Рецепт Запікання артишоку

Рецепт Запікання артишоку
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 40 хв.
Запікання артишоку — це повна екзотика на наших кухнях. Тим більше підстав спробувати новеньке блюдо, а вірніше соус. що — це соус на основі сметани або майонезу. Спробуйте новий смак!

опис приготування:

Діп з артишоків потрібно подавати відразу і є теплим, інакше він втратить кремову структуру. Шпинат і артишоки можна брати замороженими, але краще свіжими. Частина моцарели потрібно залишити для посипання зверху перед запіканням в духовці. Запікання артишоку — дуже смачна страва, яке можна просто мазати на хліб і їсти і насолоджуватися. Спробуйте, якщо любите нові смакові відчуття.

  • Вершковий сир— 220 грам
  • майонез— 3 Ст. ложки
  • моцарелла— 100 грам
  • часник— 2-3 зубчиків
  • артишок— 400 грам
Запікання артишоку - фото крок 1 У мисці змішати вершковий сир, пармезан, mocarellu, майонез, часник, сіль,перець.

Запікання артишоку - фото крок 2 Додати шпинат і артишоки.

Запікання артишоку - фото крок 3 Всі інгредієнти змішати і подрібнити блендером.

Запікання артишоку - фото крок 4 Суміш викласти у форму, посипати моцарелою і запекти 30 мінутпрі180 градусах поки не підрум'яниться.

Запікання артишоку - фото крок 5 подавати теплим, смачного!

Подібні рецепти

Чай з артишоку

Рецепт запікання курки в рукаві

Уявіть собі: сьогодні в магазині здорового харчування побачила чай з артишоку! Моєму здивуванню не було меж! Давайте продегустіруем цей заморський чудо-напій разом, це повинно бути незвично. опис приготування: Чай з листя артишоку продається в магазинах здорового харчування в пакетиках по 2 г...

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...

Чай з листя чорної смородини

Чай з листя чорної смородини

Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...

Джем з дині

Джем з дині

дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...