Рецепт Домашній маковий пиріг
Напередодні великодніх свят випічка з маком стає все більш актуальною. рулети, пиріжки, булочки, крендельки, пироги ... Сьогодні у мене рецепт, як приготувати домашній маковий пиріг.
опис приготування:
Серед великої різноманітності кожен може вибрати відповідний йому рецепт. Одні люблять багато маку, інші ж невеликі його вкраплення. Можна додати до цього макової пирога різноманітні спеції, щоб він став ще цікавіше за смаком. Подавайте пиріг після охолодження, прикрасивши його цукровою пудрою.
- макові насіння— 3/4 склянки
- окріп— 0,5 склянки
- Вершкове масло— 220 грам
- цукор— 1 Склянка
- яйце— 4 штуки
- ванільний екстракт— 1 Чайна ложка
- мигдальний екстракт— 1 Чайна ложка
- борошно— 1 1/3 склянки
- розпушувач— 2 чайних ложки
- Морська сіль— 1 Чайна ложка
- Цукрова пудра— 1/4 склянки
- Рослинна олія— 1 Чайна ложка
2. В окрему ємність просійте борошно, додайте розпушувач і сіль, перемішайте.
3. Змішайте цукор і розм'якшене вершкове масло.
4. Додайте охолоджену суміш маку в суміш масла і цукру, додайте ванільний і мигдальний екстракти.
5. Вбийте в суміш масла 3 яйця, по 1 протягом часу, після кожного яйця перемішуйте до однорідності.
6. Всипте борошняну суміш до суміші масла, за допомогою силіконового шпателя акуратно перемішайте до однорідності.
7. Промажьте рослинним маслом ємність для запікання, перекладіть тісто в цю ємність і поставте в заздалегідь розігріту до 175 градусів духовку, випікайте протягом 35 хвилин.
8. Дістаньте маковий пиріг з духовки і остудіть трохи, вистачить 5-10 хвилин.
9. Перекладіть пиріг на тарілку, посипте цукровою пудрою і подавайте до столу.
Подібні рецепти
Суп-пюре з цвітної капусти дієтичний
Рецепт приготування ароматного і дуже домашнього ласощі для дорослих і дітей, велика кількість шоколаду в якому швидко підніме всім настрій. опис приготування: Якщо ви досі вважаєте, що випічка це не ваш коник, виберіть момент, щоб спекти цей простий, але дивовижно смачний пиріг - у вас точно ...
Домашній апельсиновий мармелад
Одним з найбільш простих способів приготування мармеладу є використання апельсинів і цукру. Такі інгредієнти доступні практично кожному і дозволяють створити смачний і ароматний десерт. опис приготування: Отриманий мармелад найкраще розподіляти стерилізованої ложкою в стерилізовані ємності. Не...
Домашній балик (сировялений)
Смачні м'ясні делікатеси можна з легкістю зробити самостійно. Для цього підійдуть будь-які види м'яса: свинина, курка, яловичина. розповім, як приготувати домашній балик (сировялений) зі свинини. опис приготування: Такий балик можна подати як закуску для будь-якого свята. Крім цього з ним можн...
Домашній батон з кропом
Апетитний домашній батон з ароматним кропом. У тісто ми додамо куркуму, в результаті чого м'якуш вироби вийде жовтого кольору, а прошарку з Усе це створює ефектний контраст. опис приготування: Батон виходить м'яким, ароматним і дуже смачним! Кількість додається в батон зелені кропу можна варію...
Домашній Бургер
Рецепт приготування гамбургерів в домашніх умовах. кількість порцій: 4 яловичина— 900 грам сіль— 1 Чайна ложка чорний перець— 1/2 чайних ложки соус Табаско— 1 штука(за смаком) вершкове масло— 2 Ст. ложки Червона цибуля— 1 штука цукор— 2 Ст. ложки булочки— 4 штуки листя салату— 8 штук Наріз...