Рецепт Данські булочки з марципаном і джемом

Рецепт Данські булочки з марципаном і джемом
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування булочок з марципаном, вершковим сиром, ванільним екстрактом, малиновим джемом, мигдалем і цукровою глазур'ю.

опис приготування:

Хрустке листкове тісто в поєднанні з вершковим сиром, малиновим джемом і марципаном народжує справжній кулінарний шедевр. Відмінність датських булочок від круасанів полягає в тому, що вони більш здобні і мають солодку начинку.

  • м'якого вершкового сиру— 120 грам
  • марципану або мигдальної пасти— 1/4 склянки
  • яйце— 1 штука(велике)
  • екстракту ванілі— 1 Чайна ложка
  • солі— 1/8 чайних ложки
  • лист замороженого листкового тіста— 1 штука
  • malinovogo Gemma— 4 чайних ложки
  • жирних вершків— 1-2 Ст. ложок
Данські булочки з марципаном і джемом - фото крок 1 1. Розігріти духовку до 200 градусів зі стійкою в нижній третині. Вистелити пергаментним папером. Міксером збити разом вершковий сир і марципан на високій швидкості протягом 1 хвилини. Додати 1/4 чашки цукрової пудри, збити. Додати яєчний жовток, ванільний екстракт і сіль, збити.

Данські булочки з марципаном і джемом - фото крок 2 2. Викласти листкове тісто на злегка посипану борошном поверхню і розкачати в квадрат розміром 25 см. розрізати на 4 рівних квадрата і викласти на підготовлений лист.

Данські булочки з марципаном і джемом - фото крок 3 3. Викласти марципанову суміш в центр кожного квадрата, а потім 1 чайну ложку малинового джему.

Данські булочки з марципаном і джемом - фото крок 4 4. У невеликій мисці збити яєчний білок виделкою, потім за допомогою кисті злегка змастити тісто.

Данські булочки з марципаном і джемом - фото крок 5 5. підняти 2 протилежні кути кожного квадрата тесту і з'єднати їх в центрі так, щоб вони злегка перекривали один одного. Змастити булочки яєчним білком і посипати нарізаним мигдалем.

Данські булочки з марципаном і джемом - фото крок 6 6. Випікати булочки до золотистого кольору, близько 20 хвилин. дати охолонути.

Данські булочки з марципаном і джемом - фото крок 7 7. У невеликій мисці перемішати залишилися 1/4 чашки цукрової пудри і жирні вершки виделкою до однорідності.

Данські булочки з марципаном і джемом - фото крок 8 8. Полити глазур'ю охолоджені булочки.

Подібні рецепти

Данські млинці

Святкові булочки з марципаном і цукатами

Ці млинці випікаються в духовці, а не смажаться на плиті в сковороді. Цей дуже смачний десерт нагадує пудинг. Готується дуже просто і швидко!Можна приготувати на сніданок. опис приготування: Цей чудовий десерт можна подати до чаю або з молоком. Тісто готується як на йоркширські пудинги, власне...

Данські коржі з креветками і ікрою

Данські коржі з креветками і ікрою

Рецепт приготування традиційних бутербродів Данії, де вміють цінувати морепродукти. опис приготування: Вишукане поєднання лимонного соку, риби, креветок і чорної ікри миттєво створить атмосферу затишку і достатку у вашому домі, коли ви почастуєте своїх домашніх і гостей справжнім Датським блюд...

Чізбургер з цибульним джемом

Чізбургер з цибульним джемом

Рецепт приготування чізбугеров з яловичим фаршем, орегано, сиром Мюнстер і джемом з червоної цибулі, чебрець, коричневого цукру і бальзамічного оцту. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 4 ситних чизбургера оливкового масла— 1 Чайна ложка(цибульний джем) великий червоний лук— 1 шту...

Десерт з меренги з джемом

Десерт з меренги з джемом

Коли за святковим столом всі основні страви вже з'їдені, настає час солодкої "; точки" — десертів. Вибір десертів воістину безмежний. Десерт з меренги дуже легкий, повітряний і чарівний! опис приготування: Для приготування меренги білки збиваються в ємності на гарячій водяній бані. Виходить не...

Булочки з сиром і шинкою

Булочки з сиром і шинкою

Що ви скажете щодо ситної закуски, якої навіть можна наїстися в обід? Я завжди любила такі страви, коли не хочеться перевантажувати шлунок днем. А ще такі варіанти підходять для святкового столу. опис приготування: Зараз ви дізнаєтеся про те, як приготувати булочки з сиром і шинкою. Тільки не ...