Рецепт Курча, запечений в гарбузі
Рецепт приготування запеченого в гарбузі курчати. Гарбуз дуже добре підходить як для супу, так і для салату.
опис приготування:
Найкраще гарбуз не відварювати, а запікати в духовці. З гарбуза виходить відмінна ємність для запікання. Блюдо виходить ситним, смачним і корисним.
- курча— 1 штука
- гарбуз— 1 штука
- Лук-пориста— 1 штука
- Мал— 0,5 склянки
- перець, сіль— За смаком
- Масла рослинного - для обсмажування— За смаком
- чорнослив— 200 грам
- масла вершкового— 100 грам
2. Теплою водою промиваємо рис. Потім відварюємо в підсоленій воді. Доводимо на сильному вогні до кипіння, після вогонь зменшуємо, і хвилин 5 варимо. Потім зливаємо воду, перекладаємо в миску рис. Нарізаємо кільцями порей, приблизно 1 хвилину обсмажуємо на рослинному маслі. Великою соломкою нарізаємо курагу. До рису додаємо курагу і порей, перемішуємо.
3. Промиваємо і обсушуємо курчати. з 8 шматочків його розрізаємо. Половину вершкового масла розігріваємо в сковороді. З кожного боку по 4 хвилини обсмажуємо курчати.
4. Укладаємо в підготовлену гарбуз по черзі рис, порей і курагу. Потім кладемо шматочки курчати. маслом, в якому смажився курча, поливаємо. Зрізаною верхівкою накриваємо, зубочистками закріплюємо.
5. Час, що залишився вершкове масло розтопити, змащуємо їм гарбуз. з 2 години ставимо в духовку, температура 180 градусів.
6. Подаємо прямо в гарбузі.
Подібні рецепти
Журавлинний джем
Солодкий соус барбекю сподобається навіть вибагливим гурманам. Зробіть велику порцію цього приголомшливого соусу для барбекю і подавайте на вечерю з куркою. опис приготування: У невеликій мисці збийте разом кетчуп, цукор, соус і оцет, приправте сіллю і перцем. відкладіть 1 стакан соусу для обс...
Курча «Chilindron» в Арагонському
Сьогодні у нас іспанська кухня! Один з хітів іспанської кухні - тушкований у вині курча в соусі "; чиліндрон ";. Чилі-ндрон - з назви видно, що в соусі використовується перець чилі. Заходьте і готуйте! опис приготування: Ніжна соковита курочка, обсмажена з беконом, а потім протушенние разом з ...
Курча чкмерулі в вершковому соусі
Чи не були в Грузії? Значить напевно не знаєте, як приготувати курчати чкмерулі в вершковому соусі! Традиційна страва підійде, щоб нагодувати велику сім'ю, так що рекомендую тим, у кого діти! опис приготування: Грузинська кухня - це щось особливе в прямому сенсі слова. курча, приготований за д...
Курча чкмерулі
Курча чкмерулі - традиційне грузинське блюдо з курки в маринаді з севанской солі. У вас немає севанской солі? Не біда. Заходьте, і я навчу вас готувати таку сіль! опис приготування: У традиційних стравах я не рекомендую міняти рецептуру. У цьому рецепті теж, але замість цілого курчати цілком м...
Курча, фарширований сухарями
фарширований курча — вдале блюдо для святкового столу. Важливо вибрати відповідну нагоди начинку, так як начинок дуже багато, але я пропоную приготувати курчати, фаршированого сухарями. опис приготування: курча, фарширований сухарями, - смачне, соковите, апетитне блюдо для всієї родини, яким м...