Домашній рецепт млинців

Домашній рецепт млинців
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 40 хв.
Любителям корисної випічки хочу розповісти і показати домашній рецепт млинців. Готувати будемо на основі вівсяної муки, яку зробимо самі за допомогою блендера. буде смачно, спробуйте.

опис приготування:

Такі млинці я люблю подавати з саморобною шоколадною глазур'ю. Ці ласощі просто обожнюють діти, та й дорослі не відмовляться від таких апетитних золотистих млинчиків на сніданок.

За смаком додайте в тісто корицю і ванілін, це додасть випічці чудовий аромат.

  • Вівсяні пластівці— 130 грам
  • сіль— 1 щіпка
  • розпушувач— 1,5 чайних ложки
  • обкладинка— За смаком
  • яйця— 2 штуки
  • молоко— 240  мілілітрів
  • Вершкове масло— 1,5 Ст. ложки
  • ванілін— За смаком
  • цукор— 1 Чайна ложка
Домашній рецепт млинців - фото крок 1 Першим справах подрібніть вівсяні пластівці в блендері, щоб отримати борошно дрібного помелу.

Домашній рецепт млинців - фото крок 2 Додайте до борошна корицю, сіль і розпушувач. перемішайте.

Домашній рецепт млинців - фото крок 3 змішайте молоко, олія, яйця, цукор і ванілін.

Домашній рецепт млинців - фото крок 4 Коли молочна маса стане однорідною, починайте вводити в неї сухі інгредієнти. замісити тісто.

Домашній рецепт млинців - фото крок 5 Залиште тісто на 10 хвилин, розігрійте сковороду і злегка змастіть маслом. Потім випікайте млинці з обох боків до золотистого кольору.

Подібні рецепти

Домашній апельсиновий мармелад

Докладний рецепт млинців

Одним з найбільш простих способів приготування мармеладу є використання апельсинів і цукру. Такі інгредієнти доступні практично кожному і дозволяють створити смачний і ароматний десерт. опис приготування: Отриманий мармелад найкраще розподіляти стерилізованої ложкою в стерилізовані ємності. Не...

Домашній балик (сировялений)

Домашній балик (сировялений)

Смачні м'ясні делікатеси можна з легкістю зробити самостійно. Для цього підійдуть будь-які види м'яса: свинина, курка, яловичина. розповім, як приготувати домашній балик (сировялений) зі свинини. опис приготування: Такий балик можна подати як закуску для будь-якого свята. Крім цього з ним можн...

Домашній батон з кропом

Домашній батон з кропом

Апетитний домашній батон з ароматним кропом. У тісто ми додамо куркуму, в результаті чого м'якуш вироби вийде жовтого кольору, а прошарку з Усе це створює ефектний контраст. опис приготування: Батон виходить м'яким, ароматним і дуже смачним! Кількість додається в батон зелені кропу можна варію...

Домашній Бургер

Домашній Бургер

Рецепт приготування гамбургерів в домашніх умовах. кількість порцій: 4 яловичина— 900 грам сіль— 1 Чайна ложка чорний перець— 1/2 чайних ложки соус Табаско— 1 штука(за смаком) вершкове масло— 2 Ст. ложки Червона цибуля— 1 штука цукор— 2 Ст. ложки булочки— 4 штуки листя салату— 8 штук Наріз...

Домашній хліб з горіхами, базиліком і козячим сиром

Домашній хліб з горіхами, базиліком і козячим сиром

Немає нічого смачнішого, ніж домашній хліб. особливо, якщо хліб приготовлений майстерно. Домашній хліб з горіхами, базиліком і козячим сиром — це саме майстерно приготовлений хліб. ділюся рецептом! опис приготування: Я, по суті, обожнюю домашній хліб. Коли в квартирі пахне свіженьким хлібцем —...