричневий цукор— 2 Ст. ложки
- ваніль— 1 Чайна ложка
Черешню або вишню гарненько промиваємо під проточною водою, видаляємо плодоніжки і кісточки.
Вишню складаємо в каструлю, додаємо сік лимона, екстракт мигдалю, воду і сахар.Ставім на середній вогонь варимо близько 5 хвилин, весь час перемішуючи. Потім знімаємо з вогню і перекладаємо в миску.
Миску з вишнею опускаємо в крижану воду (водна лазня).
Мигдаль з медом кришимо.
В окремій мисці змішуємо вершки коричневий цукор і ваніль. Гарненько збиваємо вершки.
додаємо 1/3 вишневого соусу і гарненько розмішуємо.
Вершки розкладаємо в порційний посуд.
Зверху наливаємо вишневий соус і кладемо мигдаль з медом. Наш десерт з вишні і горіхів готовий!
Подібні рецепти
Найніжніше дріжджове тісто
Цей десерт зможуть оцінити наші маленькі гурмани, вишеньки не тільки приємно їсти, але і ліпити всім разом! Підготуйте продукти, кличте помічників, і вперед! Я розповім вам, як приготувати десерт! опис приготування: Десерт може здатися важким, але повірте: це тільки на перший погляд. Процес го...
Десерт з мигдалю і вишні
Рецепт приготування запеченого десерту з вишні і шматочків чистого цукру. опис приготування: Подавайте десерт з кульками ванільного морозива або збитими вершками. кориці— 1/2 чайних ложки мускатного горіха— 1-2 Щепоток солі— 1/4 чайних ложки палички охолодженого вершкового масла— 1 1/2 штук...
Цвітна капуста з соусом з лісових горіхів
Рецепт приготування цвітної капусти з соусом зі смажених лісових горіхів. опис приготування: Розігріти духовку до 175 градусів. Викласти горіхи на аркуші для випічки. Випікати до появи аромату, близько 10 хвилин. Викласти горіхи на кухонний рушник, видалити шкаралупу, крупно нарізати і відклас...
Десерт «Анна Павлова»
Десерт & Quot; Анна Павлова" відрізняється відмінним смаком і дуже приємною текстурою, а солодке хрустке безе в поєднанні з ніжним масляним кремом і ароматними ягодами не залишать байдужими нікого! опис приготування: Десерт & Quot; Анна Павлова" виходить неймовірно ніжним, що робить його відмі...
Десерт «для улюблених»
Ніжний десерт з красивою подачею "; Для улюблених" до наближалася доведеться дуже до речі. З таким сюрпризом чудовий настрій буде триматися цілий рік до наступного свята опис приготування: День Святого Валентина - прекрасний привід побалувати себе і коханого десертом: несподіваним, домашнім і ...