Рецепт Дарунки Нептуна (фаршировані кальмари)
Готуємо фаршировані кальмари. Перед вами — простий рецепт. поїхали!
кількість порцій: 2
- морква— 1 штука
- цибуля— 1 штука
- кальмари— 4 штуки
- креветки— 16 штук
- часник— 2 часточки
- сир пармезан— 80 грам
Нарізаємо моркву кубиками. Обсмажуємо цибулю і моркву в сковороді на олії на середньому вогні до м'якості.
Креветки чистимо і промиваємо. Якщо вони сирі — відварюємо.
Ріжемо ножем часник і половину креветок, половину нарізаного часнику разом з креветками відправляємо до цибулі і моркви.
5 roza_ker 2 хвилини і знімаємо з вогню, викладаємо суміш в інший посуд, охолоджуємо і пасипаем сиром пармезан
тепер беремо тушки кальмарів, моєму, Чисті від плівок, висушуємо.
беремо тушку і засовуємо в неї наш фарш. Чи не засовавийте занадто щільно бо кальмари при смаженні сужпются і фарш вивалитися ( Так сказано в книзі як виявилося правда )
смажимо з кожного боку по 5 хв, додаємо решту криветки попередньо посипавши половиною часнику гасимо 2 хвилини, знімаємо з вогню і накриваємо кришкою, поки накриваєте на стіл і розливаєте вино. Якщо у вас залишився фарш, то підігрійте його на сковорідці, викладіть на дно тарілки, а зверху кальмари. Подавати до столу відразу, не залишайте на завтра, смак буде вже не той.
Подібні рецепти
Торт десерт «Дарунки літа»
Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...
Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром
В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...
Чай з листя чорної смородини
Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...
Джем з дині
дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...
Цибульник
Дуже смачна страва української кухні, особливо західної її частини. Там такі Цибульник можна часто зустріти. Особливо гарні Цибульник гарячі, тільки з печі! опис приготування: Цибульник готують з ріпчастої цибулі, борошна, яєць і спеції. Смажать як оладки і подають зі сметаною. Цибуля ріпчас...