Рецепт Домашній попкорн

Рецепт Домашній попкорн
Кількість порцій: 5-7 Час приготування: 15 хв.
Зараз купити попкорн дуже просто. Він продається різних смаків. Але скільки там харчових добавок, які шкодять нашому здоров'ю? Спробуйте зробити попкорн будинку! Це і дешевше і корисніше

опис приготування:

У вихідні ми з сім'єю любимо збиратися всі разом біля телевізора. Включаємо хороший фільм і їмо домашній попкорн. Після того, як попкорн готовий, можете розсипати його в дві різні чашки — одну порцію посипати цукровою пудрою, іншу — посолити. І кожен вибере собі до смаку. Бажаю вам приємного проведення часу Сподіваюся, рецепт домашнього попкорна вам буде зрозумілий!

  • зерна кукурудзи— 50 грам
  • Кокосова олія— 2 Ст. ложки(Візьміть будь-яку олію для смаження. Я беру кокосове, щоб надати солодкий смак попкорну. )
  • Морська сіль— 1 Чайна ложка
Домашній попкорн - фото крок 1 Підготуйте масло

Домашній попкорн - фото крок 2 і кукурудзу.

Домашній попкорн - фото крок 3 Розігрійте каструлю, або сковороду з великими бортами. додайте масла. нехай розтопиться.

Домашній попкорн - фото крок 4 Спочатку покладіть два зернятка кукурудзи. закрийте кришкою. Як тільки зернятка почнуть "; вибухати ";, значить сковорода нагріта до потрібної температури. висипайте інші, але не всі відразу. Нехай закриють дно сковороди, але не щільно. накрийте кришкою. Поки зернятка вибухають, рухайте сковороду вперед і назад, щоб вони не підгорає. Коли останній зернятко вибухне, і ви не почуєте більше ударів — значить, попкорн готовий! Висипайте його в чашку і засинайте дно сковороди новою порцією.

Подібні рецепти

Домашній апельсиновий мармелад

Попкорн в духовці

Одним з найбільш простих способів приготування мармеладу є використання апельсинів і цукру. Такі інгредієнти доступні практично кожному і дозволяють створити смачний і ароматний десерт. опис приготування: Отриманий мармелад найкраще розподіляти стерилізованої ложкою в стерилізовані ємності. Не...

Домашній балик (сировялений)

Домашній балик (сировялений)

Смачні м'ясні делікатеси можна з легкістю зробити самостійно. Для цього підійдуть будь-які види м'яса: свинина, курка, яловичина. розповім, як приготувати домашній балик (сировялений) зі свинини. опис приготування: Такий балик можна подати як закуску для будь-якого свята. Крім цього з ним можн...

Домашній батон з кропом

Домашній батон з кропом

Апетитний домашній батон з ароматним кропом. У тісто ми додамо куркуму, в результаті чого м'якуш вироби вийде жовтого кольору, а прошарку з Усе це створює ефектний контраст. опис приготування: Батон виходить м'яким, ароматним і дуже смачним! Кількість додається в батон зелені кропу можна варію...

Домашній Бургер

Домашній Бургер

Рецепт приготування гамбургерів в домашніх умовах. кількість порцій: 4 яловичина— 900 грам сіль— 1 Чайна ложка чорний перець— 1/2 чайних ложки соус Табаско— 1 штука(за смаком) вершкове масло— 2 Ст. ложки Червона цибуля— 1 штука цукор— 2 Ст. ложки булочки— 4 штуки листя салату— 8 штук Наріз...

Домашній хліб з горіхами, базиліком і козячим сиром

Домашній хліб з горіхами, базиліком і козячим сиром

Немає нічого смачнішого, ніж домашній хліб. особливо, якщо хліб приготовлений майстерно. Домашній хліб з горіхами, базиліком і козячим сиром — це саме майстерно приготовлений хліб. ділюся рецептом! опис приготування: Я, по суті, обожнюю домашній хліб. Коли в квартирі пахне свіженьким хлібцем —...