Рецепт Курча, запечений в гарбузі

Рецепт Курча, запечений в гарбузі
Кількість порцій: 8 Час приготування: 2 г. 30 хв.
Рецепт приготування запеченого в гарбузі курчати. Гарбуз дуже добре підходить як для супу, так і для салату.

опис приготування:

Найкраще гарбуз не відварювати, а запікати в духовці. З гарбуза виходить відмінна ємність для запікання. Блюдо виходить ситним, смачним і корисним.

  • курча— 1 штука
  • гарбуз— 1 штука
  • Лук-пориста— 1 штука
  • Мал— 0,5 склянки
  • перець, сіль— За смаком
  • Масла рослинного - для обсмажування— За смаком
  • чорнослив— 200 грам
  • масла вершкового— 100 грам
курча, запечений в гарбузі - фото крок 1 1. Промиваємо гарненько гарбуз. відступаємо 5 сантиметрів від плодоніжки, акуратно вирізаємо коло. Можна вирізати край кола зубчиками. верхівку знімаємо, видаляємо столовою ложкою насіння, виймаємо частину м'якоті. Приблизно шар м'якоті в 1,5 сантиметра залишимо на стінках гарбуза.

курча, запечений в гарбузі - фото крок 2 2. Теплою водою промиваємо рис. Потім відварюємо в підсоленій воді. Доводимо на сильному вогні до кипіння, після вогонь зменшуємо, і хвилин 5 варимо. Потім зливаємо воду, перекладаємо в миску рис. Нарізаємо кільцями порей, приблизно 1 хвилину обсмажуємо на рослинному маслі. Великою соломкою нарізаємо курагу. До рису додаємо курагу і порей, перемішуємо.

курча, запечений в гарбузі - фото крок 3 3. Промиваємо і обсушуємо курчати. з 8 шматочків його розрізаємо. Половину вершкового масла розігріваємо в сковороді. З кожного боку по 4 хвилини обсмажуємо курчати.

курча, запечений в гарбузі - фото крок 4 4. Укладаємо в підготовлену гарбуз по черзі рис, порей і курагу. Потім кладемо шматочки курчати. маслом, в якому смажився курча, поливаємо. Зрізаною верхівкою накриваємо, зубочистками закріплюємо.

курча, запечений в гарбузі - фото крок 5 5. Час, що залишився вершкове масло розтопити, змащуємо їм гарбуз. з 2 години ставимо в духовку, температура 180 градусів.

курча, запечений в гарбузі - фото крок 6 6. Подаємо прямо в гарбузі.

Подібні рецепти

Курча барбекю в соусі з коричневого цукру

Журавлинний джем

Солодкий соус барбекю сподобається навіть вибагливим гурманам. Зробіть велику порцію цього приголомшливого соусу для барбекю і подавайте на вечерю з куркою. опис приготування: У невеликій мисці збийте разом кетчуп, цукор, соус і оцет, приправте сіллю і перцем. відкладіть 1 стакан соусу для обс...

Курча «Chilindron» в Арагонському

Курча «Chilindron» в Арагонському

Сьогодні у нас іспанська кухня! Один з хітів іспанської кухні - тушкований у вині курча в соусі "; чиліндрон ";. Чилі-ндрон - з назви видно, що в соусі використовується перець чилі. Заходьте і готуйте! опис приготування: Ніжна соковита курочка, обсмажена з беконом, а потім протушенние разом з ...

Курча чкмерулі в вершковому соусі

Курча чкмерулі в вершковому соусі

Чи не були в Грузії? Значить напевно не знаєте, як приготувати курчати чкмерулі в вершковому соусі! Традиційна страва підійде, щоб нагодувати велику сім'ю, так що рекомендую тим, у кого діти! опис приготування: Грузинська кухня - це щось особливе в прямому сенсі слова. курча, приготований за д...

Курча чкмерулі

Курча чкмерулі

Курча чкмерулі - традиційне грузинське блюдо з курки в маринаді з севанской солі. У вас немає севанской солі? Не біда. Заходьте, і я навчу вас готувати таку сіль! опис приготування: У традиційних стравах я не рекомендую міняти рецептуру. У цьому рецепті теж, але замість цілого курчати цілком м...

Курча, фарширований сухарями

Курча, фарширований сухарями

фарширований курча — вдале блюдо для святкового столу. Важливо вибрати відповідну нагоди начинку, так як начинок дуже багато, але я пропоную приготувати курчати, фаршированого сухарями. опис приготування: курча, фарширований сухарями, - смачне, соковите, апетитне блюдо для всієї родини, яким м...