Рецепт Часниково-томатний чатні
Рецепт приготування традиційного індійського соусу до м'яса, який кожне блюдо зробить справжнім делікатесом.
опис приготування:
Східні кухні давно славляться своїми приправами і соусами. Використовуючи маленькі хитрощі індійської кухні, ви зробите так, що м'ясні страви ніколи не розчарують ваших близьких і гостей. Просто подайте до м'яса чатні, і на блюді не залишиться ні шматочка.
- часнику— 6-8 зубчиків
- лука— 1/4 склянки
- зеленого лука— 1 Ст. ложка
- червоних гострих перцю— 2 штуки
- помідор— 1 Склянка
- кінзи— 1 Ст. ложка
- оливкового масла— 1 Ст. ложка
- сіль— — За смаком
2. У сковороді розігріти масло, кинути в нього цибулю і подрібнений часник, гасити на повільному вогні 4-5 хвилин, поки овочі не стануть золотистими.
3. У сковорідку додати перець і сіль, і знову тушкувати 2-3- хвилини.
4. Всипати томати і тушкувати 10-12 хвилин, щоб вони стали зовсім м'якими і легко м'яли. Дати масі охолонути.
5. Додати кінзу і зелену цибулю, перемішати і подавати чатні до будь-яких м'ясних страв.
Подібні рецепти
Makrurus
Часниково-сирні грінки — прекрасна річ для швидкого, але дуже смачного перекусу, або для апетитною закуски, завершальній ситну трапезу. Готується просто і зі звичних інгредієнтів. опис приготування: буває, коли хочеться щільний обід або вечерю завершити якийсь пікантною і смачною Закусочка. А ...
Часниково-сирний хліб
Рецепт приготування хліба з начинкою з плавленого сиру і часникового соусу. опис приготування: Нагріти духовку до 180 градусів. Нарізати буханку хліба на товсті скибочки (залишити в зібраному вигляді). Покласти шматок сиру в кожну щілину. Змішати інгредієнти для часникового соусу (можна викори...
Чатні з груші і журавлини
Рецепт приготування чатні зі свіжої журавлини, нарізаної кубиками груші, лимонної цедри і інжиру. Ця чатні може зберігатися в холодильнику протягом двох тижнів. опис приготування: Змішати журавлину і цукор в каструлі, варити на середньому повільному вогні, поки ягоди не пустять сік, близько 8 ...
Чатні з журавлини
Чатні - це індійська приправа з овочів або фруктів, приправлена спеціями. Спробуйте приготувати чатні з журавлини з цибулею та імбиром. опис приготування: У великій каструлі нагріти масло на повільному вогні. Додати цибулю і імбир, готувати, помішуючи, поки цибуля не стане м'яким, близько 5 ...
Чатні з манго і ананаса
Традиційна індійська приправа. Цей чатні зроблений з манго і ананаса. Добре підійде до курки, рибі або свинині з рисом. кількість порцій: 12 рослинна олія— 2 Ст. ложки цибуля— 1 штука червоний перець— 1 / 2 чайних ложки свіжий імбир (5 см) — 1 скибочку манго— 2 штуки ананаси у власному соку— 5...