Рецепт Суп з білих грибів з перловкою
Кілька простих інгредієнтів і трохи часу - це все, що вам знадобиться, щоб приготувати наваристий і ароматний суп з білих грибів з перловкою, Нині традиційне російське блюдо.
опис приготування:
З грибів можна зробити багато дуже смачних страв, але важко уявити щось більш традиційне і рідне для нас, ніж ось такий рецепт приготування супу з білих грибів з перловкою. звичайно, Зараз набагато простіше і зручніше використовувати для цього, скажімо, печериці або заморожені гриби, але все ж зі свіжими білими смак виходить набагато благородніше, яскравіше і більш насиченою. Не дарма їх відносять до числа найцінніших, смачним і корисним грибам, адже з ними будь-яку страву стає воістину царським. Ну а приготувати суп з білих грибів з перловкою в домашніх умовах зовсім нескладно і зараз ви в цьому переконаєтеся.
- гриби білі— 300 грам(свіжі)
- Крупа перлова— 0,5 склянки
- морква— 1 штука
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- Вершкове масло— 80 грам
- Петрушка свіжа подрібнена— 2 Ст. ложки
- Перець чорний мелений— За смаком
- сіль— За смаком
Тепер нарізаємо гриби на невеликі кубики, викладаємо в каструлю і заливаємо водою (1,75 L). Ставимо каструлю на вогонь, доводимо рідину до кипіння і варимо гриби приблизно 40-50 хвилин.
Після закінчення часу ми акуратно виймаємо гриби за допомогою шумівки їх бульйону, а в каструлю відправляємо варитися до готовності попередньо замочену перловку.
Поки крупа готується, ми нарізаємо дрібно цибулю, трьом на тертці моркву і обсмажуємо овочі на вершковому маслі до золотистого кольору. Потім викладаємо на сковороду відварені гриби, солимо і перчимо, смажимо все ще кілька хвилин.
для 5 хвилин до готовності перловки викладаємо в каструлю гриби з овочами і солимо суп. У самому кінці додаємо подрібнену зелень, знімаємо каструлю з вогню і даємо супу ще пару хвилин настоятися. Потім розливаємо його по тарілках і подаємо з грінками і сметаною. Смачного!
Подібні рецепти
Торт «капуста»
Бульйон із сушених грибів — це відмінна основа до овочевих супів і будь-яких страв без м'яса. Завдяки сухим грибам, бульйон виходить дуже ароматний. Спробуйте приготувати! опис приготування: Бульйон виходить темного, дуже насиченого кольору. Найкращим блюдом з цього бульйону, на мій погляд, є ...
Буріто з телятиною рисом і квасолею
Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...
Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром
В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...
Чай з листя чорної смородини
Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...
Джем з дині
дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...