Рецепт Чатні з журавлини
Чатні - це індійська приправа з овочів або фруктів, приправлена спеціями. Спробуйте приготувати чатні з журавлини з цибулею та імбиром.
опис приготування:
У великій каструлі нагріти масло на повільному вогні. Додати цибулю і імбир, готувати, помішуючи, поки цибуля не стане м'яким, близько 5 хвилин.
Додати журавлину, цукор, оцет і 1 склянка води, довести до кипіння. Зменшити вогонь і кип'ятити на повільному вогні, часто помішуючи, поки суміш не загусне, від 10 до 15 хвилин.
Приправити сіллю і перцем. Дати повністю охолонути.
Подавати чатні при кімнатній температурі або охолодженим.
- оливкового масла— 1 Ст. ложка
- очищеного і дрібно тертого свіжого імбиру— 1 Ст. ложка
- свіжої журавлини— 350 грам
- цукру— 1 Склянка
- червоного винного оцту— 2 Ст. ложки
- сіль і мелений перець— — За смаком
Додати журавлину, цукор, оцет і 1 склянка води, довести до кипіння. Зменшити вогонь і кип'ятити на повільному вогні, часто помішуючи, поки суміш не загусне, від 10 до 15 хвилин.
Приправити сіллю і перцем. Дати повністю охолонути.
Подавати чатні при кімнатній температурі або охолодженим.
Подібні рецепти
Чатні з ананаса
Рецепт приготування чатні зі свіжої журавлини, нарізаної кубиками груші, лимонної цедри і інжиру. Ця чатні може зберігатися в холодильнику протягом двох тижнів. опис приготування: Змішати журавлину і цукор в каструлі, варити на середньому повільному вогні, поки ягоди не пустять сік, близько 8 ...
Чатні з манго і ананаса
Традиційна індійська приправа. Цей чатні зроблений з манго і ананаса. Добре підійде до курки, рибі або свинині з рисом. кількість порцій: 12 рослинна олія— 2 Ст. ложки цибуля— 1 штука червоний перець— 1 / 2 чайних ложки свіжий імбир (5 см) — 1 скибочку манго— 2 штуки ананаси у власному соку— 5...
Чатні з гарбуза на зиму
& Quot; Чатни" — це смачний кисло-солодкий і при цьому гострий соус, родом з Індії, який готують з самих різних овочів і фруктів. Соус полюбився в усьому світі, пропоную рецепт чатні з гарбуза. опис приготування: Для того, щоб урізноманітнити харчування в зимовий час, надати своїм стравам піка...
Часниково-томатний чатні
Рецепт приготування традиційного індійського соусу до м'яса, який кожне блюдо зробить справжнім делікатесом. опис приготування: Східні кухні давно славляться своїми приправами і соусами. Використовуючи маленькі хитрощі індійської кухні, ви зробите так, що м'ясні страви ніколи не розчарують ваш...
Буріто з телятиною рисом і квасолею
Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...