Рецепт Домашній маковий пиріг

Рецепт Домашній маковий пиріг
Кількість порцій: 8 Час приготування: 1 г. 10 хв.
Напередодні великодніх свят випічка з маком стає все більш актуальною. рулети, пиріжки, булочки, крендельки, пироги ... Сьогодні у мене рецепт, як приготувати домашній маковий пиріг.

опис приготування:

Серед великої різноманітності кожен може вибрати відповідний йому рецепт. Одні люблять багато маку, інші ж невеликі його вкраплення. Можна додати до цього макової пирога різноманітні спеції, щоб він став ще цікавіше за смаком. Подавайте пиріг після охолодження, прикрасивши його цукровою пудрою.

  • макові насіння— 3/4 склянки
  • окріп— 0,5 склянки
  • Вершкове масло— 220 грам
  • цукор— 1 Склянка
  • яйце— 4 штуки
  • ванільний екстракт— 1 Чайна ложка
  • мигдальний екстракт— 1 Чайна ложка
  • борошно— 1 1/3 склянки
  • розпушувач— 2 чайних ложки
  • Морська сіль— 1 Чайна ложка
  • Цукрова пудра— 1/4 склянки
  • Рослинна олія— 1 Чайна ложка
Домашній маковий пиріг - фото крок 1 1. Змішайте в чаші макові насіння і окріп, відставте остигати 5-10 хвилин, потім за допомогою блендера подрібніть мак.

Домашній маковий пиріг - фото крок 2 2. В окрему ємність просійте борошно, додайте розпушувач і сіль, перемішайте.

Домашній маковий пиріг - фото крок 3 3. Змішайте цукор і розм'якшене вершкове масло.

Домашній маковий пиріг - фото крок 4 4. Додайте охолоджену суміш маку в суміш масла і цукру, додайте ванільний і мигдальний екстракти.

Домашній маковий пиріг - фото крок 5 5. Вбийте в суміш масла 3 яйця, по 1 протягом часу, після кожного яйця перемішуйте до однорідності.

Домашній маковий пиріг - фото крок 6 6. Всипте борошняну суміш до суміші масла, за допомогою силіконового шпателя акуратно перемішайте до однорідності.

Домашній маковий пиріг - фото крок 7 7. Промажьте рослинним маслом ємність для запікання, перекладіть тісто в цю ємність і поставте в заздалегідь розігріту до 175 градусів духовку, випікайте протягом 35 хвилин.

Домашній маковий пиріг - фото крок 8 8. Дістаньте маковий пиріг з духовки і остудіть трохи, вистачить 5-10 хвилин.

Домашній маковий пиріг - фото крок 9 9. Перекладіть пиріг на тарілку, посипте цукровою пудрою і подавайте до столу.

Подібні рецепти

Домашній пиріг з пекарні Со-Хо

Суп-пюре з цвітної капусти дієтичний

Рецепт приготування ароматного і дуже домашнього ласощі для дорослих і дітей, велика кількість шоколаду в якому швидко підніме всім настрій. опис приготування: Якщо ви досі вважаєте, що випічка це не ваш коник, виберіть момент, щоб спекти цей простий, але дивовижно смачний пиріг - у вас точно ...

Домашній апельсиновий мармелад

Домашній апельсиновий мармелад

Одним з найбільш простих способів приготування мармеладу є використання апельсинів і цукру. Такі інгредієнти доступні практично кожному і дозволяють створити смачний і ароматний десерт. опис приготування: Отриманий мармелад найкраще розподіляти стерилізованої ложкою в стерилізовані ємності. Не...

Домашній балик (сировялений)

Домашній балик (сировялений)

Смачні м'ясні делікатеси можна з легкістю зробити самостійно. Для цього підійдуть будь-які види м'яса: свинина, курка, яловичина. розповім, як приготувати домашній балик (сировялений) зі свинини. опис приготування: Такий балик можна подати як закуску для будь-якого свята. Крім цього з ним можн...

Домашній батон з кропом

Домашній батон з кропом

Апетитний домашній батон з ароматним кропом. У тісто ми додамо куркуму, в результаті чого м'якуш вироби вийде жовтого кольору, а прошарку з Усе це створює ефектний контраст. опис приготування: Батон виходить м'яким, ароматним і дуже смачним! Кількість додається в батон зелені кропу можна варію...

Домашній Бургер

Домашній Бургер

Рецепт приготування гамбургерів в домашніх умовах. кількість порцій: 4 яловичина— 900 грам сіль— 1 Чайна ложка чорний перець— 1/2 чайних ложки соус Табаско— 1 штука(за смаком) вершкове масло— 2 Ст. ложки Червона цибуля— 1 штука цукор— 2 Ст. ложки булочки— 4 штуки листя салату— 8 штук Наріз...