Рецепт Бульйон із сушених трепангів і курки

Рецепт Бульйон із сушених трепангів і курки
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 3 г. 20 хв.
Найчастіше трепанги зустрічаються в сушеному вигляді, тому з них найкраще готувати супи, які при приготуванні набувають незвичайний відтінок смаку, аромат, а також корисні властивості і вітаміни.

опис приготування:

Для цього рецепта важливим є суворе дотримання рецептом, інакше страва вийде не таким смачним, як повинно.

1. Перше що потрібно зробити — це попередньо заготовити трепангів. Їх необхідно промивати від вугільного порошку, потім добу вимочувати у воді, змінюючи її кілька разів, а потім варити протягом трьох годин.

2. Відварені трепанги нарізати невеликими скибочками, приблизно такими ж шматочками нарізати свіжий огірочок (з нього зняти шкірку) і також нарізати курячу грудку. прокип'ятити бульйон, що залишився від трепангів і залити їм нарізані шматочки, додати порцію рисової горілки, імбиру, соєвого соусу, солі.

Смачного!


  • Сушеные трепанги— 20 грам
  • Куряча грудка— 150 грам
  • свіжі огірки— 60 грам
  • Соєвий соус— 2-3 Ст. ложок
  • Рисова горілка— 1 Ст. ложка
  • маринований імбир— 20 грам
Для цього рецепта важливим є суворе дотримання рецептом, інакше страва вийде не таким смачним, як повинно.

1. Перше що потрібно зробити — це попередньо заготовити трепангів. Їх необхідно промивати від вугільного порошку, потім добу вимочувати у воді, змінюючи її кілька разів, а потім варити протягом трьох годин.

2. Відварені трепанги нарізати невеликими скибочками, приблизно такими ж шматочками нарізати свіжий огірочок (з нього зняти шкірку) і також нарізати курячу грудку. прокип'ятити бульйон, що залишився від трепангів і залити їм нарізані шматочки, додати порцію рисової горілки, імбиру, соєвого соусу, солі.

Смачного!


Подібні рецепти

Бульйон із сушених грибів

Грібовніца з сушених грибів

Бульйон із сушених грибів — це відмінна основа до овочевих супів і будь-яких страв без м'яса. Завдяки сухим грибам, бульйон виходить дуже ароматний. Спробуйте приготувати! опис приготування: Бульйон виходить темного, дуже насиченого кольору. Найкращим блюдом з цього бульйону, на мій погляд, є ...

Бульйон з яловичого мови

Бульйон з яловичого мови

Дуже смачний і ароматний бульйон виходить з яловичого мови. Завдяки прянощів і овочам, смак самого бульйону насичений. Беріть на замітку рецепт! опис приготування: Яловичий або телячий язик підвищує гемоглобін, покращує імунітет, вважається не калорійним, його включають в раціон під час різних...

Бульйон з галушками «Мімоза»

Бульйон з галушками «Мімоза»

Скажіть, часто ви подаєте гостям бульйон або суп? А коли останній раз ви діставали супницю з фамільного сервізу? давно? Тоді поспішіть змахнути з неї павутину, тому що я пропоную вам подати курячий бульйон зі святковими галушками! це безсумнівно, яскраве, ефектне і красиве блюдо. І зовсім бюджетн...

Бульйон з бекону

Бульйон з бекону

Це не просто бульйон в звичайному значенні цього слова, це більше шотландський бульйон або французький «pot-au-feu», в якому в першу чергу вариться бульйон, а потім додаються м'ясо і овочі. опис приготування: Очистіть бекон і помістіть у велику каструлю з водою, щоб вона покривала його. Доведі...

Бульйон з індички з овочами

Бульйон з індички з овочами

Рецепт приготування бульйону з індички з морквою, селерою, цибулею ,часником і чебрецем. опис приготування: Для приготування цього бульйону замість індички ви можете також використовувати курку або яловичину. Якщо у вас немає скороварки, просто використовуйте велику каструлю з кришкою. Доведіт...