Рецепт Чоризо з нутом

Рецепт Чоризо з нутом
Кількість порцій: 4 Час приготування: 55 хв.
Рецепт приготування пікантною іспанської ковбаси чорізо з болгарським перцем, цибулею, nutom, кінзою, kapersami, курячим бульйоном і томатним соусом.

опис приготування:

Пікантний смак цього ароматного страви оцінять любителі гостренького.

  • оливкового масла— 1 Ст. ложка
  • копчені чоризо— 3 штуки
  • болгарського перцю— 1/2 штуки
  • цибуля— 1 штука
  • часнику— 2 зубчики
  • кінзи— 1/4 склянки
  • каперсів— 1 Ст. ложка
  • білого оцту— 2 Ст. ложки
  • консервований нут— 450 грам
  • помідора— 3 штуки
Чоризо з нутом - фото крок 1 1. Нарізати чоризо скибочками завтовшки 2,5 см. Нарізати цибулю скибочками, подрібнити часник. Очистити і нарізати помідори кубиками. Нарізати перець і кінзу.

Чоризо з нутом - фото крок 2 2. Нагріти глибоку сковороду з 1 столовою ложкою оливкової олії на середньому вогні. Додати чорізо і обсмажити до коричневого кольору з обох сторін. Ви можете обсмажити чорізо на сковороді в декілька заходів.

Чоризо з нутом - фото крок 3 3. Після того, як чоризо випустила весь жир, викласти її на тарілку і відкласти в сторону.
Додати цибулю, перець і часник в сковороду. Додати білий оцет і перемішати з рештою жиром. Обсмажити цибульну суміш до загустіння, приблизно 5-7 хвилин.

Чоризо з нутом - фото крок 4 4. Додати кінзу і каперси. Перемішати всі разом і смажити від 2 до 3 хвилин.

Чоризо з нутом - фото крок 5 5. Злити воду з нуту і додати в сковороду, перемішати.

Чоризо з нутом - фото крок 6 6. Додати 1 стакан томатного соусу, близько 1/2 склянки курячого бульйону і нарізані кубиками помідори. Добре перемішати, збільшити вогонь і довести до кипіння. Як тільки закипить, зменшити вогонь, накрити кришкою і готувати на повільному вогні 10-15 хвилин.

Чоризо з нутом - фото крок 7 7. Перемішати з чорізо і варити ще 10 хвилин. Подавати блюдо гарячим з білим рисом і скибочками авокадо.

Подібні рецепти

Салат з нутом

Тартар з Чоризо з сиром і томатами

Хочу запропонувати вам на замітку річний, дуже яскравий, простий і швидкий в приготуванні варіант, як зробити салат з нутом, кукурудзою на грилі, помідорами і легкої заправкою. опис приготування: Приголомшливо простий рецепт салату з нутом буде актуальний як вдома, так і на природі, наприклад....

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...

Чай з листя чорної смородини

Чай з листя чорної смородини

Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...

Джем з дині

Джем з дині

дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...