Рецепт Чорно-біле печиво
Рецепт приготування печива з чорною шоколадною і білою цукровою глазур'ю. За цим рецептом ви отримаєте близько 2-х десятків дуже великих або 60 штук печива середнього розміру.
кількість порцій: 10
- несолоне вершкове масло кімнатної температури— 1 Склянка
- яйця, великі— 4 штуки
- ванільний екстракт— 1/2 чайних ложки
- лимонний сік— 1/4 чайних ложки
- розпушувач— 1/2 чайних ложки
- сіль— 1/2 чайних ложки
- вода— 1/3 — 1/2 склянки
- гіркий шоколад— 90 грам
- кукурудзяний сироп— 1 Чайна ложка
- несолодке какао— 1-2 Ст. ложок(по бажанню)
2. За допомогою ложки викласти гірки тесту на листи на відстані 5 см один від одного. Випікати до коричневого кольору країв, 18-20 хвилин. остудити.
3. Закип'ятити чашку води в невеликій каструлі. Висипати цукрову пудру в більшу миску. Додати достатню кількість окропу, щоб вийшла густа в'язка суміш. перемішати.
Змастити глазур'ю половину плоскою боку кожного печива.
4. Частину, що залишилася глазур вилити в каструлю з водою, що залишилася і довести до кипіння на повільному вогні. Додати шоколад і перемішати, поки не розтане, а потім кукурудзяний сироп. У цей момент ви можете додати какао в глазур, щоб зробити колір більш насиченим. Змастити залишилися половинки печива шоколадною глазур'ю. Зберігати в герметичному контейнері протягом декількох днів.
Подібні рецепти
Салат «Квіткова галявина»
Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...
Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром
В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...
Чай з листя чорної смородини
Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...
Джем з дині
дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...
Цибульник
Дуже смачна страва української кухні, особливо західної її частини. Там такі Цибульник можна часто зустріти. Особливо гарні Цибульник гарячі, тільки з печі! опис приготування: Цибульник готують з ріпчастої цибулі, борошна, яєць і спеції. Смажать як оладки і подають зі сметаною. Цибуля ріпчас...