Рецепт Курча по-індійськи

Рецепт Курча по-індійськи
Кількість порцій: 5 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Курча по-індійськи - смачна страва, відоме не тільки в Індії та країнах південного сходу Азії, але і у всьому світі! Готувати курча по-індійськи можна в каструлі на плиті, мультиварці або духовці.

опис приготування:

Курча з індійськими спеціями - смачна страва для компанії або сімейної вечері. Подавати готову страву можна і без гарніру, додавши пару індійських коржів чапати (схожі на тонкий лаваш) або тостів. А можна зварити трохи рису і подати курку з рисовим гарніром. правда, в цьому випадку до рису буде до речі який-небудь соус.

  • курча— 1500 грам
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • помідори— 2 штуки
  • часник— 3-4 зубчиків
  • Вершкове масло— 5 Ст. ложок
  • куркума— 1 Чайна ложка
  • імбир— 2 Ст. ложки
  • каррі— 1 Чайна ложка
  • Чилі порошок— 1 Чайна ложка
  • Koriandr— 3 чайних ложки
  • сіль, перець— За смаком
Курча по-індійськи - фото крок 1 1. На вершковому маслі у великій сковороді обсмажте нарізану цибулю і часник. додайте імбир. Готуйте до тих пір, поки цибуля не стане коричневим.

Курча по-індійськи - фото крок 2 2. Зменшіть вогонь до мінімуму. Насипте трохи приправи: каррі, kurkumи, koriandra, солі і меленого перцю.
В цей час підготуйте курчати. Змішайте залишилися спеції куркуми, імбиру, чилі, koriandra, солі і перцю і замаринуйте шматочки м'яса.

Курча по-індійськи - фото крок 3 3. Наріжте невеликими кубиками помідори і висипте в сковороду. Гасіть їх під кришкою, поки помідори не стануть м'якими.

Курча по-індійськи - фото крок 4 4. Після того, як помідори пустили свій сік, покладіть м'ясо в сковороду і готуйте під кришкою близько години, помішуючи їх кожні 5-7 хвилин.

Курча по-індійськи - фото крок 5 5. Соковите м'ясо перемішайте з соусом і подавайте з будь-яким гарніром.

Подібні рецепти

Курча барбекю в соусі з коричневого цукру

Татарський салат з яловичиною

Солодкий соус барбекю сподобається навіть вибагливим гурманам. Зробіть велику порцію цього приголомшливого соусу для барбекю і подавайте на вечерю з куркою. опис приготування: У невеликій мисці збийте разом кетчуп, цукор, соус і оцет, приправте сіллю і перцем. відкладіть 1 стакан соусу для обс...

Курча «Chilindron» в Арагонському

Курча «Chilindron» в Арагонському

Сьогодні у нас іспанська кухня! Один з хітів іспанської кухні - тушкований у вині курча в соусі "; чиліндрон ";. Чилі-ндрон - з назви видно, що в соусі використовується перець чилі. Заходьте і готуйте! опис приготування: Ніжна соковита курочка, обсмажена з беконом, а потім протушенние разом з ...

Курча чкмерулі в вершковому соусі

Курча чкмерулі в вершковому соусі

Чи не були в Грузії? Значить напевно не знаєте, як приготувати курчати чкмерулі в вершковому соусі! Традиційна страва підійде, щоб нагодувати велику сім'ю, так що рекомендую тим, у кого діти! опис приготування: Грузинська кухня - це щось особливе в прямому сенсі слова. курча, приготований за д...

Курча чкмерулі

Курча чкмерулі

Курча чкмерулі - традиційне грузинське блюдо з курки в маринаді з севанской солі. У вас немає севанской солі? Не біда. Заходьте, і я навчу вас готувати таку сіль! опис приготування: У традиційних стравах я не рекомендую міняти рецептуру. У цьому рецепті теж, але замість цілого курчати цілком м...

Курча, фарширований сухарями

Курча, фарширований сухарями

фарширований курча — вдале блюдо для святкового столу. Важливо вибрати відповідну нагоди начинку, так як начинок дуже багато, але я пропоную приготувати курчати, фаршированого сухарями. опис приготування: курча, фарширований сухарями, - смачне, соковите, апетитне блюдо для всієї родини, яким м...