Рецепт Чатні з журавлини

Рецепт Чатні з журавлини
Кількість порцій: 8 Час приготування: 30 хв.
Чатні - це індійська приправа з овочів або фруктів, приправлена ​​спеціями. Спробуйте приготувати чатні з журавлини з цибулею та імбиром.

опис приготування:

У великій каструлі нагріти масло на повільному вогні. Додати цибулю і імбир, готувати, помішуючи, поки цибуля не стане м'яким, близько 5 хвилин.

Додати журавлину, цукор, оцет і 1 склянка води, довести до кипіння. Зменшити вогонь і кип'ятити на повільному вогні, часто помішуючи, поки суміш не загусне, від 10 до 15 хвилин.

Приправити сіллю і перцем. Дати повністю охолонути.

Подавати чатні при кімнатній температурі або охолодженим.


  • оливкового масла— 1 Ст. ложка
  • очищеного і дрібно тертого свіжого імбиру— 1 Ст. ложка
  • свіжої журавлини— 350 грам
  • цукру— 1 Склянка
  • червоного винного оцту— 2 Ст. ложки
  • сіль і мелений перець— — За смаком
У великій каструлі нагріти масло на повільному вогні. Додати цибулю і імбир, готувати, помішуючи, поки цибуля не стане м'яким, близько 5 хвилин.

Додати журавлину, цукор, оцет і 1 склянка води, довести до кипіння. Зменшити вогонь і кип'ятити на повільному вогні, часто помішуючи, поки суміш не загусне, від 10 до 15 хвилин.

Приправити сіллю і перцем. Дати повністю охолонути.

Подавати чатні при кімнатній температурі або охолодженим.


Подібні рецепти

Чатні з груші і журавлини

Чатні з ананаса

Рецепт приготування чатні зі свіжої журавлини, нарізаної кубиками груші, лимонної цедри і інжиру. Ця чатні може зберігатися в холодильнику протягом двох тижнів. опис приготування: Змішати журавлину і цукор в каструлі, варити на середньому повільному вогні, поки ягоди не пустять сік, близько 8 ...

Чатні з манго і ананаса

Чатні з манго і ананаса

Традиційна індійська приправа. Цей чатні зроблений з манго і ананаса. Добре підійде до курки, рибі або свинині з рисом. кількість порцій: 12 рослинна олія— 2 Ст. ложки цибуля— 1 штука червоний перець— 1 / 2 чайних ложки свіжий імбир (5 см)  — 1 скибочку манго— 2 штуки ананаси у власному соку— 5...

Чатні з гарбуза на зиму

Чатні з гарбуза на зиму

& Quot; Чатни" — це смачний кисло-солодкий і при цьому гострий соус, родом з Індії, який готують з самих різних овочів і фруктів. Соус полюбився в усьому світі, пропоную рецепт чатні з гарбуза. опис приготування: Для того, щоб урізноманітнити харчування в зимовий час, надати своїм стравам піка...

Часниково-томатний чатні

Часниково-томатний чатні

Рецепт приготування традиційного індійського соусу до м'яса, який кожне блюдо зробить справжнім делікатесом. опис приготування: Східні кухні давно славляться своїми приправами і соусами. Використовуючи маленькі хитрощі індійської кухні, ви зробите так, що м'ясні страви ніколи не розчарують ваш...

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...