Рецепт Дарунки Нептуна (фаршировані кальмари)

Рецепт Дарунки Нептуна (фаршировані кальмари)
Час приготування: 40 хв.
Готуємо фаршировані кальмари. Перед вами — простий рецепт. поїхали!

кількість порцій: 2
  • морква— 1 штука
  • цибуля— 1 штука
  • кальмари— 4 штуки
  • креветки— 16 штук
  • часник— 2 часточки
  • сир пармезан— 80 грам
Дарунки Нептуна (фаршировані кальмари) - фото крок 1 Нарізаємо цибулю кубиками.

Дарунки Нептуна (фаршировані кальмари) - фото крок 2 Нарізаємо моркву кубиками. Обсмажуємо цибулю і моркву в сковороді на олії на середньому вогні до м'якості.

Дарунки Нептуна (фаршировані кальмари) - фото крок 3 Креветки чистимо і промиваємо. Якщо вони сирі — відварюємо.

Дарунки Нептуна (фаршировані кальмари) - фото крок 4 Ріжемо ножем часник і половину креветок, половину нарізаного часнику разом з креветками відправляємо до цибулі і моркви.

5 roza_ker 2 хвилини і знімаємо з вогню, викладаємо суміш в інший посуд, охолоджуємо і пасипаем сиром пармезан

Дарунки Нептуна (фаршировані кальмари) - фото крок 6 тепер беремо тушки кальмарів, моєму, Чисті від плівок, висушуємо.

Дарунки Нептуна (фаршировані кальмари) - фото крок 7 беремо тушку і засовуємо в неї наш фарш. Чи не засовавийте занадто щільно бо кальмари при смаженні сужпются і фарш вивалитися ( Так сказано в книзі як виявилося правда )

Дарунки Нептуна (фаршировані кальмари) - фото крок 8 смажимо з кожного боку по 5 хв, додаємо решту криветки попередньо посипавши половиною часнику гасимо 2 хвилини, знімаємо з вогню і накриваємо кришкою, поки накриваєте на стіл і розливаєте вино. Якщо у вас залишився фарш, то підігрійте його на сковорідці, викладіть на дно тарілки, а зверху кальмари. Подавати до столу відразу, не залишайте на завтра, смак буде вже не той.

Подібні рецепти

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Торт десерт «Дарунки літа»

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...

Чай з листя чорної смородини

Чай з листя чорної смородини

Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...

Джем з дині

Джем з дині

дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...

Цибульник

Цибульник

Дуже смачна страва української кухні, особливо західної її частини. Там такі Цибульник можна часто зустріти. Особливо гарні Цибульник гарячі, тільки з печі! опис приготування: Цибульник готують з ріпчастої цибулі, борошна, яєць і спеції. Смажать як оладки і подають зі сметаною. Цибуля ріпчас...