Рецепт Данські булочки з марципаном і джемом
Рецепт приготування булочок з марципаном, вершковим сиром, ванільним екстрактом, малиновим джемом, мигдалем і цукровою глазур'ю.
опис приготування:
Хрустке листкове тісто в поєднанні з вершковим сиром, малиновим джемом і марципаном народжує справжній кулінарний шедевр. Відмінність датських булочок від круасанів полягає в тому, що вони більш здобні і мають солодку начинку.
- м'якого вершкового сиру— 120 грам
- марципану або мигдальної пасти— 1/4 склянки
- яйце— 1 штука(велике)
- екстракту ванілі— 1 Чайна ложка
- солі— 1/8 чайних ложки
- лист замороженого листкового тіста— 1 штука
- malinovogo Gemma— 4 чайних ложки
- жирних вершків— 1-2 Ст. ложок
2. Викласти листкове тісто на злегка посипану борошном поверхню і розкачати в квадрат розміром 25 см. розрізати на 4 рівних квадрата і викласти на підготовлений лист.
3. Викласти марципанову суміш в центр кожного квадрата, а потім 1 чайну ложку малинового джему.
4. У невеликій мисці збити яєчний білок виделкою, потім за допомогою кисті злегка змастити тісто.
5. підняти 2 протилежні кути кожного квадрата тесту і з'єднати їх в центрі так, щоб вони злегка перекривали один одного. Змастити булочки яєчним білком і посипати нарізаним мигдалем.
6. Випікати булочки до золотистого кольору, близько 20 хвилин. дати охолонути.
7. У невеликій мисці перемішати залишилися 1/4 чашки цукрової пудри і жирні вершки виделкою до однорідності.
8. Полити глазур'ю охолоджені булочки.
Подібні рецепти
Святкові булочки з марципаном і цукатами
Ці млинці випікаються в духовці, а не смажаться на плиті в сковороді. Цей дуже смачний десерт нагадує пудинг. Готується дуже просто і швидко!Можна приготувати на сніданок. опис приготування: Цей чудовий десерт можна подати до чаю або з молоком. Тісто готується як на йоркширські пудинги, власне...
Данські коржі з креветками і ікрою
Рецепт приготування традиційних бутербродів Данії, де вміють цінувати морепродукти. опис приготування: Вишукане поєднання лимонного соку, риби, креветок і чорної ікри миттєво створить атмосферу затишку і достатку у вашому домі, коли ви почастуєте своїх домашніх і гостей справжнім Датським блюд...
Чізбургер з цибульним джемом
Рецепт приготування чізбугеров з яловичим фаршем, орегано, сиром Мюнстер і джемом з червоної цибулі, чебрець, коричневого цукру і бальзамічного оцту. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 4 ситних чизбургера оливкового масла— 1 Чайна ложка(цибульний джем) великий червоний лук— 1 шту...
Десерт з меренги з джемом
Коли за святковим столом всі основні страви вже з'їдені, настає час солодкої "; точки" — десертів. Вибір десертів воістину безмежний. Десерт з меренги дуже легкий, повітряний і чарівний! опис приготування: Для приготування меренги білки збиваються в ємності на гарячій водяній бані. Виходить не...
Булочки з сиром і шинкою
Що ви скажете щодо ситної закуски, якої навіть можна наїстися в обід? Я завжди любила такі страви, коли не хочеться перевантажувати шлунок днем. А ще такі варіанти підходять для святкового столу. опис приготування: Зараз ви дізнаєтеся про те, як приготувати булочки з сиром і шинкою. Тільки не ...