Рецепт Чахохбілі з курки з баклажанами
Чахохбілі з курки з баклажанами — мій улюблений варіант цього відомого грузинського блюда. Баклажани завжди надають страві чудовий смак. Я пропоную рецепт з соусом "; бегенді" з баклажан.
опис приготування:
Чахохбілі з курки з баклажанами можна подати з відвареною картоплею, тому, що виходить багато підливи або соусу, називайте як хочете. Також непогано чахохбілі з курки з баклажанами поєднується з рисом. На мій смак, чахохбілі з баклажанами дуже ароматне і смачне блюдо. Найголовніше при його приготуванні постійно пробувати у вас виходить, так як додається часник, гострий перець спеції. Щоб страва не втратила свій колорит, додайте хмелі-сунелі і багато кінзи.
- курка— 400-500 грам
- баклажан— 2 штуки
- Цибуля— 1 штука
- Червоний солодкий перець— 1 штука
- помідор— 2 штуки
- часник— 2 зубчики
- Масло оливкове— 1 Ст. ложка
- Вершкове масло— 50 грам
- перець, сіль— За смаком
- борошно— 2 Ст. ложки(соус)
- Вершки або молоко— 1/2 склянки(соус)
Баклажаны испеките в духовке и очистите.
Муку обжарить на сухой сковороде, добавить полстакана молока, варити на повільному вогні 3 хвилини, добавить измельченные баклажаны, сіль і білий перець. гасити ще 5-6 хвилин. соус готовий.
Курицу обжарьте до румяной корочки.
Добавьте к курице лук и перец, обжарьте до мягкости лука. Теперь можно добавить тертый чеснок, помідори, специи и если надо, воду.
Тушите под крышкой полчаса на маленьком огне.
При подаче блюда, выложите на тарелку соус из баклажан, а на него чахохбили из курицы. Прикрасьте зеленню. Смачного!
Подібні рецепти
Чахохбілі з курки з вином
Чудовий варіант приготування курятини за мотивами грузинської кухні. В оригіналі це блюдо роблять з фазана, видобутого на полюванні. Але в міських умовах краще обійтися куркою, видобутої в магазині. опис приготування: Дивно просто і чудово смачно виходить! Спочатку обсмажте на сковороді куряче...
Чахохбілі з курки по-грузинськи
Чахохбілі - це дуже смачне національне грузинське блюдо. шматки птиці, тушковані в томатному соусі, з додаванням вина, кавказьких спецій і часнику — це такі аромати…ммм! Дуже смачно! опис приготування: Сьогодні це рагу з фазана ( «Hohobi» — по вантаж. - Фазан) дуже популярно. Ну, звичайно, для...
Чахохбілі з курки
Традиційно блюдо грузинської кухні чахохбілі готується з іншої птиці, проте сьогодні найбільш популярні саме рецепти чахохбілі з курки. показую, як блюдо готують справжні грузини. опис приготування: Сьогодні я дам вам рецепт традиційного грузинського страви під назвою чахохбілі. Сама назва пох...
Чахохбілі з курячих стегенець
В оригінальному рецепті грузинського страви чахохбілі використовувалася дичину, а саме - фазани. Але на сьогоднішній день, все частіше кулінари готують його на основі курки, так як вона більш доступна. опис приготування: Для приготування цієї страви вам знадобиться курка, томати, а також досит...
Чахохбілі Лазерсона
чахохбілі Лазерсона — чудово, яскраво, запашний, соковито і з вогником! Подавати до столу готову страву можна з різними видами гарнірів — картопля, макаронні вироби, каші і т.д. опис приготування: Якщо ви хочете приготувати ароматне блюдо на обід або вечерю, зверніть увагу на рецепт — чахохбіл...