Рецепт Часниково-томатний чатні

Рецепт Часниково-томатний чатні
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 25 хв.
Рецепт приготування традиційного індійського соусу до м'яса, який кожне блюдо зробить справжнім делікатесом.

опис приготування:

Східні кухні давно славляться своїми приправами і соусами. Використовуючи маленькі хитрощі індійської кухні, ви зробите так, що м'ясні страви ніколи не розчарують ваших близьких і гостей. Просто подайте до м'яса чатні, і на блюді не залишиться ні шматочка.

  • часнику— 6-8 зубчиків
  • лука— 1/4 склянки
  • зеленого лука— 1 Ст. ложка
  • червоних гострих перцю— 2 штуки
  • помідор— 1 Склянка
  • кінзи— 1 Ст. ложка
  • оливкового масла— 1 Ст. ложка
  • сіль— — За смаком
Часниково-томатний чатні - фото крок 1 1. Розмочити червоний перець, якщо використовуєте сухий або в одноразових рукавичках подрібніть свіжий чилі.

Часниково-томатний чатні - фото крок 2 2. У сковороді розігріти масло, кинути в нього цибулю і подрібнений часник, гасити на повільному вогні 4-5 хвилин, поки овочі не стануть золотистими.

Часниково-томатний чатні - фото крок 3 3. У сковорідку додати перець і сіль, і знову тушкувати 2-3- хвилини.

Часниково-томатний чатні - фото крок 4 4. Всипати томати і тушкувати 10-12 хвилин, щоб вони стали зовсім м'якими і легко м'яли. Дати масі охолонути.

Часниково-томатний чатні - фото крок 5 5. Додати кінзу і зелену цибулю, перемішати і подавати чатні до будь-яких м'ясних страв.

Подібні рецепти

Часниково-сирні грінки

Makrurus

Часниково-сирні грінки — прекрасна річ для швидкого, але дуже смачного перекусу, або для апетитною закуски, завершальній ситну трапезу. Готується просто і зі звичних інгредієнтів. опис приготування: буває, коли хочеться щільний обід або вечерю завершити якийсь пікантною і смачною Закусочка. А ...

Часниково-сирний хліб

Часниково-сирний хліб

Рецепт приготування хліба з начинкою з плавленого сиру і часникового соусу. опис приготування: Нагріти духовку до 180 градусів. Нарізати буханку хліба на товсті скибочки (залишити в зібраному вигляді). Покласти шматок сиру в кожну щілину. Змішати інгредієнти для часникового соусу (можна викори...

Чатні з груші і журавлини

Чатні з груші і журавлини

Рецепт приготування чатні зі свіжої журавлини, нарізаної кубиками груші, лимонної цедри і інжиру. Ця чатні може зберігатися в холодильнику протягом двох тижнів. опис приготування: Змішати журавлину і цукор в каструлі, варити на середньому повільному вогні, поки ягоди не пустять сік, близько 8 ...

Чатні з журавлини

Чатні з журавлини

Чатні - це індійська приправа з овочів або фруктів, приправлена ​​спеціями. Спробуйте приготувати чатні з журавлини з цибулею та імбиром. опис приготування: У великій каструлі нагріти масло на повільному вогні. Додати цибулю і імбир, готувати, помішуючи, поки цибуля не стане м'яким, близько 5 ...

Чатні з манго і ананаса

Чатні з манго і ананаса

Традиційна індійська приправа. Цей чатні зроблений з манго і ананаса. Добре підійде до курки, рибі або свинині з рисом. кількість порцій: 12 рослинна олія— 2 Ст. ложки цибуля— 1 штука червоний перець— 1 / 2 чайних ложки свіжий імбир (5 см)  — 1 скибочку манго— 2 штуки ананаси у власному соку— 5...