Рецепт Десерт з мигдалем

Рецепт Десерт з мигдалем
Кількість порцій: 12 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Мигдаль володіє настільки яскравим і приємним смаком і ароматом, що його часто використовують в приготуванні тортів, пироги, кексів, тістечок. Поділюся одним улюбленим рецептом десерту з мигдалем!

опис приготування:

Я люблю цей десерт ще й за те, що він не потребує випічці! Мигдаль можна сміливо замінити іншими горіхами, наприклад, фундуком або зовсім взяти кілька видів, тоді Ви кожного разу будете отримувати новий смак. Шоколад можна брати молочний або білий. Допрацьовуйте рецепт по своїх смаках і насолоджуйтеся!

  • цілісний мигдаль— 160 грам
  • Вершкове масло— 200 грам
  • вода— 2 Ст. ложки
  • кукурудзяний сироп— 1/4 склянки
  • сіль— 1 щіпка
  • цукор— 200 грам
  • ваніль— 1 Чайна ложка
  • Чорний шоколад— 100 грам
Десерт з мигдалем - фото крок 1 1. Мигдаль викладіть на деко і відправте в духовку, розігріту до 175 градусів на 12-14 хвилин, періодично помішуйте, щоб горіхи не підгоріли. Вийміть мигдаль з духовки, остудіть. Потім подрібніть в кухонному комбайні.

Десерт з мигдалем - фото крок 2 2. У каструлю відправте масло, кукурудзяний сироп, сіль, воду і поставте на вогонь. Варіть до утворення однорідної суміші, 1-3 хвилини.

Десерт з мигдалем - фото крок 3 3. Насипте цукор в центр каструлі, накрийте кришкою і варіть, НЕ помішуючи, до повного розчинення цукру.

Десерт з мигдалем - фото крок 4 4. Коли цукор розчинився, зніміть кришку і варіть постійно помішуючи, поки суміш не досягне 148 градусів.

Десерт з мигдалем - фото крок 5 5. вимкніть вогонь, додайте ваніль і половину подрібнених мигдальних горіхів, перемішайте.

Десерт з мигдалем - фото крок 6 6. Деко застеліть пергаментним папером. Рівномірно розподіліть олійно-горіхову суміш.

Десерт з мигдалем - фото крок 7 7. Зверху розподіліть шоколад, трохи вдавлюючи.

Десерт з мигдалем - фото крок 8 8. Дайте шоколаду розплавитися і за допомогою пензлика розподіліть його по всій поверхні.

Десерт з мигдалем - фото крок 9 9. Висипати залишки подрібненого мигдалю поверх розплавленого шоколаду і залиште для охолодження, потім відправте в холодильник на 1 час.

Десерт з мигдалем - фото крок 10 10. Перед подачею десерт наріжте і пригощайте улюблених!

Подібні рецепти

Десерт «Анна Павлова»

Круасани з мандариновий джемом і мигдалем

Десерт & Quot; Анна Павлова" відрізняється відмінним смаком і дуже приємною текстурою, а солодке хрустке безе в поєднанні з ніжним масляним кремом і ароматними ягодами не залишать байдужими нікого! опис приготування: Десерт & Quot; Анна Павлова" виходить неймовірно ніжним, що робить його відмі...

Десерт «для улюблених»

Десерт «для улюблених»

Ніжний десерт з красивою подачею "; Для улюблених" до наближалася доведеться дуже до речі. З таким сюрпризом чудовий настрій буде триматися цілий рік до наступного свята опис приготування: День Святого Валентина - прекрасний привід побалувати себе і коханого десертом: несподіваним, домашнім і ...

Десерт «графині Вишні»

Десерт «графині Вишні»

Цей десерт зможуть оцінити наші маленькі гурмани, вишеньки не тільки приємно їсти, але і ліпити всім разом! Підготуйте продукти, кличте помічників, і вперед! Я розповім вам, як приготувати десерт! опис приготування: Десерт може здатися важким, але повірте: це тільки на перший погляд. Процес го...

Десерт з ананаса

Десерт з ананаса

Десерт з ананаса — прекрасна можливість порадувати себе, домашніх і Ваших гостей! Десерт з ананаса готується досить легко і принесе багато задоволення! опис приготування: Десерт з ананаса з даного рецептом радує своїм незвичайним смаком. Такий десерт найкраще їсти з пилу-жару. Після того, як а...

Десерт з груш з морозивом

Десерт з груш з морозивом

Десерт з груш з морозивом — це дуже смачно і досить просто. Якщо у вас намічається свято, замість звичного фруктового асорті подайте такий фруктовий десерт з морозивом — всім сподобається. опис приготування: Десерт з груш з морозивом мені подобається з кількох причин. По перше, він готується д...