Рецепт Домашні рибні пальчики

Рецепт Домашні рибні пальчики
Кількість порцій: 3-5 Час приготування: 20 хв.
Пропоную поласувати смаженою рибкою в хрусткій паніровці! Панірувати рибу будемо в японських сухарях панко Блюдо так і манить хрусткою золотистою скоринкою і соковитою начинкою!

опис приготування:

Традиційна японська сухарна панірування має вигляд пластівців. Завдяки цим великим пластівців продукти, приготовані у фритюрі, набувають привабливий золотистий і «пухнастий» вигляд. Великі пластівці вбирають менше жиру, хрумтять і зберігають начинку соковитою.

  • рибне філе— 500 грам
  • яйця— 2 штуки
  • Панірувальні сухарі— 1 Склянка(японські пластівцями)
  • Масло рослинне— 1 Склянка(для фритюру)
  • Лимонний сік— За смаком
  • Чорний перець— За смаком
  • сіль— За смаком
Домашні рибні пальчики - фото крок 1 Збризніть рибне філе лимонним соком , посоліть і поперчіть за смаком. Дайте полежати хвилин 5-7. Потім наріжте філе на довгі шматочки-пальчики.

Домашні рибні пальчики - фото крок 2 Збийте яйця з сіллю і перцем до однорідності. Насипте пластівці в зручну посуд. Умочіть шматочок риби в яйце і запаніруйте в сухарях, повертаючи шматочки, щоб панірування рівно лягла з усіх боків. Можна зробити потрійну паніровці, спочатку обваляти рибу в борошні, але і подвійна відмінно тримається!

Домашні рибні пальчики - фото крок 3 Розігрійте масло в глибокій і вузькій каструлі / сковороді. Обережно опускайте запаніровані рибу в киплячу олію невеликими порціями. Не поспішайте, шматочки риби повинні вільно плавати в маслі, а температура після закладки холодних продуктів повинна швидко вирівнюватися. Тільки при таких умовах корочка буде рівною і золотистої.

Домашні рибні пальчики - фото крок 4 Готові пальчики викладіть на серветку, щоб зайве масло стекло.

Домашні рибні пальчики - фото крок 5 Подавайте рибні пальчики гарячими, прикрасивши свіжою зеленню. Окремо подайте часточку лимона і томатний соус, йогурт або майонез.

Подібні рецепти

«Дамські пальчики» з шоколадного тіста

Пальчики з яловичини

Рецепт торта "; Дамські пальчики" давно відомий багатьом, однак на його основі можна створити новий десерт з гармонійним поєднанням шоколадного заварного тіста і сметанним кремом з вареним згущеним молоком. опис приготування: При відсутності спеціального кондитерського мішка викладати тістечка...

Дамські пальчики

Дамські пальчики

Дуже легке і смачне печиво, можна їсти просто так, можна з шампанським, а також використовувати в інших рецептах, наприклад, тірамісу. кількість порцій: 20 яйця— 5 штук цукрова пудра— 120 грам ванільний цукор— 10 грам мука— 100 грам цукрова пудра— 2 Ст. ложки Розігріти духовку до 180 ° С. ...

Домашні чіпси

Домашні чіпси

Простий рецепт приготування саморобних домашніх картопляних чіпсів. опис приготування: 1. Порізати картоплю і очищений пастернак найтоншими скибочками, що у вас можуть вийти. Товщина картопляних гуртків не повинна бути більше 0,3-0,4 мм. 2. Залити олією нарізані овочі, струсити так, щоб масло ...

Домашні дріжджові булочки

Домашні дріжджові булочки

Рецепт приготування домашніх булочок на дріжджах. опис приготування: Що може бути смачніше домашньої випічки? Порадуйте свою сім'ю чудовими пишними булочками. молока— 4 склянки цукру— 1 Склянка сухих дріжджів— 4 чайних ложки борошна— 9 склянок розпушувача— 1 Чайна ложка соди— 1 Чайна ложка ...

Домашні англійські маффіни

Домашні англійські маффіни

Рецепт приготування домашніх англійських кексів на дріжджах з медом. опис приготування: Домашні англійські кекси готуються довго, але результат того вартий. молока— 1 Склянка вершкового масла— 3 Ст. ложки меду— 2 Ст. ложки теплої води— 1 Склянка дріжджів— 7 грам кукурудзяної муки— 1/4 склян...