Рецепт Домашні рибні пальчики
Пропоную поласувати смаженою рибкою в хрусткій паніровці! Панірувати рибу будемо в японських сухарях панко Блюдо так і манить хрусткою золотистою скоринкою і соковитою начинкою!
опис приготування:
Традиційна японська сухарна панірування має вигляд пластівців. Завдяки цим великим пластівців продукти, приготовані у фритюрі, набувають привабливий золотистий і «пухнастий» вигляд. Великі пластівці вбирають менше жиру, хрумтять і зберігають начинку соковитою.
- рибне філе— 500 грам
- яйця— 2 штуки
- Панірувальні сухарі— 1 Склянка(японські пластівцями)
- Масло рослинне— 1 Склянка(для фритюру)
- Лимонний сік— За смаком
- Чорний перець— За смаком
- сіль— За смаком
Збийте яйця з сіллю і перцем до однорідності. Насипте пластівці в зручну посуд. Умочіть шматочок риби в яйце і запаніруйте в сухарях, повертаючи шматочки, щоб панірування рівно лягла з усіх боків. Можна зробити потрійну паніровці, спочатку обваляти рибу в борошні, але і подвійна відмінно тримається!
Розігрійте масло в глибокій і вузькій каструлі / сковороді. Обережно опускайте запаніровані рибу в киплячу олію невеликими порціями. Не поспішайте, шматочки риби повинні вільно плавати в маслі, а температура після закладки холодних продуктів повинна швидко вирівнюватися. Тільки при таких умовах корочка буде рівною і золотистої.
Готові пальчики викладіть на серветку, щоб зайве масло стекло.
Подавайте рибні пальчики гарячими, прикрасивши свіжою зеленню. Окремо подайте часточку лимона і томатний соус, йогурт або майонез.
Подібні рецепти
Пальчики з яловичини
Рецепт торта "; Дамські пальчики" давно відомий багатьом, однак на його основі можна створити новий десерт з гармонійним поєднанням шоколадного заварного тіста і сметанним кремом з вареним згущеним молоком. опис приготування: При відсутності спеціального кондитерського мішка викладати тістечка...
Дамські пальчики
Дуже легке і смачне печиво, можна їсти просто так, можна з шампанським, а також використовувати в інших рецептах, наприклад, тірамісу. кількість порцій: 20 яйця— 5 штук цукрова пудра— 120 грам ванільний цукор— 10 грам мука— 100 грам цукрова пудра— 2 Ст. ложки Розігріти духовку до 180 ° С. ...
Домашні чіпси
Простий рецепт приготування саморобних домашніх картопляних чіпсів. опис приготування: 1. Порізати картоплю і очищений пастернак найтоншими скибочками, що у вас можуть вийти. Товщина картопляних гуртків не повинна бути більше 0,3-0,4 мм. 2. Залити олією нарізані овочі, струсити так, щоб масло ...
Домашні дріжджові булочки
Рецепт приготування домашніх булочок на дріжджах. опис приготування: Що може бути смачніше домашньої випічки? Порадуйте свою сім'ю чудовими пишними булочками. молока— 4 склянки цукру— 1 Склянка сухих дріжджів— 4 чайних ложки борошна— 9 склянок розпушувача— 1 Чайна ложка соди— 1 Чайна ложка ...
Домашні англійські маффіни
Рецепт приготування домашніх англійських кексів на дріжджах з медом. опис приготування: Домашні англійські кекси готуються довго, але результат того вартий. молока— 1 Склянка вершкового масла— 3 Ст. ложки меду— 2 Ст. ложки теплої води— 1 Склянка дріжджів— 7 грам кукурудзяної муки— 1/4 склян...