Рецепт Чоризо з нутом
Рецепт приготування пікантною іспанської ковбаси чорізо з болгарським перцем, цибулею, nutom, кінзою, kapersami, курячим бульйоном і томатним соусом.
опис приготування:
Пікантний смак цього ароматного страви оцінять любителі гостренького.
- оливкового масла— 1 Ст. ложка
- копчені чоризо— 3 штуки
- болгарського перцю— 1/2 штуки
- цибуля— 1 штука
- часнику— 2 зубчики
- кінзи— 1/4 склянки
- каперсів— 1 Ст. ложка
- білого оцту— 2 Ст. ложки
- консервований нут— 450 грам
- помідора— 3 штуки
2. Нагріти глибоку сковороду з 1 столовою ложкою оливкової олії на середньому вогні. Додати чорізо і обсмажити до коричневого кольору з обох сторін. Ви можете обсмажити чорізо на сковороді в декілька заходів.
3. Після того, як чоризо випустила весь жир, викласти її на тарілку і відкласти в сторону.
Додати цибулю, перець і часник в сковороду. Додати білий оцет і перемішати з рештою жиром. Обсмажити цибульну суміш до загустіння, приблизно 5-7 хвилин.
4. Додати кінзу і каперси. Перемішати всі разом і смажити від 2 до 3 хвилин.
5. Злити воду з нуту і додати в сковороду, перемішати.
6. Додати 1 стакан томатного соусу, близько 1/2 склянки курячого бульйону і нарізані кубиками помідори. Добре перемішати, збільшити вогонь і довести до кипіння. Як тільки закипить, зменшити вогонь, накрити кришкою і готувати на повільному вогні 10-15 хвилин.
7. Перемішати з чорізо і варити ще 10 хвилин. Подавати блюдо гарячим з білим рисом і скибочками авокадо.
Подібні рецепти
Тартар з Чоризо з сиром і томатами
Хочу запропонувати вам на замітку річний, дуже яскравий, простий і швидкий в приготуванні варіант, як зробити салат з нутом, кукурудзою на грилі, помідорами і легкої заправкою. опис приготування: Приголомшливо простий рецепт салату з нутом буде актуальний як вдома, так і на природі, наприклад....
Буріто з телятиною рисом і квасолею
Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...
Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром
В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...
Чай з листя чорної смородини
Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...
Джем з дині
дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...