Рецепт Чахохбілі з курячих стегенець

Рецепт Чахохбілі з курячих стегенець
Кількість порцій: 4 Час приготування: 2 г. 0 хв.
В оригінальному рецепті грузинського страви чахохбілі використовувалася дичину, а саме - фазани. Але на сьогоднішній день, все частіше кулінари готують його на основі курки, так як вона більш доступна.

опис приготування:

Для приготування цієї страви вам знадобиться курка, томати, а також досить багато зелені. За рахунок трав і спецій воно виходить дуже ароматним. Помідори надають страві соковитість і приємну кислинку. Щоб дізнатися, як приготувати чахохбілі з курячих стегенець, прочитайте це рецепт.

  • Курячі стегна— 2 штуки
  • помідори— 3 штуки
  • Цибуля ріпчаста— 1,5 штуки
  • часник— 3 зубчики
  • Перець чилі— 1/3 штуки
  • Braai— 1 пучок
  • петрушка (зелень)  — 1 пучок
  • Масло рослинне— 2 Ст. ложки
  • сіль, перець— За смаком
Чахохбілі з курячих стегенець - фото крок 1 Курячі стегенця вимийте і висушіть паперовими рушниками. Потім розрубати на невеликі шматки сокиркою для м'яса.

Чахохбілі з курячих стегенець - фото крок 2 Цибулю очистіть і вимийте, наріжте півкільцями. У сотейнику або каструлі з товстим дном розігрійте рослинне масло. Викладіть в нього цибулю і пасеруйте до прозорості.

Чахохбілі з курячих стегенець - фото крок 3 Потім викладіть до цибулі шматки курки, перемішайте і обсмажуйте інгредієнти ще десять хвилин. Курочка повинна придбати золотистий відтінок.

Чахохбілі з курячих стегенець - фото крок 4 Для цієї страви вам знадобляться свіжі томати. Щоб їх можна було легко очистити від шкірки, зробіть на помідорах хрестоподібні надрізи і обдайте їх окропом. Потім остудіть і очистіть.

Чахохбілі з курячих стегенець - фото крок 5 Наріжте томати кубиками і викладіть до цибулі і курці. Також додайте в посуд дрібно нарізану перець чилі. Ретельно все перемішайте і тушкуйте на повільному вогні під кришкою близько години.

Чахохбілі з курячих стегенець - фото крок 6 зелень вимийте, обсушити і дрібно порубати ножем. Часник очистіть і пропустіть через прес або натріть на тертці. За п'ять хвилин до готовності, додайте в чахохбілі зелень і часник, приправити сіллю, поперчіть і перемішайте. Смачного!

Подібні рецепти

Чахохбілі з курки класичний рецепт

Маринад для курячих стегенець

Чудовий варіант приготування курятини за мотивами грузинської кухні. В оригіналі це блюдо роблять з фазана, видобутого на полюванні. Але в міських умовах краще обійтися куркою, видобутої в магазині. опис приготування: Дивно просто і чудово смачно виходить! Спочатку обсмажте на сковороді куряче...

Чахохбілі з курки по-грузинськи

Чахохбілі з курки по-грузинськи

Чахохбілі - це дуже смачне національне грузинське блюдо. шматки птиці, тушковані в томатному соусі, з додаванням вина, кавказьких спецій і часнику — це такі аромати…ммм! Дуже смачно! опис приготування: Сьогодні це рагу з фазана ( «Hohobi» — по вантаж. - Фазан) дуже популярно. Ну, звичайно, для...

Чахохбілі з курки з баклажанами

Чахохбілі з курки з баклажанами

Чахохбілі з курки з баклажанами — мій улюблений варіант цього відомого грузинського блюда. Баклажани завжди надають страві чудовий смак. Я пропоную рецепт з соусом "; бегенді" з баклажан. опис приготування: Чахохбілі з курки з баклажанами можна подати з відвареною картоплею, тому, що виходить...

Чахохбілі з курки

Чахохбілі з курки

Традиційно блюдо грузинської кухні чахохбілі готується з іншої птиці, проте сьогодні найбільш популярні саме рецепти чахохбілі з курки. показую, як блюдо готують справжні грузини. опис приготування: Сьогодні я дам вам рецепт традиційного грузинського страви під назвою чахохбілі. Сама назва пох...

Чахохбілі Лазерсона

Чахохбілі Лазерсона

чахохбілі Лазерсона — чудово, яскраво, запашний, соковито і з вогником! Подавати до столу готову страву можна з різними видами гарнірів — картопля, макаронні вироби, каші і т.д. опис приготування: Якщо ви хочете приготувати ароматне блюдо на обід або вечерю, зверніть увагу на рецепт — чахохбіл...