Рецепт Булочки з шпинатом

Рецепт Булочки з шпинатом
Кількість порцій: 10 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування міні-булочок зі шпинатом, часником, сиром Пармезан і сиром Моцарелла.

опис приготування:

Пишні булочки зі шпинатом - відмінна випічка для вихідного дня.

  • замороженого тіста для французького хліба— 350 грам
  • оливкового масла— 2 Ст. ложки
  • часнику— 1 зубчик
  • вершкового сиру— 90 грам
  • сиру Пармезан— 2 Ст. ложки
  • чилі— 1/8 чайних ложки
  • часниковою солі— 1/8 чайних ложки
  • морської солі— 1/8 чайних ложки
  • чорного перцю— 1/8 чайних ложки
Булочки з шпинатом - фото крок 1 1. Крупно нарізати шпинат. Пропустити часник через прес. Розігріти духовку до 175 градусів. Сбризнутьолією форму для мафінів з 10 відділеннями. Нарізати тісто для французького хліба на 10 скибочок рівного розміру, товщиною приблизно 2 см.

Булочки з шпинатом - фото крок 2 2. Сплюснути пальцями кожну скибочку до 7 см в діаметрі. Викласти скибочки в форму, роблячи бортики з боків. Відкласти в сторону.

Булочки з шпинатом - фото крок 3 3. Нагріти оливкова олія в середній сковороді на середньому вогні. Обсмажити шпинат і близько 3 хвилин, потім додати часник, перемішати і готувати ще приблизно 1 хвилину.

Булочки з шпинатом - фото крок 4 4. Змішати вершковий сир, сметану, приготований шпинат, часник, сир пармезан, порошок чилі, часникову сіль, морську сіль і чорний перець в невеликій мисці до однорідної консистенції.

Булочки з шпинатом - фото крок 5 5. Викласти начинку на кожен шматочок тіста в формі. Зверху рівномірно посипати тертим сиром Моцарелла і запікати протягом 15-17 хвилин, до коричневого кольору по краях. Вийняти булочки з форми і дати охолонути протягом 3-5 хвилин перед подачею.

Подібні рецепти

Бутерброди з яєчнею, шпинатом і сиром

Сироп з топінамбура

Рецепт приготування гарячих бутербродів з яєчнею, шпинатом і козячим сиром. опис приготування: Для початку потрібно нагріти духовку. Потім викласти хліб на аркуші для випічки, змастити скибочки з обох сторін 2 столовими ложками олії. Приправити сіллю і перцем. Обсмажувати до золотистого кольор...

Булочки з ванільною глазур'ю

Булочки з ванільною глазур'ю

Рецепт приготування ароматних булочок з глазур'ю з молока, ванілі і цукрової пудри. опис приготування: Приготування цієї хрусткою випічки не займе у вас багато часу. борошна— 3 склянки цукру— 2/3 склянки розпушувача— 5 чайних ложок солі— 1/4 чайних ложки палички несолоного вершкового масла...

Булочки з яблуками і сиром Чеддер

Булочки з яблуками і сиром Чеддер

Рецепт приготування булочок з шматочками яблук, гострим сиром Чеддер і вершками. опис приготування: Булочки добре подавати з теплим яблучним сидром. яблука— 2 штуки(450 г) цукру— 1/4 склянки розпушувача— 1/2 Ст. ложки солі— 1/2 чайних ложки вершкового масла— 6 Ст. ложок жирних вершків— 1/4 с...

Булочки «Соломбальские»

Булочки «Соломбальские»

Потрясающе воздушные, аппетитные домашние булочки в виде цветков, тесто для которых готовится на опаре, что делает готовую выпечку пышной и мягкой. Побалуйте себя и близких свежеиспечёнными булочками! опис приготування: Тесто для таких булочек готовится с добавлением кукурузной муки, при отсут...

Булочки-квіточки

Булочки-квіточки

Із здобного дріжджового тіста можна приготувати булочки у формі квіточок. Така форма буде симпатично виглядати на вашому обідньому столі взимку, нагадуючи про сонячному, тепле літо. опис приготування: Якщо ви знайомі з дріжджовим тестом, то приготувати булочки-квіточки не складе великих трудно...