Рецепт Чахохбілі Лазерсона

Рецепт Чахохбілі Лазерсона
Кількість порцій: 2 Час приготування: 40 хв.
чахохбілі Лазерсона — чудово, яскраво, запашний, соковито і з вогником! Подавати до столу готову страву можна з різними видами гарнірів — картопля, макаронні вироби, каші і т.д.

опис приготування:

Якщо ви хочете приготувати ароматне блюдо на обід або вечерю, зверніть увагу на рецепт — чахохбілі Лазерсона. Виходить просто неймовірно смачно, настільки багатий смаковий букет, що відірватися від зайвої порції неможливо.

  • курячі стейки— 3-4 штук
  • помідори— 300 грам
  • Цибуля ріпчаста— 80 грам
  • суха аджика— 1 Ст. ложка
  • Масло рослинне— 3 Ст. ложки
  • зелень— 20 грам
  • сухий часник— За смаком
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
чахохбілі Лазерсона - фото крок 1 Підготуйте інгредієнти.

чахохбілі Лазерсона - фото крок 2 Помідори промийте і просушіть, за бажанням видаліть шкірку з томатів. Наріжте помідори і перекладіть в чашу блендера. На високих оборотах подрібніть помідори до стану пюре.

чахохбілі Лазерсона - фото крок 3 Очистіть ріпчасту цибулю, сполосніть і просушіть. Наріжте цибулю півкільцями.

чахохбілі Лазерсона - фото крок 4 У курячих стейків видаліть шкірку і кістка, посипте курку сіллю, перцем, сухий аджикою, додайте трохи сухого часнику.

чахохбілі Лазерсона - фото крок 5 прогрійте сковороду, змастіть маслом і викладіть цибулю, смажте 2-3 хвилини.

чахохбілі Лазерсона - фото крок 6 До підсмаженої цибулі додайте курку, обсмажте пару хвилин.

чахохбілі Лазерсона - фото крок 7 Додайте в сковороду помідори. Також можете додати ще трохи гострого соусу або аджики — це справа смаку. наріжте зелень, киньте жменю зелені в сковороду. Гасіть курку 25 хвилин. Через деякий час розкладіть блюдо по тарілках.

чахохбілі Лазерсона - фото крок 8 Смачного!

Подібні рецепти

Чахохбілі з курки класичний рецепт

Гуляш Лазерсона

Чудовий варіант приготування курятини за мотивами грузинської кухні. В оригіналі це блюдо роблять з фазана, видобутого на полюванні. Але в міських умовах краще обійтися куркою, видобутої в магазині. опис приготування: Дивно просто і чудово смачно виходить! Спочатку обсмажте на сковороді куряче...

Чахохбілі з курки по-грузинськи

Чахохбілі з курки по-грузинськи

Чахохбілі - це дуже смачне національне грузинське блюдо. шматки птиці, тушковані в томатному соусі, з додаванням вина, кавказьких спецій і часнику — це такі аромати…ммм! Дуже смачно! опис приготування: Сьогодні це рагу з фазана ( «Hohobi» — по вантаж. - Фазан) дуже популярно. Ну, звичайно, для...

Чахохбілі з курки з баклажанами

Чахохбілі з курки з баклажанами

Чахохбілі з курки з баклажанами — мій улюблений варіант цього відомого грузинського блюда. Баклажани завжди надають страві чудовий смак. Я пропоную рецепт з соусом "; бегенді" з баклажан. опис приготування: Чахохбілі з курки з баклажанами можна подати з відвареною картоплею, тому, що виходить...

Чахохбілі з курки

Чахохбілі з курки

Традиційно блюдо грузинської кухні чахохбілі готується з іншої птиці, проте сьогодні найбільш популярні саме рецепти чахохбілі з курки. показую, як блюдо готують справжні грузини. опис приготування: Сьогодні я дам вам рецепт традиційного грузинського страви під назвою чахохбілі. Сама назва пох...

Чахохбілі з курячих стегенець

Чахохбілі з курячих стегенець

В оригінальному рецепті грузинського страви чахохбілі використовувалася дичину, а саме - фазани. Але на сьогоднішній день, все частіше кулінари готують його на основі курки, так як вона більш доступна. опис приготування: Для приготування цієї страви вам знадобиться курка, томати, а також досит...