Чахохбілі з курки класичний рецепт

Чахохбілі з курки класичний рецепт
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Чудовий варіант приготування курятини за мотивами грузинської кухні. В оригіналі це блюдо роблять з фазана, видобутого на полюванні. Але в міських умовах краще обійтися куркою, видобутої в магазині.

опис приготування:

Дивно просто і чудово смачно виходить! Спочатку обсмажте на сковороді куряче м'ясо до рум'янцю. Потім додайте порізані помідори без шкірки, протушкувати разом 15 хвилин. Окремо обсмажити цибулю, його також додайте до м'яса, тушкуйте ще 30 хвилин. Потім додайте спеції, перемішайте. через 7 хвилин блюдо буде готово. На стіл чахохбілі з курки подавайте з рисом або картопляним пюре.

  • Курячі стегна— 1,2 кілограма
  • помідори— 3 штуки
  • Цибуля— 2 штуки
  • пучок базиліка— 1 штука
  • пучок кінзи— 1 штука
  • Червоний гострий перець— 1 штука
  • часник— 3 зубчики
  • Хміль-сунелі— 1 Чайна ложка
  • Вершкове масло— 1 Ст. ложка
Чахохбілі з курки класичний рецепт - фото крок 1 Куряче м'ясо поріжте на рівні шматочки, промийте і обсмажте на сковороді до золотистої скоринки з усіх боків.

Чахохбілі з курки класичний рецепт - фото крок 2 Помідори обшпарте окропом, зніміть з них шкірку, а потім наріжте їх кубиками. Додайте до курки, тушкуйте разом 15 хвилин.

Чахохбілі з курки класичний рецепт - фото крок 3 Цибуля наріжте півкільцями.

Чахохбілі з курки класичний рецепт - фото крок 4 На окремій сковороді обсмажте цибулю до золотистого кольору.

Чахохбілі з курки класичний рецепт - фото крок 5 Додайте до курки обсмажену цибулю, готуйте ще півгодини. Потім додайте гострий перець, сіль, спеції і зелень. Перемішайте і протушкувати ще хвилин 7. На стіл подавайте з рисом або картопляним пюре.

Подібні рецепти

Чахохбілі з курки

Паелья в воке

Традиційно блюдо грузинської кухні чахохбілі готується з іншої птиці, проте сьогодні найбільш популярні саме рецепти чахохбілі з курки. показую, як блюдо готують справжні грузини. опис приготування: Сьогодні я дам вам рецепт традиційного грузинського страви під назвою чахохбілі. Сама назва пох...

Чахохбілі з курки по-грузинськи

Чахохбілі з курки по-грузинськи

Чахохбілі - це дуже смачне національне грузинське блюдо. шматки птиці, тушковані в томатному соусі, з додаванням вина, кавказьких спецій і часнику — це такі аромати…ммм! Дуже смачно! опис приготування: Сьогодні це рагу з фазана ( «Hohobi» — по вантаж. - Фазан) дуже популярно. Ну, звичайно, для...

Чахохбілі з курки з баклажанами

Чахохбілі з курки з баклажанами

Чахохбілі з курки з баклажанами — мій улюблений варіант цього відомого грузинського блюда. Баклажани завжди надають страві чудовий смак. Я пропоную рецепт з соусом "; бегенді" з баклажан. опис приготування: Чахохбілі з курки з баклажанами можна подати з відвареною картоплею, тому, що виходить...

Чахохбілі з курячих стегенець

Чахохбілі з курячих стегенець

В оригінальному рецепті грузинського страви чахохбілі використовувалася дичину, а саме - фазани. Але на сьогоднішній день, все частіше кулінари готують його на основі курки, так як вона більш доступна. опис приготування: Для приготування цієї страви вам знадобиться курка, томати, а також досит...

Чахохбілі Лазерсона

Чахохбілі Лазерсона

чахохбілі Лазерсона — чудово, яскраво, запашний, соковито і з вогником! Подавати до столу готову страву можна з різними видами гарнірів — картопля, макаронні вироби, каші і т.д. опис приготування: Якщо ви хочете приготувати ароматне блюдо на обід або вечерю, зверніть увагу на рецепт — чахохбіл...