Рецепт Часниково-сирні грінки
Часниково-сирні грінки — прекрасна річ для швидкого, але дуже смачного перекусу, або для апетитною закуски, завершальній ситну трапезу. Готується просто і зі звичних інгредієнтів.
опис приготування:
буває, коли хочеться щільний обід або вечерю завершити якийсь пікантною і смачною Закусочка. А буває, навпаки, що готувати щось серйозне ніколи або лінь, і хочеться швидко і просто перекусити. Часниково-сирні грінки чудово підійдуть в обох випадках — готуються вони дуже просто, але виходять дуже апетитними і смачними. Часниково-сирні грінки — це ще і прекрасна альтернатива сухарикам під пиво або попкорну під фільм. словом, рецепт один, а застосувань — багато
І, звичайно ж, готуйте із задоволенням!
- італійський хліб— 1 штука
- Вершкове масло— 200 грам
- часник— 3 зубчики
- пармезан тертий— 2 Ст. ложки
- Luk-salotų— 1/4 штуки
- петрушка— 1 Ст. ложка
- сіль, перець— — За смаком
Luk-salotų (1/4 головки) дрібно нарізаємо.
Смешиваем лук с чесноком.
Дрібно рубаємо зелень (у мене петрушка).
змішуємо цибулю, часник, зелень, сіль і перець.
Смешиваем получившуюся массу со сливочным маслом и тертым пармезаном.
Перемішуємо до однорідної маси.
Теперь берем итальянский хлеб, разрезаем его вдоль на 2 частини.
Щедро намазываем на половинки хлеба получившуюся сырно-масляную массу.
Ставим в духовку и выпекаем при 200 градусах, пока гренки не покроются красивой хрустящей корочкой. Подавати краще негайно, в гарячому вигляді. приємного!
Подібні рецепти
Часниково-лимонний соус
Рецепт приготування хліба з начинкою з плавленого сиру і часникового соусу. опис приготування: Нагріти духовку до 180 градусів. Нарізати буханку хліба на товсті скибочки (залишити в зібраному вигляді). Покласти шматок сиру в кожну щілину. Змішати інгредієнти для часникового соусу (можна викори...
Часниково-томатний чатні
Рецепт приготування традиційного індійського соусу до м'яса, який кожне блюдо зробить справжнім делікатесом. опис приготування: Східні кухні давно славляться своїми приправами і соусами. Використовуючи маленькі хитрощі індійської кухні, ви зробите так, що м'ясні страви ніколи не розчарують ваш...
Часникові грінки з чорного хліба
Ідеальне блюдо для подачі з будь-яким гарячим: суп, борщом, в якості хлібної основи для бутербродів або канапе. Часникові грінки з чорного хліба готуються буквально за кілька хвилин на сковороді. опис приготування: Грінки з часником з чорного хліба - відмінне доповнення для першої страви, їх м...
Часникові грінки до пива
Чоловік рецепт вихідного дня або як приготувати часникові грінки до пива! І навіть якщо ви не вживаєте алкоголю, грінки припадуть вам до смаку, будь то легкий перекус або повноцінний сніданок! опис приготування: Обов'язково простежте за тим, щоб ваші грінки не згоріли в духовці, адже запікають...
Часникові грінки в духовці до пива
Щоб по-справжньому насолодитися келихом пива, потрібні сухарики або грінки. Але не магазинні, а домашні, приготовані в духовці з часниковим соусом. Від таких хрустких грінок ніхто не зможе відмовитися. опис приготування: Часникові грінки - це ідеальна закуска до пива. Приготовлені в духовці, в...