Рецепт Домашні низьковуглеводні маршмеллоус
Ви любите маршмеллоу, але стежте за своєю фігурою і можете дозволити собі такі ласощі дуже рідко? А адже це ніжне і тане в роті ласощі можна приготувати без цукру, воно буде дієтичним.
опис приготування:
Якщо ви ласун, але стежте за фігурою, знайте, що це не привід відмовлятися від улюблених ласощів. Маршмеллоу традиційно готують на основі цукрового сиропу, але ми відступимо від традицій і приготуємо його по-іншому. У цьому рецепті я розповім, як приготувати домашні низьковуглеводні маршмеллоу. процес нескладний, але зажадає від вас витримки і терпіння. готуємо!
- яєчні білки— 3 штуки
- желатин— 30 грам
- Цукрозамінник "; Фітпарад" — 7 чайних ложок(мірних ложок)
- ванілін— 1 щіпка(на кінчику ножі)
- вода— 220 мілілітрів(холодна кип'ячена)
- сіль— 1 щіпка
Желатин настоявся і ввібрав всю рідину.
Нагріваємо в каструльці воду, що залишилася, розчиняємо в ній цукрозамінник. додаємо желатин, нагріваємо, помішувати до повного розчинення желатину. Немає аргументів кипіння!
Білки відділяємо від жовтків. Додаємо до білків щіпку солі і ванілін, починаємо збивати на середній швидкості.
Збиваємо білки до м'якої піни.
Потім збільшуємо швидкість збивання до максимуму і починаємо тонкою цівкою вливати остиглий желатиновий розчин.
Збиваємо приблизно хвилин 8-10 до отримання густої і пишною маси.
Застеляємо форму пергаментом, викладаємо в неї масу.
Розрівнюємо в шар товщиною 2-3 см. Відправляємо в холодильник години на 3 застигати.
Застеляємо стіл пергаментом, викладаємо смачний пласт з форми.
Нарізаємо ножем або формочками. Нарізані шматочки зазвичай посипають цукровою пудрою з крохмалем. Але у нас дієтичний варіант, тому нехай шматочки підсихають самі по собі. А тепер можна і поласувати.
Подібні рецепти
Салат з тріскою на Новий рік
Рецепт приготування домашніх булочок на дріжджах. опис приготування: Що може бути смачніше домашньої випічки? Порадуйте свою сім'ю чудовими пишними булочками. молока— 4 склянки цукру— 1 Склянка сухих дріжджів— 4 чайних ложки борошна— 9 склянок розпушувача— 1 Чайна ложка соди— 1 Чайна ложка ...
Домашні котлети
здається, що куряче м'ясо настільки часто використовується на кухні, що воно вже не може здивувати. Але це не так! Завжди можна знайти новий рецепт, який розкриє смак по-іншому. Читайте мій варіант! опис приготування: З моєї покрокової інструкції ви дізнаєтеся про те, як приготувати домашні ко...
Домашні кренделі з начинкою
Рецепт приготування дріжджових крендельков з начинкою на вибір. опис приготування: Для цих м'яких крендельков ви можете вибрати будь-яку начинку на ваш смак -коріцу з цукром, сир або маринований халапеньйо. цукру— 1 Ст. ложка солі— 2 чайних ложки пакет сухих дріжджів— 1 штука(8 г) топленого ...
Домашні коржі НААН
Рецепт приготування індійських коржів НААН по-домашньому. опис приготування: Коржі НААН є популярним індійським хлібом плоскої форми з дріжджового тіста, які традиційно готуються в глиняній печі — ими. розпушувача— 3/4 чайних ложки соди— 1/2 чайних ложки цукру— 1/2 чайних ложки солі— 1/4 чай...
Домашні коржі тортільяс
Рецепт приготування домашніх коржів тортільяс з простих інгредієнтів: борошна, масла і води. опис приготування: Перед вами варіант корисного рецепта приготування коржів тортільяс з органічної невибіленої борошна з використанням ріпакової олії замість рослинного жиру. Ви можете заповнити їх м'я...