Рецепт Домашній самогон

Рецепт Домашній самогон
Кількість порцій: 1 Час приготування: 7 дн. 4 г. 0 хв.
Самогон - один з головних атрибутів свята. Без якісного продукту не обходиться жодне застілля, особливо це стосується сільської місцевості. Пропоную рецепт, як приготувати домашній самогон.

опис приготування:

Самогон є дуже міцний алкогольний напій. Традиційний домашній самогон роблять не менше сорока градусів, а то і більше. Його готують з цукру і дріжджів (або цукровий пісок замінюють ягодами і фруктами). напій наполягають, потім переганяють для очищення і розливають по скляних банках.

1. Для приготування напою потрібна велика каструля, в якій би суміш могла вільно "; грати ";. Підігріваємо воду до кімнатної температури, додаємо до неї цукор, перемішуємо до повного розчинення.

2. 200 мілілітрів цукрового розчину переливаємо в миску, розводимо в ньому пресовані дріжджі, залишаємо суміш на 7 хвилин (дріжджів потрібно активуватися).

3. Активовані дріжджі переливаємо в загальну каструлю, перемішуємо і закриваємо гідрозатворів.

4. Ми залишаємо суміш на 7 діб, після чого зливаємо до дріжджового осаду і перегонимо через самогонний апарат. Готовий самогон розливаємо по скляних ємностей і зберігаємо дуже довго.


  • Цукровий пісок— 1 кілограм
  • вода очищена— 5 літрів
  • дріжджі пресовані— 100 грам
Самогон є дуже міцний алкогольний напій. Традиційний домашній самогон роблять не менше сорока градусів, а то і більше. Його готують з цукру і дріжджів (або цукровий пісок замінюють ягодами і фруктами). напій наполягають, потім переганяють для очищення і розливають по скляних банках.

1. Для приготування напою потрібна велика каструля, в якій би суміш могла вільно "; грати ";. Підігріваємо воду до кімнатної температури, додаємо до неї цукор, перемішуємо до повного розчинення.

2. 200 мілілітрів цукрового розчину переливаємо в миску, розводимо в ньому пресовані дріжджі, залишаємо суміш на 7 хвилин (дріжджів потрібно активуватися).

3. Активовані дріжджі переливаємо в загальну каструлю, перемішуємо і закриваємо гідрозатворів.

4. Ми залишаємо суміш на 7 діб, після чого зливаємо до дріжджового осаду і перегонимо через самогонний апарат. Готовий самогон розливаємо по скляних ємностей і зберігаємо дуже довго.


Подібні рецепти

Домашній апельсиновий мармелад

Самогон домашній

Одним з найбільш простих способів приготування мармеладу є використання апельсинів і цукру. Такі інгредієнти доступні практично кожному і дозволяють створити смачний і ароматний десерт. опис приготування: Отриманий мармелад найкраще розподіляти стерилізованої ложкою в стерилізовані ємності. Не...

Домашній балик (сировялений)

Домашній балик (сировялений)

Смачні м'ясні делікатеси можна з легкістю зробити самостійно. Для цього підійдуть будь-які види м'яса: свинина, курка, яловичина. розповім, як приготувати домашній балик (сировялений) зі свинини. опис приготування: Такий балик можна подати як закуску для будь-якого свята. Крім цього з ним можн...

Домашній батон з кропом

Домашній батон з кропом

Апетитний домашній батон з ароматним кропом. У тісто ми додамо куркуму, в результаті чого м'якуш вироби вийде жовтого кольору, а прошарку з Усе це створює ефектний контраст. опис приготування: Батон виходить м'яким, ароматним і дуже смачним! Кількість додається в батон зелені кропу можна варію...

Домашній Бургер

Домашній Бургер

Рецепт приготування гамбургерів в домашніх умовах. кількість порцій: 4 яловичина— 900 грам сіль— 1 Чайна ложка чорний перець— 1/2 чайних ложки соус Табаско— 1 штука(за смаком) вершкове масло— 2 Ст. ложки Червона цибуля— 1 штука цукор— 2 Ст. ложки булочки— 4 штуки листя салату— 8 штук Наріз...

Домашній хліб з горіхами, базиліком і козячим сиром

Домашній хліб з горіхами, базиліком і козячим сиром

Немає нічого смачнішого, ніж домашній хліб. особливо, якщо хліб приготовлений майстерно. Домашній хліб з горіхами, базиліком і козячим сиром — це саме майстерно приготовлений хліб. ділюся рецептом! опис приготування: Я, по суті, обожнюю домашній хліб. Коли в квартирі пахне свіженьким хлібцем —...