Рецепт Бульйон із сушених грибів

Рецепт Бульйон із сушених грибів
Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 4 г. 0 хв.
Бульйон із сушених грибів — це відмінна основа до овочевих супів і будь-яких страв без м'яса. Завдяки сухим грибам, бульйон виходить дуже ароматний. Спробуйте приготувати!

опис приготування:

Бульйон виходить темного, дуже насиченого кольору. Найкращим блюдом з цього бульйону, на мій погляд, є грибний суп.

  • гриби сухі— 50-80 грам
  • вода— 1,5 L
  • Цибуля ріпчаста— 1-2  штуки
  • морква— 1  штук
  • сіль— За смаком
Бульйон із сушених грибів - фото крок 1 Підготуйте необхідні інгредієнти.

Бульйон із сушених грибів - фото крок 2 Залийте сухі гриби окропом і залиште постояти 2-3 годину.

Бульйон із сушених грибів - фото крок 3 Потім воду злийте, а гриби промийте.

Бульйон із сушених грибів - фото крок 4 Викладіть гриби в каструлю. Додайте моркву і цибулю. Залийте водою і доведіть до кипіння.

Бульйон із сушених грибів - фото крок 5 provara 40-50 хвилин і сезон з сіллю за смаком.

Бульйон із сушених грибів - фото крок 6 Готовий бульйон використовуйте за призначенням.

Подібні рецепти

Бульйон із сушених трепангів і курки

Грібовніца з сушених грибів

Найчастіше трепанги зустрічаються в сушеному вигляді, тому з них найкраще готувати супи, які при приготуванні набувають незвичайний відтінок смаку, аромат, а також корисні властивості і вітаміни. опис приготування: Для цього рецепта важливим є суворе дотримання рецептом, інакше страва вийде не...

Бульйон з бекону

Бульйон з бекону

Це не просто бульйон в звичайному значенні цього слова, це більше шотландський бульйон або французький «pot-au-feu», в якому в першу чергу вариться бульйон, а потім додаються м'ясо і овочі. опис приготування: Очистіть бекон і помістіть у велику каструлю з водою, щоб вона покривала його. Доведі...

Бульйон з яловичого мови

Бульйон з яловичого мови

Дуже смачний і ароматний бульйон виходить з яловичого мови. Завдяки прянощів і овочам, смак самого бульйону насичений. Беріть на замітку рецепт! опис приготування: Яловичий або телячий язик підвищує гемоглобін, покращує імунітет, вважається не калорійним, його включають в раціон під час різних...

Бульйон з галушками «Мімоза»

Бульйон з галушками «Мімоза»

Скажіть, часто ви подаєте гостям бульйон або суп? А коли останній раз ви діставали супницю з фамільного сервізу? давно? Тоді поспішіть змахнути з неї павутину, тому що я пропоную вам подати курячий бульйон зі святковими галушками! це безсумнівно, яскраве, ефектне і красиве блюдо. І зовсім бюджетн...

Бульйон з індички з овочами

Бульйон з індички з овочами

Рецепт приготування бульйону з індички з морквою, селерою, цибулею ,часником і чебрецем. опис приготування: Для приготування цього бульйону замість індички ви можете також використовувати курку або яловичину. Якщо у вас немає скороварки, просто використовуйте велику каструлю з кришкою. Доведіт...