Рецепт Чорно-біле печиво

Рецепт Чорно-біле печиво
Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування печива з чорною шоколадною і білою цукровою глазур'ю. За цим рецептом ви отримаєте близько 2-х десятків дуже великих або 60 штук печива середнього розміру.

кількість порцій: 10
  • несолоне вершкове масло кімнатної температури— 1 Склянка
  • яйця, великі— 4 штуки
  • ванільний екстракт— 1/2 чайних ложки
  • лимонний сік— 1/4 чайних ложки
  • розпушувач— 1/2 чайних ложки
  • сіль— 1/2 чайних ложки
  • вода— 1/3 — 1/2  склянки
  • гіркий шоколад— 90 грам
  • кукурудзяний сироп— 1 Чайна ложка
  • несолодке какао— 1-2 Ст. ложок(по бажанню)
Чорно-біле печиво - фото крок 1 1. Розігріти духовку до 190 градусів. скропити 2 дека маслом і вистелити пергаментним папером. У великій мисці збити міксером цукор і вершкове масло. Додати яйця, молоко, ванільний екстракт і лимонний сік, перемішати до однорідної маси. У середній мисці змішати борошно, розпушувач і сіль. Поступово додати борошняну суміш в яєчну масу, добре перемішуючи після кожного додавання.

Чорно-біле печиво - фото крок 2 2. За допомогою ложки викласти гірки тесту на листи на відстані 5 см один від одного. Випікати до коричневого кольору країв, 18-20 хвилин. остудити.

Чорно-біле печиво - фото крок 3 3. Закип'ятити чашку води в невеликій каструлі. Висипати цукрову пудру в більшу миску. Додати достатню кількість окропу, щоб вийшла густа в'язка суміш. перемішати.
Змастити глазур'ю половину плоскою боку кожного печива.

Чорно-біле печиво - фото крок 4 4. Частину, що залишилася глазур вилити в каструлю з водою, що залишилася і довести до кипіння на повільному вогні. Додати шоколад і перемішати, поки не розтане, а потім кукурудзяний сироп. У цей момент ви можете додати какао в глазур, щоб зробити колір більш насиченим. Змастити залишилися половинки печива шоколадною глазур'ю. Зберігати в герметичному контейнері протягом декількох днів.

Подібні рецепти

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Салат «Квіткова галявина»

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...

Чай з листя чорної смородини

Чай з листя чорної смородини

Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...

Джем з дині

Джем з дині

дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...

Цибульник

Цибульник

Дуже смачна страва української кухні, особливо західної її частини. Там такі Цибульник можна часто зустріти. Особливо гарні Цибульник гарячі, тільки з печі! опис приготування: Цибульник готують з ріпчастої цибулі, борошна, яєць і спеції. Смажать як оладки і подають зі сметаною. Цибуля ріпчас...