Рецепт Домашній пиріг з пекарні Со-Хо
Рецепт приготування ароматного і дуже домашнього ласощі для дорослих і дітей, велика кількість шоколаду в якому швидко підніме всім настрій.
опис приготування:
Якщо ви досі вважаєте, що випічка це не ваш коник, виберіть момент, щоб спекти цей простий, але дивовижно смачний пиріг - у вас точно все вийде. Просто дотримуйтесь рецептом, а вірний міксер зробить за вас все інше!
- борошна— 1/2 склянки
- порошку какао— 1/2 склянки
- солі— 1/2 Ст. ложки
- розпушувача для тіста— 1/4 Ст. ложки
- соди— 1/2 чайних ложки
- вершкового масла— 1/2 склянки
- цукру-піску— 3/4 склянки
- кукурудзяного або іншого сиропу— 1 Ст. ложка
- яйця— 2 штуки
- ванільного екстракту— 1 Ст. ложка
- шоколадної крихти— 1 Склянка
2. Духовку розігрійте до температури 190 градусів Цельсія, полку встановіть посередині шафи.
3. У мисці змішайте борошно, какао, сіль, розпушувач, соду. В іншій мисці розтопіть масло на повільному вогні і зніміть з вогню, додайте в нього цукор, сироп і перемішайте міксером. По черзі додайте обидва яйця, добре збиваючи масу. додайте ванілін.
4. В отриману масу всипте сухі інгредієнти і змішуйте, поки тісто не стане однорідним. В останню чергу додайте шоколадну крихту або тертий шоколад і ще раз перемішайте.
5. Готове тісто рівномірним шаром вилийте на готовий деко, розрівняйте верхній шар, помістіть деко в духовку і випікайте 30 хвилин. Спробуйте зубочисткою, готове тісто - якщо дерево залишиться сухим і чистим, то пиріг можна виймати.
6. Охолодіть готовий пиріг при кімнатній температурі, поріжте його на порції і подавайте з соком, чаєм або молоком.
Подібні рецепти
Домашній хліб в мультиварці (швидкий рецепт)
Напередодні великодніх свят випічка з маком стає все більш актуальною. рулети, пиріжки, булочки, крендельки, пироги ... Сьогодні у мене рецепт, як приготувати домашній маковий пиріг. опис приготування: Серед великої різноманітності кожен може вибрати відповідний йому рецепт. Одні люблять багат...
Домашній апельсиновий мармелад
Одним з найбільш простих способів приготування мармеладу є використання апельсинів і цукру. Такі інгредієнти доступні практично кожному і дозволяють створити смачний і ароматний десерт. опис приготування: Отриманий мармелад найкраще розподіляти стерилізованої ложкою в стерилізовані ємності. Не...
Домашній балик (сировялений)
Смачні м'ясні делікатеси можна з легкістю зробити самостійно. Для цього підійдуть будь-які види м'яса: свинина, курка, яловичина. розповім, як приготувати домашній балик (сировялений) зі свинини. опис приготування: Такий балик можна подати як закуску для будь-якого свята. Крім цього з ним можн...
Домашній батон з кропом
Апетитний домашній батон з ароматним кропом. У тісто ми додамо куркуму, в результаті чого м'якуш вироби вийде жовтого кольору, а прошарку з Усе це створює ефектний контраст. опис приготування: Батон виходить м'яким, ароматним і дуже смачним! Кількість додається в батон зелені кропу можна варію...
Домашній Бургер
Рецепт приготування гамбургерів в домашніх умовах. кількість порцій: 4 яловичина— 900 грам сіль— 1 Чайна ложка чорний перець— 1/2 чайних ложки соус Табаско— 1 штука(за смаком) вершкове масло— 2 Ст. ложки Червона цибуля— 1 штука цукор— 2 Ст. ложки булочки— 4 штуки листя салату— 8 штук Наріз...