Рецепт Чізбургер з цибульним джемом

Рецепт Чізбургер з цибульним джемом
Кількість порцій: 4 Час приготування: 20 хв.
Рецепт приготування чізбугеров з яловичим фаршем, орегано, сиром Мюнстер і джемом з червоної цибулі, чебрець, коричневого цукру і бальзамічного оцту.

опис приготування:

За цим рецептом у вас вийде 4 ситних чизбургера

  • оливкового масла— 1 Чайна ложка(цибульний джем)
  • великий червоний лук— 1 штука(цибульний джем)
  • солі— 1 щіпка(цибульний джем)
  • коричневого сахара— 2 Ст. ложки(цибульний джем)
  • свіжого чебрецю— 3/4 чайних ложки(цибульний джем)
  • яловичого фаршу— 650 грам
  • свіжого орегано— 2 Ст. ложки
  • солі— 1 Чайна ложка
  • гірчиці— 1 Ст. ложка
  • часникового порошку— 1/4 чайних ложки
  • меленого чорного перцю— 1/2 чайних ложки
  • варення з інжиру— 3 Ст. ложки
  • сиру Мюнстер— 4 скибочки
  • булочки для гамбургерів— 4 штуки
Чізбургер з цибульним джемом - фото крок 1 1. У великій сковороді розігріти оливкову олію на середньому вогні. Додати дрібно нарізаний червоний лук і сіль. смажити, часто помішуючи, протягом 5 хвилин, поки цибуля не стане золотистим по краях. Зменшити вогонь до повільного і додати коричневий цукор, бальзамічний оцет і нарізану чебрець. Накрити кришкою і смажити 10 хвилин, поки цибуля не стане м'яким і більша частина рідини не вбереться.

Чізбургер з цибульним джемом - фото крок 2 2. Нарізати сир Мюнстер скибочками завтовшки 1 см. Змішати яловичий фарш, нарізаний орегано, сіль, гірчицю, часниковий порошок і чорний мелений перець в мисці. Розділити суміш на чотири частини і сформувати і кожної котлети товщиною 1 см. Зробити невелике заглиблення пальцем в центрі кожної котлети. розігріти гриль. Використовуючи паперові рушники, змастити решітки рослинною олією. Обсмажити котлети на грилі протягом 5 хвилин, перевернути і продовжувати смажити ще 5 хвилин.

Чізбургер з цибульним джемом - фото крок 3 3. Змастити кожну котлету варенням з інжиру і викласти зверху шматочок сиру. Обсмажити додатково протягом 2 хвилин, поки сир не розплавиться. Викласти котлети на булочки, додати цибульний джем, накрити зверху другими половинками булочок і подавати відразу ж.

Подібні рецепти

Чізбургер з грінками і яйцем

Биточки з гарбузом під червоним цибульним соусом

Чізбургер на сніданок… думаєте, нереально? запросто! Приготуйте смачний чізбургер, в якому поєднається все, що ви звикли готувати і їсти вранці: яєчню, котлету, сир і грінки. Спробуйте! опис приготування: дивіться, як приготувати чізбургер з грінками і яйцем. Зазвичай я роблю це по вихідним, к...

Подвійний Чізбургер

Подвійний Чізбургер

Рецепт приготування величезного американського бутерброда з начинкою з яловичини, лука і грибів. опис приготування: Дрібно нарізати цибулю і гриби. Змішати з фаршем. Приправити сіллю і добре перемішати. Розділити суміш на 12 частин і скачати не надто товсті котлети. Прибрати в холодильник, пок...

Данські булочки з марципаном і джемом

Данські булочки з марципаном і джемом

Рецепт приготування булочок з марципаном, вершковим сиром, ванільним екстрактом, малиновим джемом, мигдалем і цукровою глазур'ю. опис приготування: Хрустке листкове тісто в поєднанні з вершковим сиром, малиновим джемом і марципаном народжує справжній кулінарний шедевр. Відмінність датських бул...

Десерт з меренги з джемом

Десерт з меренги з джемом

Коли за святковим столом всі основні страви вже з'їдені, настає час солодкої "; точки" — десертів. Вибір десертів воістину безмежний. Десерт з меренги дуже легкий, повітряний і чарівний! опис приготування: Для приготування меренги білки збиваються в ємності на гарячій водяній бані. Виходить не...

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...